proteinbananabread
Banned
KÖR KUYUDA ENES KARDUYA DIRT SON NEFES
Bak şimdi lanet herif. Looksmax'ta yıllardır didinip duruyorsun. Çene implantı, fillers, mewing, steroid... hepsi yalan. Çünkü senin yüreğinde o korkunç, o vahşi erilği yaratamadın. Seni o çukura sokacağım. Çukurun
dibinde, çamurun ve pisliğin içinde, bir erkeğin ne olduğunu öğreteceğim.Karanlık. Titriyorsun, değil mi? Kokuyor. İdrin ve kusmuğun karışımı, umutsuzluğun kokusu. Elini bağl
adım,
ağzını bantladım. Sadece gözlerin var. Gözlerinle bana bakıyor, yalvarıyorsun. Ama fayda etmez. Bu bir infaz. Senin eski, zavallı benliğinin infazı.İlk darbe. Yüzüne değil, ruhuna. O şişmiş, dolguyla doldurulmuş yanaklarına yumruğu indiriyorum. Patl
ama sesi geliyor. Kan dişlerinden süzülüyor. "Bu mu lanet olasıca 'erkeklik' diye tutturduğun şey?" diye haykırıyorum. "Bu mu o forumlarda övündüğün o estetik yüz?" Bir daha yumruk. Bir daha. Kemikler çatırdıyor. Artık tanınmaz hale geldin. Ve bu iyi. Çünkü ölüyü diriltmek için önce öldürmek gerekir.Şimdi sıra o korkak ruhunda. Bırakıyorum orada. Bırakıyorum o çukurda, açlığa, susuzluğa. Zaman geçmiyor, çamur seni yutmaya başlıyor. Hayal görüyorsun. Kadınlar görüyorsun, sana gülüyorlar. Hayır, sana değil, eski o zavallı yüzüne gülüyorlardı. Artık o yüz yok. Şimdi var olan, acıyla yoğrulmuş, çamurla kaplanmış bir yaratık. Bu, senin doğuşun. Doğum sancıların başlıyor.Üç gün sonra geri dönüyorum. Neredeyse ölmüşsün. Gözlerin bana bakıyor ama arkasında bir şey kalmamış. Boş. Mükemmel. Şimdi doldurabilirim o boşluğu. Kemerimi çözüyorum. Sırtına, kalbimin tam üzerine çivili bir kemik parçası saplıyorum. Çığlık atmaya çalışıyorsun ama bant engel oluyor. Sadece boğuk bir inilti çıkıyor. Bu inilti, senin ilk eril çığlığın. Bu acı, senin ilk gücün."Şimdi anladın mı?" diye
fısıldıyorum kulağına. "Güze
llik yüzden değil, ruhtadır. Güç, kaslardan değil, acıdan doğar. Sen bir erkek değilsin. Sen bir kurbandın. Şimdi ise bir avcısın. Kendi avının."İpini çözüyorum. Çıkıp o çukurdan tırmanmanı izliyorum. Yürüyorsun. Kanıyor, yara bere içinde, ama yürüyorsun. Ve ilk kez, yüzünde o forumlarda aradığın o korkunç, o vahşi ifade var. Artık kimse sana gülmez. Çünkü sen, artık bir erkeksin. Ve seni yaratan benim. Şimdi git ve o forumlarda yeni bir hikaye anlat. Çukurda ölüp dirilmeyi anlat. Ama kimse inanmaz. Çünkü bu hikaye, sadece ölenler ve dirilenler için gerçek. Sen ve ben.
Bak şimdi lanet herif. Looksmax'ta yıllardır didinip duruyorsun. Çene implantı, fillers, mewing, steroid... hepsi yalan. Çünkü senin yüreğinde o korkunç, o vahşi erilği yaratamadın. Seni o çukura sokacağım. Çukurun
ağzını bantladım. Sadece gözlerin var. Gözlerinle bana bakıyor, yalvarıyorsun. Ama fayda etmez. Bu bir infaz. Senin eski, zavallı benliğinin infazı.İlk darbe. Yüzüne değil, ruhuna. O şişmiş, dolguyla doldurulmuş yanaklarına yumruğu indiriyorum. Patl
llik yüzden değil, ruhtadır. Güç, kaslardan değil, acıdan doğar. Sen bir erkek değilsin. Sen bir kurbandın. Şimdi ise bir avcısın. Kendi avının."İpini çözüyorum. Çıkıp o çukurdan tırmanmanı izliyorum. Yürüyorsun. Kanıyor, yara bere içinde, ama yürüyorsun. Ve ilk kez, yüzünde o forumlarda aradığın o korkunç, o vahşi ifade var. Artık kimse sana gülmez. Çünkü sen, artık bir erkeksin. Ve seni yaratan benim. Şimdi git ve o forumlarda yeni bir hikaye anlat. Çukurda ölüp dirilmeyi anlat. Ama kimse inanmaz. Çünkü bu hikaye, sadece ölenler ve dirilenler için gerçek. Sen ve ben.
Last edited: