17 yaş 192 boy rateleyin

tarzın falanda iyi sen daha luxmex yapma sevgilinle evlen ve huzurlu bir hayat yaşa

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill and Fridx
  • +1
Reactions: Thrill and blackpillruinedmyli
yağ oranı o kadar yüksek değil sırf yağ oranı düşürerek çok bişi değiştiremez ama boyu iyi ondan np

• +1
Reactions: Thrill and Topkra
kanka gozluk baya iyi mid face kapatiyor bence gozluk kullanmaya devam et lmtn-mtn gibi
şu hltn-mtn aralığı ne geniş bir aralıkmış hala anlayamadım aktör olmayan model olmayan bi de yanak boşluğu olmayan herkesi bu aralığa atıyonuz aq kimse ratelemeyi bilmiyor ben bu adam hltn-mtn değil demiyom yanlış anlaşılmasın

• +1
Reactions: Thrill, Jahrein and Topkra
tarzın falanda iyi sen daha luxmex yapma sevgilinle evlen ve huzurlu bir hayat yaşa
teşekkür ederim önceden tipim falan leş gibiydi 2023 te looksmaxxing popüler olunca başladım birşeyler yapmaya ve alışkanlık oldu hep daha iyisini istiyorum bide vücudum kötü onu düzeltmek istiyoırum

• +1
Reactions: Thrill
  • JFL
Reactions: piuafl, Detective, Thrill and 2 others
  • +1
Reactions: Thrill and growthplatessss111
yağ oranı o kadar yüksek değil sırf yağ oranı düşürerek çok bişi değiştiremez ama boyu iyi ondan np
kanka 2 sene önce 80 kiloydum şuan 102 kiloyum ama boy kurtarıyor hafif

• +1
minimum 22-23 var gibi
tamam yağ oranı düşürmek yapılabilecek en iyi şeylerden ama %25+ olmadığı sürece o kadar önemli değil
ama yapılabilecek tek şey olduğu için yağ oranı düşür demek makul yine de adamakıllı ascend beklememek gerek

• +1
tamam yağ oranı düşürmek yapılabilecek en iyi şeylerden ama %25+ olmadığı sürece o kadar önemli değil
ama yapılabilecek tek şey olduğu için yağ oranı düşür demek makul yine de adamakıllı ascend beklememek gerek
anbladım ne demek istedğinbi

• +1
Reactions: piuafl and Thrill
burdaki kalıplara nazaran low mtn mtnsin ama duzenli kardiyo düşük karb yüksek su alımı ile yakışıklı olursun

• +1
Reactions: piuafl, ascendantwill, Thrill and 1 other person
@growthplatessss111 al sana hopefuel amk
boyum uzasın diye öyle sikimsonik metodlar yapmadım onlara inanmayın çok her gün süt içtim küçüklüğümden beri bide allaha her gece dua ettim beni 198 yapması için

• +1
boyum uzasın diye öyle sikimsonik metodlar yapmadım onlara inanmayın çok her gün süt içtim küçüklüğümden beri bide allaha dua ettim beni 198 yapması için
Öyle bişey yaptığını düşenmedikki zaten amk

• +1
bu bp kavramlarına çok hakim değilim hopefuel dedin diye yazdım hopefuel ne demek tam olarak

• +1
boyum uzasın diye öyle sikimsonik metodlar yapmadım onlara inanmayın çok her gün süt içtim küçüklüğümden beri bide allaha dua ettim beni 198 yapması için
babamız aynı boyda annem seninkinden 10 cm uzun boy uzasın diye meme kanseri ilacı aldım Allah'a dua ettim erken uyudum ben 178'im ama
annem babam da zaten kendi ailelerine göre orta bişiler uzun sayılmazlar teyze dayı hala amca çok daha uzun aile erkek boy ortalaması 185. boylar 180-198 arası gidip geliyo

• +1
ne demek derken ne anlamda dedin yani ne demek olduığunu biliyorum

• +1
ben afgan zıplama methodu yaptığını düşünmüştüm aydınlattığın için teşekkürler
boyum uzasın diye öyle sikimsonik metodlar yapmadım onlara inanmayın çok her gün süt içtim küçüklüğümden beri bide allaha her gece dua ettim beni 198 yapması için

