18+ SAKIN İZLEME!!! EKRANDAKİ GÖRÜNTÜLER GÖRÜLMEMİŞ KORKU VE GERİLİM DOLU SAHNELERİ İÇERİYOR VE HER KARE SANA NEFES ALDIRMAYACAK

proteinbananabread

proteinbananabread

Banned
KÖR KUYUDA ENES KARDUYA DIRT SON NEFES
Bak şimdi lanet herif. Looksmax'ta yıllardır didinip duruyorsun. Çene implantı, fillers, mewing, steroid... hepsi yalan. Çünkü senin yüreğinde o korkunç, o vahşi erilği yaratamadın. Seni o çukura sokacağım. Çukurun
dibinde, çamurun ve pisliğin içinde, bir erkeğin ne olduğunu öğreteceğim.Karanlık. Titriyorsun, değil mi? Kokuyor. İdrin ve kusmuğun karışımı, umutsuzluğun kokusu. Elini bağl
1778781344965
adım,

ağzını bantladım. Sadece gözlerin var. Gözlerinle bana bakıyor, yalvarıyorsun. Ama fayda etmez. Bu bir infaz. Senin eski, zavallı benliğinin infazı.İlk darbe. Yüzüne değil, ruhuna. O şişmiş, dolguyla doldurulmuş yanaklarına yumruğu indiriyorum. Patl
ama sesi geliyor. Kan dişlerinden süzülüyor. "Bu mu lanet olasıca 'erkeklik' diye tutturduğun şey?" diye haykırıyorum. "Bu mu o forumlarda övündüğün o estetik yüz?" Bir daha yumruk. Bir daha. Kemikler çatırdıyor. Artık tanınmaz hale geldin. Ve bu iyi. Çünkü ölüyü diriltmek için önce öldürmek gerekir.Şimdi sıra o korkak ruhunda. Bırakıyorum orada. Bırakıyorum o çukurda, açlığa, susuzluğa. Zaman geçmiyor, çamur seni yutmaya başlıyor. Hayal görüyorsun. Kadınlar görüyorsun, sana gülüyorlar. Hayır, sana değil, eski o zavallı yüzüne gülüyorlardı. Artık o yüz yok. Şimdi var olan, acıyla yoğrulmuş, çamurla kaplanmış bir yaratık. Bu, senin doğuşun. Doğum sancıların başlıyor.Üç gün sonra geri dönüyorum. Neredeyse ölmüşsün. Gözlerin bana bakıyor ama arkasında bir şey kalmamış. Boş. Mükemmel. Şimdi doldurabilirim o boşluğu. Kemerimi çözüyorum. Sırtına, kalbimin tam üzerine çivili bir kemik parçası saplıyorum. Çığlık atmaya çalışıyorsun ama bant engel oluyor. Sadece boğuk bir inilti çıkıyor. Bu inilti, senin ilk eril çığlığın. Bu acı, senin ilk gücün."Şimdi anladın mı?" diye
fısıldıyorum kulağına. "Güze
llik yüzden değil, ruhtadır. Güç, kaslardan değil, acıdan doğar. Sen bir erkek değilsin. Sen bir kurbandın. Şimdi ise bir avcısın. Kendi avının."İpini çözüyorum. Çıkıp o çukurdan tırmanmanı izliyorum. Yürüyorsun. Kanıyor, yara bere içinde, ama yürüyorsun. Ve ilk kez, yüzünde o forumlarda aradığın o korkunç, o vahşi ifade var. Artık kimse sana gülmez. Çünkü sen, artık bir erkeksin. Ve seni yaratan benim. Şimdi git ve o forumlarda yeni bir hikaye anlat. Çukurda ölüp dirilmeyi anlat. Ama kimse inanmaz. Çünkü bu hikaye, sadece ölenler ve dirilenler için gerçek. Sen ve ben.

Last edited:
Hiç okumakla uğraşamam biliyonmu

• +1
Reactions: NoxInfernum and Kayra139
  • JFL
Reactions: proteinbananabread and Simeon189
burnun benziyor diye galiba
O konuda haklısınız bişey diyemiyorum :)
ama burun köprüsü foruma geldiğimden beri büyüdü ve en azından önden inceltebildim biraz softmaxx ile
iyileşiyor biraz

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, Kayra139 and Simeon189
O konuda haklısınız bişey diyemiyorum :)
ama burun köprüsü foruma geldiğimden beri büyüdü ve en azından önden inceltebildim biraz softmaxx ile
iyileşiyor biraz
bu asalaklar seni ifşalıyor yüzünü atıyor sen birde bunlarla sohbet ediyorsun. birşeyler yapsana?

• Ugh..
  • +1
Reactions: Simeon189 and Topkra
bu asalaklar seni ifşalıyor yüzünü atıyor sen birde bunlarla sohbet ediyorsun. birşeyler yapsana?
modlara attım zaten
raporlayınca saniyesinde ban yemiyorlar malesef

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139 and Simeon189
modlara attımki zaten
raporlayınca saniyesinde ban yemiyorlar malesef
valla bu forumda doxlanmak kötü iş umarım birşey olmuyordur sıkıntı falan şanslısın beni doxxlasalar çok kötü hissederdim

• +1
Reactions: Trenmaxx1, veneficus and Kayra139
valla bu forumda doxlanmak kötü iş umarım birşey olmuyordur sıkıntı falan şanslısın beni doxxlasalar çok kötü hissederdim
İlk kez yaşanışı değil knk

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and Kayra139
yav kimse dalga geçmiyo bide doxxlanan adamla amk ltn olsa bile geçilmiyo doxxlayan sanıyo ki tüm forum yarılacak doxxlanan kişiye . bomboş iş amk

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and jsbera
toprağın bu elemanı moggladına yüzde yüz eminim mesela

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and jsbera
yav kimse dalga geçmiyo bide doxxlanan adamla amk ltn olsa bile geçilmiyo doxxlayan sanıyo ki tüm forum yarılacak doxxlanan kişiye . bomboş iş amk
Benim yüzümü hiç doxxladilar mi hiç girmiyom aq ain't reading allat

• JFL
Reactions: Trenmaxx1 and Kayra139