starboi.
DİE LİT 4L FOR3VER
türk kızları mtn'den üstünü hak etmiyorKarilar kimseye iş atmiyor su zamanlarda. Mtnye de kimse is atmaz ltnye de hatta htnye de cok nadiren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
türk kızları mtn'den üstünü hak etmiyorKarilar kimseye iş atmiyor su zamanlarda. Mtnye de kimse is atmaz ltnye de hatta htnye de cok nadiren
Ben high mtnyim ama bana çok iş atan oluyor belkide irlde rateim daha yüksektir idkKarilar kimseye iş atmiyor su zamanlarda. Mtnye de kimse is atmaz ltnye de hatta htnye de cok nadiren
En gerçekçi rate'i türk kızları yapar -brutal-. Türk kızları siklemiyorsa zaten ratelemenin de manası yok chadlite altı kurtarmıyo onlarıKarilar kimseye iş atmiyor su zamanlarda. Mtnye de kimse is atmaz ltnye de hatta htnye de cok nadiren
Ameliyat riskine girmem diyosan yağ oranını düşür daha bide çene ucuna implant falan olablr
kamerayı niye kulağının arkasına tutuyon olim
Bana hep kızlar geldi ama sevgilim var zaten iş koymalarınıda istememEn gerçekçi rate'i türk kızları yapar -brutal-. Türk kızları siklemiyorsa zaten ratelemenin de manası yok chadlite altı kurtarmıyo onları
Yağ oranın azaltıp çeneye dolgu implant denenir olmadı implantAmeliyat riskine girmem diyosan yağ oranını düşür daha bide çene ucuna implant falan olablr
Senin tipin mmtn bence overall smv de htn. Iş atabilirler. Iş atanlar nasil tipler cevrendeki kızlar mı yoksa yoldaki rastgele kizlardan cold approach mi yiyorsunBen high mtnyim ama bana çok iş atan oluyor belkide irlde rateim daha yüksektir idk
çevresi %99, ben aslında cold approach demek istemiştim iş atıyolar mı derkenSenin tipin mmtn bence overall smv de htn. Iş atabilirler. Iş atanlar nasil tipler cevrendeki kızlar mı yoksa yoldaki rastgele kizlardan cold approach mi yiyorsun
Doğru dedin kralda çekemiyom ben kamera özürlyüyğmkamerayı niye kulağının arkasına tutuyon olim
ho la bu arada ban açılmışDoğru dedin kralda çekemiyom ben kamera özürlyüyğm
Infralar iyi de eye deepness kötü gibi
sen kimsin la pmden yazsana bi bide rastgele kizlardan yiyom cold apporach bi kafede vs. Otururken haftada bir falan rahat insta istemeye gelen oluyorSenin tipin mmtn bence overall smv de htn. Iş atabilirler. Iş atanlar nasil tipler cevrendeki kızlar mı yoksa yoldaki rastgele kizlardan cold approach mi yiyorsun
Eyvallah reisho la bu arada ban açılmış
O neyInfralar iyi de eye deepness kötü gibi
Tamam peki neden burdasinsen kimsin la pmden yazsana bi bide rastgele kizlardan yiyom cold apporach bi kafede vs. Otururken haftada bir falan rahat insta istemeye gelen oluyor
Infraorbital gözün altındaki kemik orasi iyi sende. Ama gözlerin dışarıda birazO ney
olm sen benım tipi nerden bılıyonla pm gelsene bide can sıkıntısından burdayım herşey kari sikmek degil btw ascendlemeye girmistim ascendlicek biseyim yoktu saldım takiliyomTamam peki neden burdasin
Kaşlar daha ilerde gözüme genelde gölge vuruyor video çekince felanInfraorbital gözün altındaki kemik orasi iyi sende. Ama gözlerin dışarıda biraz
Açıdan pörtlek çıkmış gözün o zaman burda deep set duruyor browridge de iyiKaşlar daha ilerde gözüme genelde gölge vuruyor video çekince felan
EywAçıdan pörtlek çıkmış gözün o zaman burda deep set duruyor browridge de iyi
