tretinoin kullanırken göz altı morlukları için krem kullanırsam sıkıntı olur mu ?

pardonriki

pardonriki

Iron
forumda bi guide okumuştum tret kullanırken başka gereksiz bir şey kullanmayın falan diyordu ondan sorayım dedim

forumda bi guide okumuştum tret kullanırken başka gereksiz bir şey kullanmayın falan diyordu ondan sorayım dedim
ne kullanacaksinki goz alti morluklari icin

• +1
Reactions: pardonriki
hidrokinon kullan ilk hidrokinonu sür üstüne tret sür ben öyle yapıyom sadece abartınca çok kuruyo nemlendirici kullan kesin

• +1
hidrokinon kullan ilk hidrokinonu sür üstüne tret sür ben öyle yapıyom sadece abartınca çok kuruyo nemlendirici kullan kesin
kullandığın krem %2 mi %4 mü

kanka ben %4 kullanıyom aşırı geri tepme görmedim cilt alıştı yavaş yavaş göz kapaklarımada dudak kenarlarımada kullanıyom yarrak gibi bi shitskinim var eğer cildin hassas ise %2 yle başla rutin yazarım istersen

• +1
eczaneden expigment olarak alaiblirsin 200 lira mı ne heralde

• +1
kanka ben %4 kullanıyom aşırı geri tepme görmedim cilt alıştı yavaş yavaş göz kapaklarımada dudak kenarlarımada kullanıyom yarrak gibi bi shitskinim var eğer cildin hassas ise %2 yle başla rutin yazarım istersen
biraz baktım göz altında kullanımda kalıcı kararma falan olabilir diyor kullanmaya karar verirsem %2 ile başlarım.

• +1
Reactions: veneficus
kanka hidrokinonu zaten hep kullanamassın cycle yapcan 2 ay kullancan 1 ay off vercen yoksa çok ciddi izler çıkar ve geçirmesi çok zor kısaca yarra yersin

Goz altina kortizonlu bisey sürme amk yarra yersin treti de göz altina surmemwn lazim orayi izole et kafein serum surebilirsin

• +1
La uzun süre kullandım caffeine kullandım retinal undereye creamler kullandım ama hiçbiri hyperpigmentasyonu çözmedi azelaik asit krem kullanılabilir hidrokinonu da düzgün ve dikkatli kullandığın sürece bi sorun yaşamazsın bence