4 aylık değişim ( faceapp,squint,yanak ısırma yok )

dogu

dogu

Banned
Sizce nasıl

Attachments

• 73350b89d97927aad2b95d92286f197e_1736636297624_0.webp.webp
    73350b89d97927aad2b95d92286f197e_1736636297624_0.webp.webp
    19.7 KB · Views: 0
  • 7d8ca9bc-7fed-4ca3-bd7e-3dcee813d8c1.jpg
    7d8ca9bc-7fed-4ca3-bd7e-3dcee813d8c1.jpg
    1.8 MB · Views: 0
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Deleted member 93990 and nmn14
sence dahada ascendlemek için ne yapılır
Hardmax. Çene ucunu düzeltmen lazım ayrıca yüzünde bir basıklık var maxillanin da projected oldugunu pek düşünmüyorum. Onun için bir şeyler yapmaya paran ve götün yoktur zaten

• +1
Reactions: dogu
Hardmax. Çene ucunu düzeltmen lazım ayrıca yüzünde bir basıklık var maxillanin da projected oldugunu pek düşünmüyorum. Onun için bir şeyler yapmaya paran ve götün yoktur zaten
Param varda maxillam göçük olduğunu sanmıyorum çene için evet oraya mudahale olacak

Yüzüm nasıl göçük ve maxilla olayı nasıl anlamadım dahada foto atayım

Attachments

• a8ad05158b59c194d9d155a46a790dc6_0.jpeg
    a8ad05158b59c194d9d155a46a790dc6_0.jpeg
    194.6 KB · Views: 0
kingo gelmis

Yüzüm nasıl göçük ve maxilla olayı nasıl anlamadım dahada foto atayım
midface brutal bence ondan öyle duruyor

• +1
midface brutal bence ondan öyle duruyor
benim yüz göçük değil bu arada midface belkiii çeneden doolayıdır sence neden ? yada nasıl düzeltilir fikrin varmı üstad

benim yüz göçük değil bu arada midface belkiii çeneden doolayıdır sence neden ? yada nasıl düzeltilir fikrin varmı üstad
Hocam midface düzelmiyor sanırım benimde pek bi bilgim yok ama midfacei düzelten hardmaxx bile yok

• +1
Hocam midface düzelmiyor sanırım benimde pek bi bilgim yok ama midfacei düzelten hardmaxx bile yok
midface nasıl birşey bu arada bilmiyorum tam oalrak

10/5 ltn

• +1
midface nasıl birşey bu arada bilmiyorum tam oalrak
Göz bebeklerinden dudak üstüne kadar olan kısım çok uzun

• +1
la siktir daşşşakk mı geçiyon bizle önemli yerlere rate yaptırdım h mtn yim
erkeklere rate yaptırmaya devam et gaycel :ROFLMAO:

• +1
haa tamam o zaman önemli bir şey değil ena zından benim için
Hocam senin için önemli değilse zaten takmaya gerek yok uncanny durmasının sebebi uzun midface zaten

• +1
Hocam senin için önemli değilse zaten takmaya gerek yok uncanny durmasının sebebi uzun midface zaten
çeneyi ve jawlinı iyileştirsek uncannylik gider mi biraz

ne ağladın la dümdüz ltn'sin işte 10/5 mtn oluyomuş yarrağa bak kanun var sanki, puanlamaya ben karar veririm bro ister kabul et ister etme

• +1
ne ağladın la dümdüz ltn'sin işte 10/5 mtn oluyomuş yarrağa bak kanun var sanki, puanlamaya ben karar veririm bro ister kabul et ister etme
senin puanlamanı ben labul etmiyorum ki sen tekil kişisin dediklerin önemsiz ben genel rateye göre konuşuyorum

senin puanlamanı ben labul etmiyorum ki sen tekil kişisin dediklerin önemsiz ben genel rateye göre konuşuyorum
işine gelirse biladerim :feelswah:

• +1
neyse dogu baba bence high mtn rangeine girdin artık yav

• +1
Ltn değil la

• +1
Öyle birşey yokki kaçtane appe kaç tane bilinen/bilinmeyen insana sordum
milleti siktir et erkek erkeği gerçekçi yorumlayamaz, dışarı çık kaç kız sana iş atıyo ona güre puanla kendini, filtre kullanmayı bırak ten rengini ne ara değiştirdin, çilleri, benleri ne ara yok ettin

milleti siktir et erkek erkeği gerçekçi yorumlayamaz, dışarı çık kaç kız sana iş atıyo ona güre puanla kendini, filtre kullanmayı bırak ten rengini ne ara değiştirdin, çilleri, benleri ne ara yok ettin
Karilar kimseye iş atmiyor su zamanlarda. Mtnye de kimse is atmaz ltnye de hatta htnye de cok nadiren