vlknkoc
Iron
- OP
daha 5 yılın var rahat 180 olursun dert etme böyle şeyleri uzun boylu olmak çok güzel olsa söylerdim burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
daha 5 yılın var rahat 180 olursun dert etme böyle şeyleri uzun boylu olmak çok güzel olsa söylerdim burda
ben görmüyorum o zaman çirkinim galiba185'ten sonrası yok bence, boyu uzun olan ltnler bile çokça ilgi görüyor etrafımda
teşekkür ederim sidedan bok gibi maalesefBurun subdaki gördüğüm en iyisi btw
baya işe yarıyo engelli gibi yürümemi saymazsak, bide akşama kadar gezince çoraplar pressleniyo bayaCidden ise yarıyomu
Şakasız soruyorum
en az 3 cm atıyorbaya işe yarıyo engelli gibi yürümemi saymazsak, bide akşama kadar gezince çoraplar pressleniyo baya
Sabah okulda kullanmak için dedim zatenbaya işe yarıyo engelli gibi yürümemi saymazsak, bide akşama kadar gezince çoraplar pressleniyo baya
Kac cm boostluyor bide kac corap koyuyonbaya işe yarıyo engelli gibi yürümemi saymazsak, bide akşama kadar gezince çoraplar pressleniyo baya
valla göz kararı iki avuç alıyomKac cm boostluyor bide kac corap koyuyon
ilerde ortapedik sorunlar oluşturabilşir yapma bencevalla göz kararı iki avuç alıyom![]()
Lan denicez amcık ciddi sölevalla göz kararı iki avuç alıyom![]()
1 - sidedan iyi durmuyo gibi bu fenotip öyle önden ince uzun duruyoBurun subdaki gördüğüm en iyisi btw
he bilmiyom kanka markayi kbyo model ne derken hangi markanın yani
baya avuç avuç alıyorum, bide eşofmanın falan bileklerini kapatmıyorsa hiç deneme yakalanırsın. direkt topuklarının üzerinde duruyomuşsun gibi düşün. göz kararı al eşit dağıt ayıkırsın zatenLan denicez amcık ciddi söle
Olum az önce sıkıstırdım bi kaç tane bi iki santim atıyo lan ciddenKac cm boostluyor bide kac corap koyuyon
Valla ben 176-177 fraudlasam baya okeyOlum az önce sıkıstırdım bi kaç tane bi iki santim atıyo lan cidden
jnsallah olursun lan17 yaşındayım boyum 1.92 ilk 2 fotoğraf gözlük ve güzel saçla sonuncu saçım kötüyken ve gözlüksüz beni rateleyin ve tavsiye verin global olarak değil Türkiye olarak rateleyin bp charta göre htn ltn sub 3 gibi
ara tatilden sonra yapmaya başladım millet boy mu attın falan diye soruyodu amkOlum az önce sıkıstırdım bi kaç tane bi iki santim atıyo lan cidden
gatekeeplemehe bilmiyom kanka markayi kb
ne anlamda diyorsun anlamadımEn azından 1.92sin kardaş
niye olm naptım benjnsallah olursun lan
Ben bu corap isini clavdan gördüydümde baya yarrak kurek biseydir diye denememistim denicem yarin eywara tatilden sonra yapmaya başladım millet boy mu attın falan diye soruyodu amk
ama ben özgüvensiz bi fraudum diyemedim..
olm tabanlık falan çok korkunç full taktın diyelim eve girdiniz kızla demiycek mi orospu çcolyğu boyuna nolduBen bu corap isini clavdan gördüydümde baya yarrak kurek biseydir diye denememistim denicem yarin eyw
yav 1.92sin zaten öğrensen nolcakgatekeepleme![]()
o yüzden evine gitme yada ayakkabıyla gir bizde böyle deolm tabanlık falan çok korkunç full taktın diyelim eve girdiniz kızla demiycek mi orospu çcolyğu boyuna noldu
aynen amerika gençlik filmindeyizo yüzden evine gitme yada ayakkabıyla gir bizde böyle de
kanka bir boka yaramıyor yarasa buraya post atıp tavsiye istemem sizdenyav 1.92sin zaten öğrensen nolcak
yemin ederim allah kitap kuran peyfamber olsunki boy herhangi bir işe yaramıyor yapmayın böyle şeyler takmayın siz takınca bengçaynen amerika gençlik filmindeyiz
görse ne olcak kiHOSGELDIN SUBFORUMA DOSTUM..
