orhanhic
Shitposter
hayirorhan annene tecavuz ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hayirorhan annene tecavuz ederim
larp ne demek laLarp
KOVULDUN GREYlarp ne demek la
Sevgilinide götünden sikeyim senide hadi eyvallahHAHAHAHALKSALDKSAKLDAK OROSPU EVLADI SEVGİLİM VAR
greye terim ogretme yoklarp ne demek la
gel ilk önce benden başla aamini siktigimin aptalıSevgilinide götünden sikeyim senide hadi eyvallah
KIZIN TIPI DEGILMISIM AMK BLACKPILLOVERDOSE SIMDI GIDIP BURNUMA LIMON SUYU ENJEKTE EDICEMSevgilinide götünden sikeyim senide hadi eyvallah
limon suyunun repfarm oldugunu anlamayinca biziznyoKIZIN TIPI DEGILMISIM AMK BLACKPILLOVERDOSE SIMDI GIDIP BURNUMA LIMON SUYU ENJEKTE EDICEM
sikine limon enjekte etmeye hazirlanıyor şu andaKIZIN TIPI DEGILMISIM AMK BLACKPILLOVERDOSE SIMDI GIDIP BURNUMA LIMON SUYU ENJEKTE EDICEM
rep kasmak icin bu kadar caba sarfetmesi daha uzuculimon suyunun repfarm oldugunu anlamayinca biziznyo
oğlum sen bu cocugun sahibi misin amk siktir gitlimon suyunun repfarm oldugunu anlamayinca biziznyo
Orhan sen niye bana bulaşıyon la eşşek hani lerade adlı lavugu anlarım sevgilisinin götünden siktim onun sana ne oluyor hocamrep kasmak icin bu kadar caba sarfetmesi daha uzucu
dogru diyon amk neden yukseldim anlik bilmiyom seviyom seni gorusuruzbaybayOrhan sen niye bana bulaşıyon la eşşek hani lerade adlı lavugu anlarım sevgilisinin götünden siktim onun sana ne oluyor hocam
Sevgilim var (Ileri duzey oneitis sendromu)oğlum sen bu cocugun sahibi misin amk siktir git
amina koyayım ben size ne yaptım allam
ole diyince uzuldum lan bbamina koyayım ben size ne yaptım allam
Senin doğman bir hata andaval orospu evladı
bbole diyince uzuldum lan bb
NE VAR AMKTanıdık geldi
EĞER REELDEN BIRI BUNU OKUYORSA ŞUNUN GARANTISINI VEREBILIRIM KI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜ ILE HIÇBIR ALAKAM YOKTUR, BURADA BIR ARKADAŞIM IÇIN DURUYORUM VE BURADA INSANLARLA DALGA GEÇMEK, MILLETIN BIRBIRINE BOK ATMASINI IZLEMEK ÇOK KEYIFLI.
BLACKPILL'E INANAN BIRI DEĞILIM VE DIŞ GÖRÜNÜŞÜM DE ZATEN BLACKPILL STANDARTLARINA GÖRE ORTALAMANIN ÜSTÜNDE YANI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜNE BAĞLI OLMAM MÜMKÜN DEĞIL.
BURAYA KAFA DAĞITMAYA VE INSANLARI BLACKPILLDEN, KADIN DÜŞMANLIĞINDAN VAZGEÇIRMEYE GELDIM.
-24 TEMMUZ 2023
@Xavier
Beardmaxxing ve çaybu adamdan ne istediniz amk
@Xavier
napıyon kral?
kariyermaxxing ve c# yazılım kodlarıyla karışmış sırt ağrısıBeardmaxxing ve çay
sen?
Karı kız işlerinden elimi ayağımı çektim, ben soğuk yapınca onlar da gitti doğal olarak.kariyermaxxing ve c# yazılım kodlarıyla karışmış sırt ağrısı
hayat nasıl gidiyo ne var ne yok
sanırım aynı döngüyü yaşıyorum hocamKarı kız işlerinden elimi ayağımı çektim, ben soğuk yapınca onlar da gitti doğal olarak.
Depresyondayım çok büyük, ascendleyince her şey çözülmüyormuş onu fark ettim.
Keşke ruhumu dış görünüşle takas etmeseydim.
sanırım aynı döngüyü yaşıyorum hocam
bi kız var yol verdim gitmedi ara sıra onla konuşuyorum neşem yerine geliyor
sigara çay falan yapıyorum şarkı dinliyorum şiir falan yazıyorum kendime günlük rutin monoton bir hayat oluşturdum içinde mutlu olmaya çalışıyorum
ex vardı unutamadığım, engeli kaldırdı ben engelledim üstüne, o iş de yattı
iş sorunları ailevi sorunlar falan filan cart curt ruhum daralıyor içten içe sıkılıyorum
bu şarkı benden sana dostum
ne kalana ne gidene kadehimi bu gece kendi şerefime kaldırıyorum.
kimseye anlatmadığın o içindeki savaşları kazanman dileğiyle,Başarılar dost, kendine iyi bak ben gidiyorum.
Seviliyosun.
NapiyonNE VAR AMK
ne anlatıyor bunlar amkhttps://vt.tiktok.com/ZSjborDm9/
Katılın sikerim