4 aylık değişim ( faceapp,squint,yanak ısırma yok )

aga bu yolun sonu yok öyle yada bôyle kendinle barışık olcan yoksa body dimorphism artıyor dürekli oranı buranı yaptırasın geliyo çoğu ünlü bu yüzden harmonysini bozuyor
Body dimorfizmi artıyor derken

Attachments

• IMG-20250114-WA0008.jpg
    IMG-20250114-WA0008.jpg
    170.9 KB · Views: 0
  • IMG-20250114-WA0009.jpg
    IMG-20250114-WA0009.jpg
    144.2 KB · Views: 0
İki hali de angrybirds'ü mogluyor. Ayrıca angrybirds estetik yapamaz çünkü büyüyünce ya garson ya da vale olacak
SJAJAJSHSKSS güldürme amk neyse kavag etmeyin boş yere ascendlersinzi her türlü bende başta ltndim

• +1
Reactions: Hattab
Kemikler iyi maskuleniten iyi leanlesen kas lazansan omuzları genişlet baya iyi olur testo yükselt bonemass için
kanka daha 2 aydır salona gidiyom kütle koyduktan sonra fena bi ascend planım var yaza kadar cildi düzelttikten sonra bile hafifinden ascendliyorum zaten muhtemelen seneye sakallı takılıcam bu yaz son kez clean face keyfini çıkarıcam bu herifle benzer özelliklerimiz var bunun gibi olmam istiyorum direkt
gerçi seneye 17 yaşında olucam 17 yaşına gore baya buyuk gosteriyk olur sakalla appeal duşurur
Screenshot 2025 01 16 01 15 54 803 edit comandroidchrome

• +1
Reactions: dogu
Tiktokta cok fraud var kanka nctsi olan velet öyle bi fraudluyor ki bunlari izledikçe acaba ben mi çok cirkinim diyor insan

• +1
Reactions: Hattab
kavga etmeye devam ederseniz evinize molotof aticam ok?

Tiktokta cok fraud var kanka nctsi olan velet öyle bi fraudluyor ki bunlari izledikçe acaba ben mi çok cirkinim diyor insan
aynı angrybirds gibi squintlemeden buna benziyor inanmayın sakın kendisi textbook ltn
1736984312495

• Hmm...
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Body dimorfizmi artıyor derken
knk zygolarına filler yaptırıyon sonra çenen gozune batıyor orayı takıntı haline getiriyon sonra onu yaptırıyon orası gozune batıyor oraydı oraydı harmonyi bozuyon
Images 32 27

• +1
kanka daha 2 aydır salona gidiyom kütle koyduktan sonra fena bi ascend planım var yaza kadar cildi düzelttikten sonra bile hafifinden ascendliyorum zaten muhtemelen seneye sakallı takılıcam bu yaz son kez clean face keyfini çıkarıcam bu herifle benzer özelliklerimiz var bunun gibi olmam istiyorum direkt
gerçi seneye 17 yaşında olucam 17 yaşına gore baya buyuk gosteriyk olur sakalla appeal duşurur
View attachment 3431318
Böyle olsan iyi olur benzerlik var dediğin gibi asvendlersin reis dediklerimi yaparsan zaten lean bonemass kütle koyma bu kadar

• +1
Reactions: angrybirds
View attachment 3431318
İnşallah bunları gerçekleştiremeden deprem olur ölürsün amin

• JFL
  • Hmm...
Reactions: maarda and Ashoimex
Böyle olsan iyi olur benzerlik var dediğin gibi asvendlersin reis dediklerimi yaparsan zaten lean bonemass kütle koyma bu kadar
kanka pekte lean olasım yok aslında testo için %15 yağ orani en iyisi diyolar

knk zygolarına filler yaptırıyon sonra çenen gozune batıyor orayı takıntı haline getiriyon sonra onu yaptırıyon orası gozune batıyor oraydı oraydı harmonyi bozuyonView attachment 3431323
Bilinçsiz yapıldığı için öyle gibime geldi ben çeneye yaparım tek belki

tiktokta zygoları patlak unkown slayer gorurseniz bilin ki snow app kullanıyor dara ashanti/bass

• +1
kanka pekte lean olasım yok aslında testo için %15 yağ orani en iyisi diyolar
Steroid basarsın en kötü anlatıldığı kadar zararı yok tren kullanmadığın sürece

Bilinçsiz yapıldığı için öyle gibime geldi ben çeneye yaparım tek belki
bilinçli yapsan dahi body dimorfizmin artıyor lucifer michaelsonda jawline dolgusu burun dolgusu botox var mesela

Attachments

• 4645455_a8ad05158b59c194d9d155a46a790dc6_0.jpeg
    4645455_a8ad05158b59c194d9d155a46a790dc6_0.jpeg
    194.6 KB · Views: 0
bilinçli yapsan dahi body dimorfizmin artıyor lucifer michaelsonda jawline dolgusu burun dolgusu botox var mesela
Doğru dedin he bende arada kaldım çeneye yaptırsammı yaptırmasamı diye

• +1
Şurada biraz daha büyük gibi
zygolar büyük evet ama sanki tam debloated değilsin tam debloated halini bilmeden ameliyata bulaşma bence bi ara dene potasyumu arttırıp şekeri yemekteki tuz hariç tuzu sıfıra indirmeyi

zygolar büyük evet ama sanki tam debloated değilsin tam debloated halini bilmeden ameliyata bulaşma bence bi ara dene potasyumu arttırıp şekeri yemekteki tuz hariç tuzu sıfıra indirmeyi
Okey o şekil tekrar atarım

• +1
Okey o şekil tekrar atarım
kanka acı çehre diye bi baharat var azcık yiyon fena ishal ediyor onu dene bi fena ödem atarsın

kanka acı çehre diye bi baharat var azcık yiyon fena ishal ediyor onu dene bi fena ödem atarsın
Öyleyse hemen alırım zaten tonla jap kullanıyom sikim sonik şeyler için olursa baya iyi olur eyw

• +1
la siktir daşşşakk mı geçiyon bizle önemli yerlere rate yaptırdım h mtn yim
high mtn mi dassakmi geciyon dostum max low mtn ki bu fotoğraflar frauded duruyor güneş altında fotoğrafın yokmu

high mtn mi dassakmi geciyon dostum max low mtn ki bu fotoğraflar frauded duruyor güneş altında fotoğrafın yokmu
Ananı sikim senin ok raten Geçersiz frauda yok

Ananı sikim senin ok raten Geçersiz frauda yok
turkce konus yarram bi sik anlaşılmıyor ya ingilizce yaz ya türkce karistirma

diğer videolarına da baktımda harbiden benziyorum dama yazıcam dıudasuhdswq eyw