gl0rify
6'3 mtn 6 inches
beyler 17yim ve 20liklerim çıkıyor AMK bunun ile ergenliğin bir alakası var mı çok mixed cevaplar var size sormak istedim anama bacıma sövmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ergenlik alakası yok kanka her yaş her insan aynı olmuyor bazıları 18 bazıları 14 15 13 belkide 13 hafif görünmeye başladı 15 tam cıkmıstı benim kemik yapınla alakalıbeyler 17yim ve 20liklerim çıkıyor AMK bunun ile ergenliğin bir alakası var mı çok mixed cevaplar var size sormak istedim anama bacıma sövmeyin
ben 15 yasındayım 5 ay var 16 a ust ve alt cenedede her bırının yarısı cıktıbeyler 17yim ve 20liklerim çıkıyor AMK bunun ile ergenliğin bir alakası var mı çok mixed cevaplar var size sormak istedim anama bacıma sövmeyin
kisiden kisiye degisen bir sey herkeste sabit bu yasta cikiyor diye bi sey yok 40-50 yasinda olup 20'lik disi cikmamis insanlar bile var 6 ayda 1 dis kontrolune gidiyorsan sonraki gidisinde 20'liklerine de baktirt cikis sekli icinergenliğin bir alakası var mı
knk gittim iste dun retainer kopmustu doktor altta yer var duzgun cikiyor ama üstte yer gözükmüyor ,üst baskı yaparsa direkt hepsini çekicem dedi bilmiyom bakıcazkisiden kisiye degisen bir sey herkeste sabit bu yasta cikiyor diye bi sey yok 40-50 yasinda olup 20'lik disi cikmamis insanlar bile var 6 ayda 1 dis kontrolune gidiyorsan sonraki gidisinde 20'liklerine de baktirt cikis sekli icin