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and Topkra
bu bp kavramlarına çok hakim değilim hopefuel dedin diye yazdım hopefuel ne demek tam olarak
Birisi için umut gibi bişey
Ya mesela kısa biri vardır annesi babası ortalama boydadır, başka bi annesi babası ortalama boyda olan ama kendi uzun olan birini görüp umutlanır o tarz

• JFL
babamız aynı boyda annem seninkinden 10 cm uzun boy uzasın diye meme kanseri ilacı aldım Allah'a dua ettim erken uyudum ben 178'im ama
annem babam da zaten kendi ailelerine göre orta bişiler uzun sayılmazlar teyze dayı hala amca çok daha uzun aile erkek boy ortalaması 185. boylar 180-198 arası gidip geliyo
bence 170 olmadığın sürece boy çok önemli değil emin ol böyle iyisin boşver benim boyum uzun şuana kadar kimse bana aşık olmadı sevgilim dışında

• JFL
Reactions: Detective, Thrill and growthplatessss111
Ya mesela kısa biri vardır annesi babası ortalama boydadır, başka bi annesi babası ortalama boyda olan ama kendi uzun olan birini görüp umutlanır o tarz
he anladım teşekkür ederim

• +1
gyme git
yanakları erit
sol kolu dövme kapla
saçlar fade yap
amdan ama atlarsın bu dedıklerımden sonra
harbi en iyi tavsiye he

• +1
Reactions: Thrill, wetwipes and blackpillruinedmyli
suifuel o benim için dur tetikleme gece 3'e kadar ağlıyorum yoksa yarın okul var bak anne babası kısa kendisi uzun birini görünce cidden tetikleniyorum ben takıntılıyım normal değilim yapma aklıma getirme gece 3'e gelince de uykuya dalmam gerekiyo kendiliğinden yoksa aklıma garip düşünceler geliyor uykuda naparım acaba diye çıldırıyorum

• +1
bence 170 olmadığın sürece boy çok önemli değil emin ol böyle iyisin boşver benim boyum uzun şuana kadar kimse bana aşık olmadı sevgilim dışında
baya önemli

• +1
suifuel o benim için dur tetikleme gece 3'e kadar ağlıyorum yoksa yarın okul var bak anne babası kısa kendisi uzun birini görünce cidden tetikleniyorum ben takıntılıyım normal değilim yapma aklıma getirme gece 3'e gelince de uykuya dalmam gerekiyo kendiliğinden yoksa aklıma garip düşünceler geliyor uykuda naparım acaba diye çıldırıyorum
YA YARMA AMK LWLHŞŞWHPALHLWGPAX
Aynı boydayız neredeyse ben bu kadar takmıyorum

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and szenn
kürt erkek boy ortalaması 182 ondan önemli burada

• JFL
Reactions: piuafl, Detective, Thrill and 2 others
model ne peki
sunun gibi
IMG 5423

• +1
Reactions: Thrill and szenn
adamın ismi growthplatessss amk

• JFL
Reactions: Detective, Thrill, Gordon Freeman and 2 others
ben sabahları ayakkabsız 179-180'im artık ama akşama doğru 177-178 düşüyo

• +1
baya önemli
kanka gram önemli değil 5'11 ve üstüysen problem değil ben uzunum hiçbir hayrını görmedim gerçekten dolabın üstüne çıkan kedimi aşağı indirebilmek dışında

• JFL
Reactions: Detective, Thrill and growthplatessss111
180den sonra önemi yok harbi boyun
bir gün bursaya gittim baktım herkes kıno ama buradakiler drej ondan dediğin geçerli değil burada

• +1
kaç yaşındasın

• +1
  • +1
185'ten sonrası yok bence, boyu uzun olan ltnler bile çokça ilgi görüyor etrafımda

• +1
Reactions: Thrill, Topkra and szenn
ben çorap sıkıştırıyom valla baya boostluyo beni

• JFL