4 aylık değişim ( faceapp,squint,yanak ısırma yok )

Karilar kimseye iş atmiyor su zamanlarda. Mtnye de kimse is atmaz ltnye de hatta htnye de cok nadiren
türk kızları mtn'den üstünü hak etmiyor

.

Attachments

• IMG_20250115_230803_TIMEBURST1.jpg
    IMG_20250115_230803_TIMEBURST1.jpg
    1.1 MB · Views: 0
  • IMG_20250115_230722_TIMEBURST2.jpg
    IMG_20250115_230722_TIMEBURST2.jpg
    1.3 MB · Views: 0
  • Ugh..
  • +1
Reactions: Deleted member 93990 and starboi.
Karilar kimseye iş atmiyor su zamanlarda. Mtnye de kimse is atmaz ltnye de hatta htnye de cok nadiren
Ben high mtnyim ama bana çok iş atan oluyor belkide irlde rateim daha yüksektir idk

En gerçekçi rate'i türk kızları yapar -brutal-. Türk kızları siklemiyorsa zaten ratelemenin de manası yok chadlite altı kurtarmıyo onları :ROFLMAO:

• +1
Reactions: dogu and starboi.
En gerçekçi rate'i türk kızları yapar -brutal-. Türk kızları siklemiyorsa zaten ratelemenin de manası yok chadlite altı kurtarmıyo onları :ROFLMAO:
Bana hep kızlar geldi ama sevgilim var zaten iş koymalarınıda istemem

Ameliyat riskine girmem diyosan yağ oranını düşür daha bide çene ucuna implant falan olablr
Yağ oranın azaltıp çeneye dolgu implant denenir olmadı implant

Ben high mtnyim ama bana çok iş atan oluyor belkide irlde rateim daha yüksektir idk
Senin tipin mmtn bence overall smv de htn. Iş atabilirler. Iş atanlar nasil tipler cevrendeki kızlar mı yoksa yoldaki rastgele kizlardan cold approach mi yiyorsun

• +1
Reactions: dogu
Senin tipin mmtn bence overall smv de htn. Iş atabilirler. Iş atanlar nasil tipler cevrendeki kızlar mı yoksa yoldaki rastgele kizlardan cold approach mi yiyorsun
çevresi %99, ben aslında cold approach demek istemiştim iş atıyolar mı derken

• +1
sen kimsin la pmden yazsana bi bide rastgele kizlardan yiyom cold apporach bi kafede vs. Otururken haftada bir falan rahat insta istemeye gelen oluyor

• +1
sen kimsin la pmden yazsana bi bide rastgele kizlardan yiyom cold apporach bi kafede vs. Otururken haftada bir falan rahat insta istemeye gelen oluyor
Tamam peki neden burdasin

• +1
Tamam peki neden burdasin
olm sen benım tipi nerden bılıyonla pm gelsene bide can sıkıntısından burdayım herşey kari sikmek degil btw ascendlemeye girmistim ascendlicek biseyim yoktu saldım takiliyom

• +1
Infraorbital gözün altındaki kemik orasi iyi sende. Ama gözlerin dışarıda biraz
Kaşlar daha ilerde gözüme genelde gölge vuruyor video çekince felan

Attachments

• IMG_20250115_231607_TIMEBURST7.jpg
    IMG_20250115_231607_TIMEBURST7.jpg
    991.4 KB · Views: 0
  • Ugh..
Reactions: Deleted member 93990
Kaşlar daha ilerde gözüme genelde gölge vuruyor video çekince felan
Açıdan pörtlek çıkmış gözün o zaman burda deep set duruyor browridge de iyi

• +1
çevresi %99, ben aslında cold approach demek istemiştim iş atıyolar mı derken
Çevremdekilerde zaten daha önce cold approach yiyip tanısıp eskim olan daha sonra arkadas kaldıgım kisiler

• +1
Reactions: dogu and jackreacher52
Yüzüm nasıl göçük ve maxilla olayı nasıl anlamadım dahada foto atayım
kanka bence zygolarını ve masiter kasını biraz daha büyütüp daha wide bi görünüme sahip olursan kısmen o uzunluğu kısa gösterebilirsin bonesmashing filler falan olabilir

• +1
kanka bence zygolarını ve masiter kasını biraz daha büyütüp daha wide bi görünüme sahip olursan kısmen o uzunluğu kısa gösterebilirsin bonesmashing filler falan olabilir
GAÇAMAN GURTULAMAN

