17 yaşında peach fuzz

recessedheun

recessedheun

slayer sub5
beyler boyum 1.88 sakal yok kıl yok adam akıllı amk belli başlı yerler hariç göğüste falan 0,sebebi nedir genetikte herkeste var + olarak ailemde genel olarak kişiler geç büyümüş

Last edited:
beyler boyum 1.88 sakal yok kıl yok adam akıllı amk belli başlı yerler hariç göğüste falan 0,sebebi nedir genetikte herkeste var + olarak ailemde genel olarak kişiler geç büyümüş
Genetik kanka takma çok

soyboysun

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, why not me? and 3 others
ben şuan 16'yım 2-3 aydır daha hem vücutta ve yüzde peach fuzz bile yeni yeni geliyor (alt bacak koltuk altı ve kasık var tabii ki) ben çıkmasın daha çok uzayayım diye dua ediyorum adamın derdine bak :feelswhy:😭

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
+ geç büyümüş diyosun cevabı belli senin sorunun

+ geç büyümüş diyosun cevabı belli senin sorunun
kanka ama boyum uzadı büyük ihtimallede daha fazla uzamam. 1-2 cm anca diye düşünüyorum + boy ile büyüme orantılı değil mi zaten?

• Hmm...
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and growthplatessss111
kanka ama boyum uzadı büyük ihtimallede daha fazla uzamam. 1-2 cm anca diye düşünüyorum + boy ile büyüme orantılı değil mi zaten?
konuyu biraz baltalıyorum ama senin genel diğer kıllanma ve boy uzaması nasıl gelişti benim ilk ejakülasyonjm da 3-4 ay önce oldu ama 31'di o da şeffaf geldi sperm yogunlugu az sanırım. 177'yim belki de durumlarımız benzerdir diye diyorum 1.5 senedor ne kadar uzadın

konuyu biraz baltalıyorum ama senin genel diğer kıllanma ve boy uzaması nasıl gelişti benim ilk ejakülasyonjm da 3-4 ay önce oldu ama 31'di o da şeffaf geldi sperm yogunlugu az sanırım. 177'yim belki de durumlarımız benzerdir diye diyorum 1.5 senedor ne kadar uzadın
kanka 1.5 yıldır ortalama 5-6 cm uzamışımdır. son 3-4 ay içindede 1'87 den 1.88-89 a çıktım. ejakulasyon falan pek hatırlamıyorum ama senin kadar geç değildi kesin. 15 te falan herhalde. kıllanmada 15-16 da başladı.

kanka 1.5 yıldır ortalama 5-6 cm uzamışımdır. son 3-4 ay içindede 1'87 den 1.88-89 a çıktım. ejakulasyon falan pek hatırlamıyorum ama senin kadar geç değildi kesin. 15 te falan herhalde. kıllanmada 15-16 da başladı.
koltuk altı falan ne kadar geç başladı onlar da mı 15
benim koltuk altı sanırım 14'te falan başladı

evet benim 15 te başladı. ortasında falan.
olm benim koltuk altı neden bu kadar erken başladı pubik kıllarla aynı anda başladı 14'ümde falan ama ilk boşalmam daha bu yıl oldu valla bilmiyorum artık uzar mıyım

neyse kıl istiyorsan çok belki derma roller falan yardım edebilir minox da alabilirsin sanırım çok anlamıyorum daha yetkin birini bulsan daha iyi olur

olm benim koltuk altı neden bu kadar erken başladı pubik kıllarla aynı anda başladı 14'ümde falan ama ilk boşalmam daha bu yıl oldu valla bilmiyorum artık uzar mıyım

neyse kıl istiyorsan çok belki derma roller falan yardım edebilir minox da alabilirsin sanırım çok anlamıyorum daha yetkin birini bulsan daha iyi olur
uzarsın çok büyük ihtimal. ailene sor ne zaman büyümüşler özellikle benim anne tarafı hep geç büyümüş,sendede geç büyümenin belirtileri var ayrıca.

uzarsın çok büyük ihtimal. ailene sor ne zaman büyümüşler özellikle benim anne tarafı hep geç büyümüş,sendede geç büyümenin belirtileri var ayrıca.
benim anne tarafım da çok geç büyümüş de onlardaki erkekler 195 falan öyle olamayacağım belli. annem de geç gelişmesine rağmen 170 belki direkt ona čekmişimdir 183 falan olurum

az önce bacağımı ölçtüm 90 cm falan hahat yeniden başladı

Genetik cuh sorun yoktur

• JFL
Reactions: Yagiz8928
ben de 15 yaşında mağara adamı gibiyim amk

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and flows5991
ben de 15 yaşında mağara adamı gibiyim amk
he ya bu amına koyduğumun sivasın suyuna ne koyuyorlarsa artık

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius and Thrill
he ya bu amına koyduğumun sivasın suyuna ne koyuyorlarsa artık
yüzde yok denilecek kadar az var da bacaklardakiler yüzünden beyaz çorap giyemiyorum boşluklardan taşıyor:feelswhy::feelswhy:

• JFL
Reactions: recessedheun and Yagiz8928
thread başlığını o kadar yanlış anladım ki

benim anne tarafım da çok geç büyümüş de onlardaki erkekler 195 falan öyle olamayacağım belli. annem de geç gelişmesine rağmen 170 belki direkt ona čekmişimdir 183 falan olurum
az önce anne tarafından 187 bir kuzenime sordum sakalı 19 yaşında çıkmış benim yaşlarda boy atmış ondan önce kısaymış ama benim kadar değilmiş yani
ben kime neye çektim bilmiyorum artık dua etmekten başka çarem yok

Users who are viewing this thread

Back