2 hafta 0 carb yapsam hızlıca bf düsürür müyüm

Trenmaxx1

Trenmaxx1

There is no tomorrow
günlük 150-200 gram protein 20 gram yağ yapsam 2 haftada 4-5 kilo versem mantıklı mı

• +1
Reactions: swaggy, Auchelius and pashanimair
tabı dusurursun de manyaga baglarsın al carb az da olsa

• +1
Reactions: Auchelius, Trenmaxx1 and pashanimair
0 carb imkansiz ya, hersey carb amk, daglam bir market alisverisi yapmak lazkm oncesinde.
ayrica pump odakli calisman lazim, ve 2 hafta sonra carbi hala azaltman lazim cunku tekrar dolacaksin.

• +1
Reactions: Auchelius, Trenmaxx1 and Ashoimex
0 carb imkansiz ya, hersey carb amk, daglam bir market alisverisi yapmak lazkm oncesinde.
ayrica pump odakli calisman lazim, ve 2 hafta sonra carbi hala azaltman lazim cunku tekrar dolacaksin.
Tavuk göğsü 500 g + su imkansız değil ama carbsız hayat zordur

• +1
Reactions: pashanimair and Trenmaxx1
kas kaybı olur mu peki

• +1
Reactions: pashanimair
ya podyuma mı cıkıyonuz amınakoyım 0 carb ney gıt kalorı acıgı bırak bf dusurmek ıcın nutrıtıon olarak bakmıcan kalorı olarak bakcan vucudun yaktıgı enerjı aldıgı enerjıyı gecerse depolardan yakıcak temel mantık aminakoyum gidin adam gibi 1000 kalori falan açık bırakın

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
spor yapmıyosan ergenlikte değilsen 2 hafta düşük enerji olmayı ön görüyosan denenilebilir ama yağ alımını biraz daha yükseltebilirsin yağ>protein hormonların için

• +1
Reactions: pashanimair and Trenmaxx1
günlük 150-200 gram protein 20 gram yağ yapsam 2 haftada 4-5 kilo versem mantıklı mı
concerta kullan 2hafta boyunca starvmaxx

• +1
Reactions: pashanimair
20gr yetersiz kg basina min 0.6 gr al 0.8e 1 e kadar yolu var.
Kaloriyi az alma metabolizman yarra yer.
Kalori açığını yediğinden çok yaktığından vermeye çalış.

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Trenmaxx1 and pashanimair
1 ay yaptım sonuclar gayet güzeldı ama cok yorgun gezıyordum ay sonunda bıde mınık bır tavsıye sut olarak jersey sutu ıc neden bılmıyorum benı cok mutlu yapıyodu ozellıkle o

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Bazal metabolizman yavaslar bide 20 gram yağ ne amınakoyayim yediklerini sindiremezsin

• +1
0 carb tamamen yapman zor ketojenik diyet yapmıştım ben sadece ton balığı yedim 1 ay
baya lean olmuştum yüzdeki kemikler falan belirginleşmişti güzeldi baya sonuçları
yağın gramını önemsemene gerek yok fazla aşırı düzeyde almadığın sürece problem olmaz

• +1