Angutoid
President of Hells Angels MC
SANAL MAGANDA TROLLERE DUYURULUR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hangi platformSANAL MAGANDA TROLLERE DUYURULUR
Hangi platform
LİNK AT
Saldiriyorum bensaldırın beyler
Ltn spami atan benimchicocuymuş bir de
ÇIKTIM BENLtn spami atan benim
hunter eyes egzersizleri gua sha potasyum maxxing falan diyor looksmaxxde ise pek bir şey yok diyor ciddi mi oglum bu insanlar nereden öğreniyor bu tür şeyleri rezil ediyor kendisiniMutelendim
Senin çok mu farkin var o adamdanhunter eyes egzersizleri gua sha potasyum maxxing falan diyor looksmaxxde ise pek bir şey yok diyor ciddi mi oglum bu insanlar nereden öğreniyor bu tür şeyleri rezil ediyor kendisini
la oglum siktir git bana hanma metodu diye 150tl kitap satıyon amkSenin çok mu farkin var o adamdan
Satan değil alan low iqla oglum siktir git bana hanma metodu diye 150tl kitap satıyon amk
Yokindirimdeymiş bir de başka kitap var mi kardeşim alıcıyım da
cope olduğu çok belli zatenSatan değil alan low iq
Ya enayiler aliyo mu aliyo boş yapma uzacope olduğu çok belli zaten
her sattığın enayiye bu konuşmayı aticam sktm seniYa enayiler aliyo mu aliyo boş yapma uza
Olm ben hanma metodu diye bişey satmıyorum ki seni kekliyorum 2 saattir burda ama dediğini yaparsan cidden satan adamı sikip piyasadan rakip elersin. Lütfen konuşmayı her yere yayher sattığın enayiye bu konuşmayı aticam sktm seni
beni keklemiyorsun da bu tavsiyeyi yatırım olarak aldım ileride satarım belkiOlm ben hanma metodu diye bişey satmıyorum ki seni kekliyorum 2 saattir burda ama dediğini yaparsan cidden satan adamı sikip piyasadan rakip elersin. Lütfen konuşmayı her yere yay
Nasi gaslight yapiyor yarramOlm ben hanma metodu diye bişey satmıyorum ki seni kekliyorum 2 saattir burda ama dediğini yaparsan cidden satan adamı sikip piyasadan rakip elersin. Lütfen konuşmayı her yere yay
dfnmhjgfdsasdfghjklhgfhOlm ben hanma metodu diye bişey satmıyorum ki seni kekliyorum 2 saattir burda ama dediğini yaparsan cidden satan adamı sikip piyasadan rakip elersin. Lütfen konuşmayı her yere yay
Nasi gaslight yapiyor yarram
BU TIRADA GIRIP BU POSTU OKUYORSAN EGER ALLAHINI MUHAMMEDINI SIKEYIM KODUMUN BÖCEK GÖZLÜSÜELEMAN LOOKSMAX.ORGA GİRDİ AMK BİRİ YAZDI CHATE AHEJWKDMMEMS
JfornforbfoenfoenfowhdELEMANZELVADREYE SELAM SOULETTIM BIRI EKRAN Kydi alsin
İllegal forumELEMANZELVADREYE SELAM SOULETTIM BIRI EKRAN Kydi alsin
OHA ILLEGAL FORUMDA NIYE BENI KONUSUOYLARİllegal forum
GDOEBFOEBFOSBFPEHFPWBXOEBXPWHAALEYKUMSELAM DESENE DOSTOYEVSKI
Allahim neden bu kadar salak değilimAdam futbolcu dedi amk HAHAHAHAHAH