dogu
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ltnden mtnye güzel ascendSizce nasıl
sence dahada ascendlemek için ne yapılırLtnden mtnye güzel ascend
Hardmax. Çene ucunu düzeltmen lazım ayrıca yüzünde bir basıklık var maxillanin da projected oldugunu pek düşünmüyorum. Onun için bir şeyler yapmaya paran ve götün yoktur zatensence dahada ascendlemek için ne yapılır
yüzüne noldu sivilce lekesimi yoksa ben miSizce nasıl
Benyüzüne noldu sivilce lekesimi yoksa ben mi
Param varda maxillam göçük olduğunu sanmıyorum çene için evet oraya mudahale olacakHardmax. Çene ucunu düzeltmen lazım ayrıca yüzünde bir basıklık var maxillanin da projected oldugunu pek düşünmüyorum. Onun için bir şeyler yapmaya paran ve götün yoktur zaten
Banımı açtılar babaaakingo gelmis
midface brutal bence ondan öyle duruyorYüzüm nasıl göçük ve maxilla olayı nasıl anlamadım dahada foto atayım
benim yüz göçük değil bu arada midface belkiii çeneden doolayıdır sence neden ? yada nasıl düzeltilir fikrin varmı üstadmidface brutal bence ondan öyle duruyor
Hocam midface düzelmiyor sanırım benimde pek bi bilgim yok ama midfacei düzelten hardmaxx bile yokbenim yüz göçük değil bu arada midface belkiii çeneden doolayıdır sence neden ? yada nasıl düzeltilir fikrin varmı üstad
midface nasıl birşey bu arada bilmiyorum tam oalrakHocam midface düzelmiyor sanırım benimde pek bi bilgim yok ama midfacei düzelten hardmaxx bile yok
la siktir git dalyarrak10/5 ltn
Göz bebeklerinden dudak üstüne kadar olan kısım çok uzunmidface nasıl birşey bu arada bilmiyorum tam oalrak
haa tamam o zaman önemli bir şey değil ena zından benim içinGöz bebeklerinden dudak üstüne kadar olan kısım çok uzun
kendini ne zannediyon la milletin tipiyle dalga geçiyon bidela siktir git dalyarrak
5/10 mtn oluyor knk10/5 ltn
la siktir daşşşakk mı geçiyon bizle önemli yerlere rate yaptırdım h mtn yimkendini ne zannediyon la milletin tipiyle dalga geçiyon bide
rate yapmasını bilmiyo amk gelmiş daşşak geçiyo bizle5/10 mtn oluyor knk
erkeklere rate yaptırmaya devam et gaycella siktir daşşşakk mı geçiyon bizle önemli yerlere rate yaptırdım h mtn yim
la siktir git hala daşşak geçiyor bizleerkeklere rate yaptırmaya devam et gaycel
Hocam senin için önemli değilse zaten takmaya gerek yok uncanny durmasının sebebi uzun midface zatenhaa tamam o zaman önemli bir şey değil ena zından benim için
çeneyi ve jawlinı iyileştirsek uncannylik gider mi birazHocam senin için önemli değilse zaten takmaya gerek yok uncanny durmasının sebebi uzun midface zaten
Middle third lower thirde göre uzun evetmidface brutal bence ondan öyle duruyor
Bimax olçeneyi ve jawlinı iyileştirsek uncannylik gider mi biraz
çeneyi mi uzatıyorduk onun içinMiddle third lower thirde göre uzun evet
bimaxx yaptırsam düzelir miBimax ol
Rotasyonlu bimax oluyonçeneyi mi uzatıyorduk onun için
düzelir mi midface o şekilde yada ne kadar düzelirRotasyonlu bimax oluyon
Yan profil atsana bidüzelir mi midface o şekilde yada ne kadar düzelir
senin puanlamanı ben labul etmiyorum ki sen tekil kişisin dediklerin önemsiz ben genel rateye göre konuşuyorumne ağladın la dümdüz ltn'sin işte 10/5 mtn oluyomuş yarrağa bak kanun var sanki, puanlamaya ben karar veririm bro ister kabul et ister etme
işine gelirse biladerimsenin puanlamanı ben labul etmiyorum ki sen tekil kişisin dediklerin önemsiz ben genel rateye göre konuşuyorum
AYan profil atsana bi
Öyle birşey yokki kaçtane appe kaç tane bilinen/bilinmeyen insana sordumişine gelirse biladerim
resesyonu koklayarak gördüm amk
Ltn değil lane ağladın la dümdüz ltn'sin işte 10/5 mtn oluyomuş yarrağa bak kanun var sanki, puanlamaya ben karar veririm bro ister kabul et ister etme
Sonunda ltn den h mtn iyidir babaaneyse dogu baba bence high mtn rangeine girdin artık yav
Sende downward growth varmı onuda anlamadımkı niye allaha bakarak çektin fotoyu
Tekrar çekimSende downward growth varmı onuda anlamadımkı niye allaha bakarak çektin fotoyu
hyoid'i düzelt
Dümdüz bak karsıya boynunu şekilden şekle sokmaTekrar çekim
bide senin ne ara banın açıldı lahyoid'i düzelt
Downward growth maxillasinda var ama jawda yokSende downward growth varmı onuda anlamadımkı niye allaha bakarak çektin fotoyu
milleti siktir et erkek erkeği gerçekçi yorumlayamaz, dışarı çık kaç kız sana iş atıyo ona güre puanla kendini, filtre kullanmayı bırak ten rengini ne ara değiştirdin, çilleri, benleri ne ara yok ettinÖyle birşey yokki kaçtane appe kaç tane bilinen/bilinmeyen insana sordum
Karilar kimseye iş atmiyor su zamanlarda. Mtnye de kimse is atmaz ltnye de hatta htnye de cok nadirenmilleti siktir et erkek erkeği gerçekçi yorumlayamaz, dışarı çık kaç kız sana iş atıyo ona güre puanla kendini, filtre kullanmayı bırak ten rengini ne ara değiştirdin, çilleri, benleri ne ara yok ettin