BENCE LMTN FLNSIN YANI EVT......
TEŞEKKÜRLER BİZE GÜVENDİĞİN İÇİN AMA HERKES GÖRDÜ....
kirpiklerim sık ve uzun o yüzdendireye area cookienin eye areya benziyo aq
boy fena önemliyemin ederim allah kitap kuran peyfamber olsunki boy herhangi bir işe yaramıyor yapmayın böyle şeyler takmayın siz takınca bengç
görse ne olcak ki
değil yemin ettim bak niye önemli açıkla tartışalım biboy fena önemli
Ya sanki 10cm vercekolm tabanlık falan çok korkunç full taktın diyelim eve girdiniz kızla demiycek mi orospu çcolyğu boyuna noldu
birşey diycem bu globale attığım postu nasıl silicem silemiyorum öyle bir seçenek yokeye area cookienin eye areya benziyo aq
Pauahahhaahahabir
birşey diycem bu globale attığım postu nasıl silicem silemiyorum öyle bir seçenek yok
gülme olm harbi yardım edinPauahahhaahaha
Sonsuza kadar bu sitede kalacakgülme olm harbi yardım edin
hay amk ya birsey olmaz dimiSonsuza kadar bu sitede kalacak
Yüzün var başka bişey yokhay amk ya birsey olmaz dimi
neyse sağolYüzün var başka bişey yok
Ha biriyle tartışırken bi anda yüzünün fotosunu falan atabilir dikkat et
knk dedim ben sana sil diye fotolarıbir
birşey diycem bu globale attığım postu nasıl silicem silemiyorum öyle bir seçenek yok
ben yeni açtım hesabı niye öyle dedin anlamadımknk dedim ben sana sil diye fotoları
neyse boşver burayada attın ztn

eye areda bunu mogluyoruz @Dathomirian Zabrak ve @apo kendileri dedi1 - sidedan iyi durmuyo gibi bu fenotip öyle önden ince uzun duruyo
2 - burnun yüksekliğinin genişliğine oranı ideal değil (fazla, en azından göze öyle gözüküyo buna sebep olan ise başka bi kusurdur)
3 - burun daha defined olsa daha iyi.
View attachment 4834541
en iyi burun budur
YokBurun subdaki gördüğüm en iyisi btw
Hernan Drago'nunki de cok hosuma gidiyo ama Elias'inki daha angular o yuzden mogs1 - sidedan iyi durmuyo gibi bu fenotip öyle önden ince uzun duruyo
2 - burnun yüksekliğinin genişliğine oranı ideal değil (fazla, en azından göze öyle gözüküyo buna sebep olan ise başka bi kusurdur)
3 - burun daha defined olsa daha iyi.
View attachment 4834541
en iyi burun budur
Mtnsin bence ama sakal saç falan baya hoş duruyo kanki appeal sağlamdır senin boyun da harika bikaç hardmaxe güzel bi hayat yaşarsın şu anda da yaşarsın ama ben kendi açımdan dedim bunu17 yaşındayım boyum 1.92 ilk 2 fotoğraf gözlük ve güzel saçla sonuncu saçım kötüyken ve gözlüksüz beni rateleyin ve tavsiye verin global olarak değil Türkiye olarak rateleyin bp charta göre htn ltn sub 3 gibi
teşekkür ederimMtnsin bence ama sakal saç falan baya hoş duruyo kanki appeal sağlamdır senin boyun da harika bikaç hardmaxe güzel bi hayat yaşarsın şu anda da yaşarsın ama ben kendi açımdan dedim bunu
oyle olmuyo o isler de benim fikrimi soruyorsan bence insanların zaten eli yüzü düzgün olarak nitelendirdiği bir tipin var bf düşersen yakışıklı olursun bence ratein lmtn-mtn gibi biraz daha şişerse yüzün daha da aşağılara düşersin bide gozlukle daha iyisin bence, kaldı ki lukmex islerine hic girmemeni oneriyorum saglikli bir iliskin varsa evlen, istiyosan coluk cocuk yap, mutlu mesut bir hayat sürdür491 tane postun var nasıl bilmiyorsun![]()