18 altı kredi kartı nerden alınıyor?

Dxddxx1

Dxddxx1

ℑ̇𝔱'𝔰 𝔟𝔢𝔤𝔲𝔫🔨
Beyler zamanında ininal vardı kullanıyordum kapandı tosla kullanıyordum kapandı papara iyi dedim kapandı,hiç kullanan varsa onerebilirmi internet alisverisinde kullanmak istiyorum kısıtlamasız,toslada mesala önceden steame yatiriyordum Hepsiburada ya,kimya sitesine bile vs bir baktım hiçbir yere yatirmiyor 3-4 tane sikko goy siteye para yatırmaya izin veriyor doğru düzgün birtek play store kalmış ondada pek bi skim yapamıyorsun,siz nerden kredi kartı kullaniyonuz

• +1
Reactions: EK0
bankalara ailenle gidince 18 yaş altı için bi kart çıkarabiliyolardı sanırım bi arkadaş almıştı öyle tabi yine emin değilim araştırıp bakman daha iyi olur

• +1
Reactions: yigittsaint, Dxddxx1, erlang and 1 other person
bankalara ailenle gidince 18 yaş altı için bi kart çıkarabiliyolardı sanırım bi arkadaş almıştı öyle tabi yine emin değilim araştırıp bakman daha iyi olur
kısıtlamalar falan oluyor diye biliyorum onda tam hakim degilim de yine 18 yaş ustü gibi kullanamiyosun

• +1
Reactions: erlang and EK0
kısıtlamalar falan oluyor diye biliyorum onda tam hakim degilim de yine 18 yaş ustü gibi kullanamiyosun
öyle kullanmanın bi yolu yok zaten 18 altıysan ama alışveriş falan yapabiliyor sanrıım

• +1
Reactions: erlang
İlk imza gibi seyler var bankalara git hepsinde farklı seçenekler var veletler için

• +1
Reactions: Deleted member 509734
bazı bankalar 18 yaş altına havele/eft falan izin vermiyor internetten araştır izin vereni seç

Beyler zamanında ininal vardı kullanıyordum kapandı tosla kullanıyordum kapandı papara iyi dedim kapandı,hiç kullanan varsa onerebilirmi internet alisverisinde kullanmak istiyorum kısıtlamasız,toslada mesala önceden steame yatiriyordum Hepsiburada ya,kimya sitesine bile vs bir baktım hiçbir yere yatirmiyor 3-4 tane sikko goy siteye para yatırmaya izin veriyor doğru düzgün birtek play store kalmış ondada pek bi skim yapamıyorsun,siz nerden kredi kartı kullaniyonuz
15 yasindan itibaren internet bankaciligi ile kredi ve banka kartı kullanabiliyosun,15ten öncede kart cikartabiliyorsunda internet bankaciligi olmuyor. Babam 15ime girince acmisti benimkini (ziraat)

eft/havale yapamiyorsun sadece onun disinda ayni seyleri istedigin gibi yapabiliyorsun

eft/havale yapamiyorsun sadece onun disinda ayni seyleri istedigin gibi yapabiliyorsun
online odeme yapamiyorsan kart hic bi sikime yaramaz bi tek cuzdandaki fazla nakit parayı tek bi kart da toplamaya yarar

hayir eft/havale oluyor 18 altina ama musteri temsilcinin actirtmasi lazim ben yapiyom

• +1
Reactions: yigittsaint
Şurdan hmmm ee buradan haaaaaa şeyden yaa hmmm