D
Deleted member 251512
Spend your years full of loneliness
İlk girdiğim eczane verdi ilk ay her gün 10 mg sonra eod 10 mg geccem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aynı anlam zannediyodumHe ?
nerden almışki amk@kurdistan amk enayisi eczaneye gitsen vereceklerdi boşuna o kadar para domaldın 3 kutu aldı baba senın aldıgın fıyata
Gatekeepnerden almışki amk
Sizde dolandırılmayın diye gatekeepGatekeep
enayi @kurdistanGatekeep
10 mg aldım 890 3 kutu ama bıtene kadar para ayırırım yıne koseyesonunda 1500tl para buldu h.o
Hamile kalmassin insallah kullanirkenUYARI DOĞMAMIŞ BEBEĞE CİDDİ ŞEKİLDE ZARAR VEREBİLİR!!! DİKKAT DİKKAT ACCUTANE ALMAYIN
@kurdistan abi accutane alcam plaklar gider mi sen bılıyodnru
Ya dassak gecıyom 10 mgden nolcak![]()
Potential Effects of Oral Isotretinoin on Growth Plate and Height
Longitudinal growth and puberty are the result of a complex interaction of genetic, hormonal, nutritional, and environmental factors. Acne vulgaris is a chronic disease of the pilosebaceous unit that affects 85% of adolescents worldwide. Isotretinoin is a synthetic vitamin A derivative drug...www.mdpi.com
Tldr lutfen![]()
Potential Effects of Oral Isotretinoin on Growth Plate and Height
Longitudinal growth and puberty are the result of a complex interaction of genetic, hormonal, nutritional, and environmental factors. Acne vulgaris is a chronic disease of the pilosebaceous unit that affects 85% of adolescents worldwide. Isotretinoin is a synthetic vitamin A derivative drug...www.mdpi.com
amk linke bassan zaten tldr varTldr lutfen
Oda cok uzunamk linke bassan zaten tldr var
siktirgit amkOda cok uzun
Yaw olmaz bişe olmaz ceek icc hayatını skmOda cok uzun
La olm evet yada hayir dicen boya bisey olurmuymussiktirgit amk
YOOOOOOK AL MİKRODOZ KOY GÖTE NOLCAKLa olm evet yada hayir dicen boya bisey olurmuymus
evet zerefte örnek zaten @ZerefDragnee1lLa olm evet yada hayir dicen boya bisey olurmuymus
Onun accutanele alakası yok acutane aldım plagım kapandı dıye bısey yok o kadar kısa surede dırekt nukeleması ımkansız genetiktir babasıda kısa zaten, 1300 testoyla gezıyo aqevet zerefte örnek zaten @ZerefDragnee1l
Tm kullanmicam zaten eklemde agritior biz topcu adamiz yakismaz bizeevet zerefte örnek zaten @ZerefDragnee1l
Low tTm kullanmicam zaten eklemde agritior biz topcu adamiz yakismaz bize
afiyet bal şeker olsunİlk girdiğim eczane verdi ilk ay her gün 10 mg sonra eod 10 mg geccem
tamam çocuk garantiye alıyoe ak@Serialsuicide senin attıgında might diyo kesin yapar demiyor ayrıca dozaja ve tedavinin süresine göre değişebilir diyor kullanma talimatında benim kilomdaki birinin günlük 35 mg kullanması lazımmış ben 10 kullancam 1 ay boyunca sonra eod 10 mg yani günlük 5 mg bi bok olmaz
ben 100mg kullanırken kan testi verdim endokrinolog karaciğerime ultrasonla da baktı. Karaciğerimle alakalı her şey kusursuzdu@susisesi accutane ustası az tavsıye ver bagem mikrodozda alkol icersem nolur
Supllement ne ya gay miyizben 100mg kullanırken kan testi verdim endokrinolog karaciğerime ultrasonla da baktı. Karaciğerimle alakalı her şey kusursuzdu
Tabii karaciğerine nasıl bakıp ne supplement kullandığına da bağlı. Daha bugün isotret guide yazmaya başladım
100 mg cok gereksiz doz bu arada btwben 100mg kullanırken kan testi verdim endokrinolog karaciğerime ultrasonla da baktı. Karaciğerimle alakalı her şey kusursuzdu
Tabii karaciğerine nasıl bakıp ne supplement kullandığına da bağlı. Daha bugün isotret guide yazmaya başladım
Plaklar ggYaw olmaz bişe olmaz ceek icc hayatını skm
@kurdistan abı bu dogru mu korkuyorum yardım etPlaklar gg
Zeref olayı bilen bilir@kurdistan abı bu dogru mu korkuyorum yardım et
ACCUTANEDEN DOLAYI KAPANMADIIIIIZeref olayı bilen bilir
Isotret guide tldrDaha bugün isotret guide yazmaya başladım
Kalkıp almayabusenitodum canım çekti piç yataktan kalkıp 20 mg ağzıma atıcam simdiOğhh attım şimdi şimdiden cildim temizleniyo beyler