elemancomeback31
orspunun öz evladııı
geçiyim mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tek kol dimigeçiyim mi
tek kol dumbelltek kol dimi
kası tonlamak için minimum 20 tekrar![]()
Geçiyim midostum öncelikle hayatınla ilgili bu kritik kararda bizim fikrimizi alacak kadar alçakgönüllü olduğun için seni tebrik ederim. hayatının bu dönüm noktasında hızlı karar vermeni tavsiye etmem, zira 17.5 kilo curl yapmaktan 20 kilo curl yapmaya geçmek herkesin zamanı gelince iyice düşünüp taşınıp iyi karar vermesi gereken bir mihenk taşı. bu noktada öncelikle ailenle oturup bu konuyu tüm detaylarıyla birlikte istişare edip devamında bu kutlu kararı onlarla alman daha iyi olacaktır. zira 17.5 kilodan 20 kilo curl yapmaya geçtiğinde artık sen, sen olmayacaksın. ailen dost meclislerinde göğsünü gere gere "bizim oğlan da 20 kiloyla curl set atıyo.." diye kıvançla senden bahsedecek. inşallah bir gün bu vaka-i hayriye yaşanır da ailenin karşısına geçer "canım ailem ben artık 22.5 ile curl yapıyorum!" der ve onlara gurur üstüne gurur yaşatırsın. sana güveniyoruz.
en yakın spor salonuna git derdini anlat onlar yardımcı olurGeçiyim mi
kanka ayaktamı mi preacher mıgeçiyim mi
ayaktakanka ayaktamı mi preacher mı
ve evet geç 12 tekrar çok optimal değil kanka maks 5-9 aralığında yap preacher değilsen preacher geç
free weight precher ayaktakinden optimal kanka mantıken daha stabil benchi 70 derece yap recline curl at en kötüayakta
preacher makinası yok preacher makinası olmadan optimal değil
kanka 8e ciktiginda da artabilirsin 12yi beklemene gerek yokgeçiyim mi
Mezardan kalktı amkkanka 8e ciktiginda da artabilirsin 12yi beklemene gerek yok
neyMezardan kalktı amk
@Serialsuicide