187 boyda bir gün

meynet

meynet

Mistral
Trde yapıldı bu araştırma ve çok sağlam dayanaklara sahip neredeyse barefoot bir ayakkabıyla yapıldı 1 gün dışarıda dolaştım sizin için ve kaç insandan uzun kaç insandan kısa olduğumu saydım sonuç sağ benden kısalar sol benden uzunlar over
1789300528877

• +1
  • So Sad
Reactions: Topkra, yigittsaint, fa3uk and 3 others
Trde yapıldı bu araştırma ve çok sağlam dayanaklara sahip neredeyse barefoot bir ayakkabıyla yapıldı 1 gün dışarıda dolaştım sizin için ve kaç insandan uzun kaç insandan kısa olduğumu saydım sonuç sağ benden kısalar sol benden uzunlar overView attachment 5639665
Tr nin ortalamasi 170 normal gayet bu sonuc

• +1
Reactions: fa3uk, ankaranin_adami and meynet
Trde yapıldı bu araştırma ve çok sağlam dayanaklara sahip neredeyse barefoot bir ayakkabıyla yapıldı 1 gün dışarıda dolaştım sizin için ve kaç insandan uzun kaç insandan kısa olduğumu saydım sonuç sağ benden kısalar sol benden uzunlar overView attachment 5639665
herkes insole giyiyor artık kanka 190+ say o boyu

• +1
Reactions: Iranidnordid, ankaranin_adami, meynet and 1 other person
170 eski nesil bence şuanki 175 falan ama tabi kendi coğrafyam marmara için ege taraflarını bilmiyorum
Bence daha çok bir sürü arkadaşım var onların içinde ya da ünide ortalama hisseyorun

• +1
Reactions: EK0
Bence daha çok bir sürü arkadaşım var onların içinde ya da ünide ortalama hisseyorun
bence bide göze özellikle uzunlar batıyor ondan ortalama uzun gibi hissediliyor

ben biraz takıntı yaptığımdan beri yolda yanımdan geçen herkesi incelemeye başladım genellik gençler arasında 175 bantlarında
tabi 180 falanda var aralarda az değil ama

• +1
Reactions: eniyiguresci, kay4w and meynet
High iq mirin botb

• JFL
  • +1
Reactions: EK0, eniyiguresci and jsbera
182-184 civarı genç nesilde
abart kanka ben 171 ım ızmırdeyım ve 100 ınsandan anca 30 35 kısı uzun benden cok takmayın boyuda şu dış gorunusunuzu degıstırın

• +1
Reactions: fa3uk, pardonriki and meynet
Yok be normielerde giyen çok yoktur
Nası yok olm 5 senedir her yerde boy uzatıcı ayakkabı boy uzatıcı taban reklamları görüyoz 10 erkeğin 4’ü giyiyor burda

• +1
Reactions: meynet
182-184 civarı genç nesilde
yok artık amk izmirde okulumda ben 183-185 boylarındayken en uzun 3. falandım 45 erkek içinde

• +1
Reactions: meynet and fa3uk
Can dark 198

• Woah
  • +1
Reactions: meynet and fa3uk
Boy konusunu şöyle anlatılır mtn biri htn gibi gözükür ama mid mtn , h htn 1 gün olmak 187 olmak harika hissetirir