Trenmaxx1
There is no tomorrow
günlük 150-200 gram protein 20 gram yağ yapsam 2 haftada 4-5 kilo versem mantıklı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tavuk göğsü 500 g + su imkansız değil ama carbsız hayat zordur0 carb imkansiz ya, hersey carb amk, daglam bir market alisverisi yapmak lazkm oncesinde.
ayrica pump odakli calisman lazim, ve 2 hafta sonra carbi hala azaltman lazim cunku tekrar dolacaksin.
kas kaybı olur mu peki0 carb imkansiz ya, hersey carb amk, daglam bir market alisverisi yapmak lazkm oncesinde.
ayrica pump odakli calisman lazim, ve 2 hafta sonra carbi hala azaltman lazim cunku tekrar dolacaksin.
concerta kullan 2hafta boyunca starvmaxxgünlük 150-200 gram protein 20 gram yağ yapsam 2 haftada 4-5 kilo versem mantıklı mı
20gr yetersiz kg basina min 0.6 gr al 0.8e 1 e kadar yolu var.günlük 150-200 gram protein 20 gram yağ yapsam 2 haftada 4-5 kilo versem mantıklı mı
Bazal metabolizman yavaslar bide 20 gram yağ ne amınakoyayim yediklerini sindiremezsingünlük 150-200 gram protein 20 gram yağ yapsam 2 haftada 4-5 kilo versem mantıklı mı
0 carb tamamen yapman zor ketojenik diyet yapmıştım ben sadece ton balığı yedim 1 aygünlük 150-200 gram protein 20 gram yağ yapsam 2 haftada 4-5 kilo versem mantıklı mı
Diyetten önce kilo boyun kaçtı aga0 carb tamamen yapman zor ketojenik diyet yapmıştım ben sadece ton balığı yedim 1 ay
baya lean olmuştum yüzdeki kemikler falan belirginleşmişti güzeldi baya sonuçları
yağın gramını önemsemene gerek yok fazla aşırı düzeyde almadığın sürece problem olmaz
İnanmayın rakip eliyor pezevenkTüm cevaplarin low iq olması
Kalori açığı bırak knk 6-7 ayda falan belki verirsin
187 75 kiloydumDiyetten önce kilo boyun kaçtı aga