• +1
  • +1
Öyle yaparım not aldım eyw

Hardmaxx o yüzden
Hardmaxxla iki göz arası mesafeyi fixleyen bi adam vardı botbde okumustum sanırım çok zor iş kimsenin gotu yemez bence ve çok pahalı

Hardmaxxla iki göz arası mesafeyi fixleyen bi adam vardı botbde okumustum sanırım çok zor iş kimsenin gotu yemez bence ve çok pahalı
Bana o lazım değil sanki sence

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
aga subhuman değilsen surgery boş iş anca filler falan belki ama erkeğiz kusurlarımız statüyle halledilir zaten surgery yapmak için gerekli parayı kaxanırkende statü kadıyon öyle yada böyle mecbur statü lazım

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and dogu
aga subhuman değilsen surgery boş iş anca filler falan belki ama erkeğiz kusurlarımız statüyle halledilir zaten surgery yapmak için gerekli parayı kaxanırkende statü kadıyon öyle yada böyle mecbur statü lazım
Yada hem statü hemde Chad face

Senin max statü: vale

Yada hem statü hemde Chad face
chad face trde mi global mi ? surgery ile türk foidlerin gözünde chad olamazsın anca boyun kısaysa boyunu uzatırsın öyle. türk kızları kanzi tiplere düşüyor onun harici düzgün tipleme bi chad isen güzel bi kızla sağlıklı bi ilişkin olur anca o kadar ben her kızdan oo uakışıklıya bak off şimdi ben buna çekmezmiyim gibi yorumlar duyamayacaksam ne gereği var bıçak altına yatmanın ilişki zaten yapılır statüyle yutrdişinda biraz ayri ama chad face çok daha avantajlı

• +1
Bana o lazım değil sanki sence
Midface iki göz bebeği arasından ölçülüyor senin gözleri çok uzak birbirine.
Çok yakın olursa da uncanny görünür örnek: Adriana limanın kocası

• +1
Reactions: angrybirds
Midface iki göz bebeği arasından ölçülüyor senin gözleri çok uzak birbirine.
Çok yakın olursa da uncanny görünür örnek: Adriana limanın kocası
knk bunun midface problemi orta yüzünün uzun olmasından kaynaklı gözleri o kadar problem değil

• +1
knk bunun midface problemi orta yüzünün uzun olmasından kaynaklı gözleri o kadar problem değil
Evet ama uzun orta yüz yerine dar orta yüzü olsaydı bıyık bırakarak fraudlayabilirdi

• +1
Reactions: angrybirds
chad face trde mi global mi ? surgery ile türk foidlerin gözünde chad olamazsın anca boyun kısaysa boyunu uzatırsın öyle. türk kızları kanzi tiplere düşüyor onun harici düzgün tipleme bi chad isen güzel bi kızla sağlıklı bi ilişkin olur anca o kadar ben her kızdan oo uakışıklıya bak off şimdi ben buna çekmezmiyim gibi yorumlar duyamayacaksam ne gereği var bıçak altına yatmanın ilişki zaten yapılır statüyle yutrdişinda biraz ayri ama chad face çok daha avantajlı
Zaten benim hali hazırda sağlıklı ilişkim var kadınlar için değilde yinede iyi görünmek isterim

• +1
Reactions: angrybirds and Hattab
Zaten benim hali hazırda sağlıklı ilişkim var kadınlar için değilde yinede iyi görünmek isterim
knk ben mi mogluyorum angrybirds mü sana fotoları attım

Bimax ile düzelir mi bide filler felan

aga bu yolun sonu yok öyle yada bôyle kendinle barışık olcan yoksa body dimorphism artıyor dürekli oranı buranı yaptırasın geliyo çoğu ünlü bu yüzden harmonysini bozuyor

• +1
2 nizde mtn siziniz ama rdsde ogrelik var smv yi artırıyor +maskülenite olduğu için
kanka bu foto yaz tatilinden kalma videodan alıntı zaten güncel bi resim değil
IMG 20250116 011050
Screenshot 2024 12 29 17 56 01 499 edit comwhatsapp
bunlar güncel biraz bloatedim diyet yapmıyom sugar intakem var biraz cildi düzeltsem hafifinden ascendlicem doktor krem ve hap yazdıda pek işe yaramadı dhtden çıkıyor muhtemel