20likler

gl0rify

gl0rify

6'3 mtn 6 inches
beyler 17yim ve 20liklerim çıkıyor AMK bunun ile ergenliğin bir alakası var mı çok mixed cevaplar var size sormak istedim anama bacıma sövmeyin

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, balve and Deleted member 277275
beyler 17yim ve 20liklerim çıkıyor AMK bunun ile ergenliğin bir alakası var mı çok mixed cevaplar var size sormak istedim anama bacıma sövmeyin
ergenlik alakası yok kanka her yaş her insan aynı olmuyor bazıları 18 bazıları 14 15 13 belkide 13 hafif görünmeye başladı 15 tam cıkmıstı benim kemik yapınla alakalı

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, gl0rify and Deleted member 277275
ben 15 yasındayım 5 ay var 16 a ust ve alt cenedede her bırının yarısı cıktı

• +1
Reactions: growthplatessss111 and Ameliyat Masası
Ne zaman çıktığını salla da düzgün çıkmaları için gandy'e dua et. Düzgün çıkmıyorsa gg

• +1
Reactions: gl0rify
ergenliğin bir alakası var mı
kisiden kisiye degisen bir sey herkeste sabit bu yasta cikiyor diye bi sey yok 40-50 yasinda olup 20'lik disi cikmamis insanlar bile var 6 ayda 1 dis kontrolune gidiyorsan sonraki gidisinde 20'liklerine de baktirt cikis sekli icin

• +1
Reactions: gl0rify, Serialsuicide and Deleted member 277275
Arkdslr propecia fln kullanmis olan varmi aranizda
genetik sac dokulmemvar dht hakkinda cok bilgim yok aramayeri bzoldu hesaptan atip duruy

• +1
Reactions: gl0rify
kisiden kisiye degisen bir sey herkeste sabit bu yasta cikiyor diye bi sey yok 40-50 yasinda olup 20'lik disi cikmamis insanlar bile var 6 ayda 1 dis kontrolune gidiyorsan sonraki gidisinde 20'liklerine de baktirt cikis sekli icin
knk gittim iste dun retainer kopmustu doktor altta yer var duzgun cikiyor ama üstte yer gözükmüyor ,üst baskı yaparsa direkt hepsini çekicem dedi bilmiyom bakıcaz