30 GUNDE GLOW UP GECİRECEK GENC CANLİ YAYİNDA

Bunu okuyuan glow up geçir tiktok içerik üretici, bu incel mizojinist overdose entitled blacpilled bireylerle herhangi bir alakam yoktur. Hesabım kendi kendini yok edecektir, bu topluluk ile bir bağım yoktur, saygılar.

• JFL
Reactions: Deleted member 92925 and Peter Steele
ELEMANZELVADRE DİYE BİR ÇOCUK BİLGİLERİNİ PAYLAŞMIŞ SENİ ÖLDÜRMEYE GELİYOR KAÇ ACİL

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 92925, Deleted member 70692, maarda and 2 others
Kagkaha atiyom beyler

Bunu okuyuan glow up geçir tiktok içerik üretici, bu incel mizojinist overdose entitled blacpilled bireylerle herhangi bir alakam yoktur. Hesabım kendi kendini yok edecektir, bu topluluk ile bir bağım yoktur, saygılar.
OTOBANA FIRLATILDIN

• JFL
Reactions: Peter Steele
aynisindan

ANGUTOID SELAM YOLLADI BIRIDE MOGGERWINS SELAM YOLLA YAZITO:lul:

• JFL
Reactions: Angutoid
KORKMAYA BASLADI AMK:lul:

• JFL
Reactions: recai iskender
ELEMANZELVADREYİ ÖLDÜRMEYE GELECEK KURDO

• +1
  • JFL
Reactions: Peter Steele and Ashoimex
ADAM LTNNIN EN IYISI OLDUĞUNA INANDI

• JFL
Reactions: Peter Steele and maarda
LTN EN IYISI SANIYOE LTNSIN YAZIN

Çok iyi aktivite gece gece gülmekten olcem amk

• JFL
Reactions: Peter Steele and Deleted member 80812
Uedd diyor ucube oe

• JFL
ABI BONEKINGE SELAM GÖNDER

• JFL
Reactions: Peter Steele and recai iskender
Tanıdık geldi
EĞER REELDEN BIRI BUNU OKUYORSA ŞUNUN GARANTISINI VEREBILIRIM KI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜ ILE HIÇBIR ALAKAM YOKTUR, BURADA BIR ARKADAŞIM IÇIN DURUYORUM VE BURADA INSANLARLA DALGA GEÇMEK, MILLETIN BIRBIRINE BOK ATMASINI IZLEMEK ÇOK KEYIFLI.
BLACKPILL'E INANAN BIRI DEĞILIM VE DIŞ GÖRÜNÜŞÜM DE ZATEN BLACKPILL STANDARTLARINA GÖRE ORTALAMANIN ÜSTÜNDE YANI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜNE BAĞLI OLMAM MÜMKÜN DEĞIL.
BURAYA KAFA DAĞITMAYA VE INSANLARI BLACKPILLDEN, KADIN DÜŞMANLIĞINDAN VAZGEÇIRMEYE GELDIM.
-24 TEMMUZ 2023
@Xavier

Last edited:
  • JFL
Çok iyi aktivite gece gece gülmekten olcem amk
ABI PUBMED CALISANI MAARDA YAHUDI DEGILIM DIYE BANA TECAVUZ ETTI NAPMALIYIM

• JFL
Reactions: maarda and recai iskender
Adam o kadar malki doğum yılını unuttu amk

• JFL
Reactions: Peter Steele, lerade, recai iskender and 1 other person
12345 ile alakam yok

• JFL
Ulan foruma girmeyi basarabilse çok güzel olacaktıda 2iq eleman

• JFL
Looksmax.org sitesinde 23:00 ile 23:39 saatleri arasinda yasanan tum olaylarla alakam yoktur.

• JFL
Reactions: ER enjoyer
her sattığın enayiye bu konuşmayı aticam sktm seni
Kanka tanıdım herkes sana greycel diyor çiko pfpden dolayı

gece gece gulmekten oldum her yayin actiginda haber edin gidek bunun yayina amk

• JFL
aqforuma girse yazilanlei gorse
Tüm greycelleri foruma toplar gelirler mal mal sorular sorarlar hepsinin anasına söver kortizolmaxxingyapariz

• JFL
Reactions: lerade and Peter Steele
.

• JFL
Reactions: recai iskender and Peter Steele
la oğlum en son burnuna limon enjekte etmiştin noldu ona amk:lul:
Orospu evladı greycel siktir git intihar et(oyunda)Benim kadar low inhib olamadığın için low inhib aktivitelerimi kıskanıyorsun;)

• Love it
Orospu evladı greycel siktir git intihar et(oyunda)Benim kadar low inhib olamadığın için low inhib aktivitelerimi kıskanıyorsun;)
aynen anasını siktiğim senin kadar aptal bir orospu çocuğu olmadığım için senin aktivitelerini kıskanıyorum ve özeniyorum:lul:

• WTF
Abi Angut diye biri bana steroid satti sahte cikti napmaliyim
Abi looksmax.org girme anneme sövdüler onlar yuzunden depresyon allah elemanasd yi oldursun
ABI PUBMED CALISANI MAARDA YAHUDI DEGILIM DIYE BANA TECAVUZ ETTI NAPMALIYIM
Yayin boyu spamladiklarim bunlar

• JFL
Reactions: Angutoid
aynen anasını siktiğim senin kadar aptal bir orospu çocuğu olmadığım için senin aktivitelerini kıskanıyorum ve özeniyorum:lul:
sus lan grey kerem kardesime laf attirmam:)

• Love it
Reactions: ER enjoyer
sonunda pfpyi değiştirttiniz bana

Ya amına koyduğumun normiesi seni siktir git chico looksmax falan diye gezin o köylü dul anneni 15 yaşındaki çocuğa siktirtme suratın yok birşeyin yok anca sallıyorsun zaten o olayı ben taşşana açtım zaten rep kasmak için mükemmel birşeydi ve gayette işe yaradı neyse aq yarramı az al içine sonra çıkarması zor olur oğluşum ok?

Ya amına koyduğumun normiesi seni siktir git chico looksmax falan diye gezin o köylü dul anneni 15 yaşındaki çocuğa siktirtme suratın yok birşeyin yok anca sallıyorsun zaten o olayı ben taşşana açtım zaten rep kasmak için mükemmel birşeydi ve gayette işe yaradı neyse aq yarramı az al içine sonra çıkarması zor olur oğluşum ok?
HAHAHAHALKSALDKSAKLDAK OROSPU EVLADI SEVGİLİM VAR

• JFL
incelim diyip volcele cevirince ben larper oc
yanlis anlasilmasinndiye mal orospu cocugu sonra incel teror orgutu basindiye cikcaz amk (incellerle alakam yok)

yanlis anlasilmasinndiye mal orospu cocugu sonra incel teror orgutu basindiye cikcaz amk (incellerle alakam yok)
daytrading de yapiyon mu peki ticaretmaxxinf falan