Çevremdekilerde zaten daha önce cold approach yiyip tanısıp eskim olan daha sonra arkadas kaldıgım kisilerçevresi %99, ben aslında cold approach demek istemiştim iş atıyolar mı derken
kanka bence zygolarını ve masiter kasını biraz daha büyütüp daha wide bi görünüme sahip olursan kısmen o uzunluğu kısa gösterebilirsin bonesmashing filler falan olabilirYüzüm nasıl göçük ve maxilla olayı nasıl anlamadım dahada foto atayım
GAÇAMAN GURTULAMANkanka bence zygolarını ve masiter kasını biraz daha büyütüp daha wide bi görünüme sahip olursan kısmen o uzunluğu kısa gösterebilirsin bonesmashing filler falan olabilir
GAÇAMAN GURTULAMAN
bıyık bırakSizce nasıl
Midface en önemli şeyhaa tamam o zaman önemli bir şey değil ena zından benim için
Hardmaxx o yüzdenMidface en önemli şey
Öyle yaparım not aldım eywkanka bence zygolarını ve masiter kasını biraz daha büyütüp daha wide bi görünüme sahip olursan kısmen o uzunluğu kısa gösterebilirsin bonesmashing filler falan olabilir
Hardmaxxla iki göz arası mesafeyi fixleyen bi adam vardı botbde okumustum sanırım çok zor iş kimsenin gotu yemez bence ve çok pahalıHardmaxx o yüzden
Bana o lazım değil sanki senceHardmaxxla iki göz arası mesafeyi fixleyen bi adam vardı botbde okumustum sanırım çok zor iş kimsenin gotu yemez bence ve çok pahalı
aga subhuman değilsen surgery boş iş anca filler falan belki ama erkeğiz kusurlarımız statüyle halledilir zaten surgery yapmak için gerekli parayı kaxanırkende statü kadıyon öyle yada böyle mecbur statü lazımHardmaxxla iki göz arası mesafeyi fixleyen bi adam vardı botbde okumustum sanırım çok zor iş kimsenin gotu yemez bence ve çok pahalı
Yada hem statü hemde Chad faceaga subhuman değilsen surgery boş iş anca filler falan belki ama erkeğiz kusurlarımız statüyle halledilir zaten surgery yapmak için gerekli parayı kaxanırkende statü kadıyon öyle yada böyle mecbur statü lazım
Senin max statü: valeaga subhuman değilsen surgery boş iş anca filler falan belki ama erkeğiz kusurlarımız statüyle halledilir zaten surgery yapmak için gerekli parayı kaxanırkende statü kadıyon öyle yada böyle mecbur statü lazım
chad face trde mi global mi ? surgery ile türk foidlerin gözünde chad olamazsın anca boyun kısaysa boyunu uzatırsın öyle. türk kızları kanzi tiplere düşüyor onun harici düzgün tipleme bi chad isen güzel bi kızla sağlıklı bi ilişkin olur anca o kadar ben her kızdan oo uakışıklıya bak off şimdi ben buna çekmezmiyim gibi yorumlar duyamayacaksam ne gereği var bıçak altına yatmanın ilişki zaten yapılır statüyle yutrdişinda biraz ayri ama chad face çok daha avantajlıYada hem statü hemde Chad face
Midface iki göz bebeği arasından ölçülüyor senin gözleri çok uzak birbirine.Bana o lazım değil sanki sence
knk bunun midface problemi orta yüzünün uzun olmasından kaynaklı gözleri o kadar problem değilMidface iki göz bebeği arasından ölçülüyor senin gözleri çok uzak birbirine.
Çok yakın olursa da uncanny görünür örnek: Adriana limanın kocası
Evet ama uzun orta yüz yerine dar orta yüzü olsaydı bıyık bırakarak fraudlayabilirdiknk bunun midface problemi orta yüzünün uzun olmasından kaynaklı gözleri o kadar problem değil
Zaten benim hali hazırda sağlıklı ilişkim var kadınlar için değilde yinede iyi görünmek isterimchad face trde mi global mi ? surgery ile türk foidlerin gözünde chad olamazsın anca boyun kısaysa boyunu uzatırsın öyle. türk kızları kanzi tiplere düşüyor onun harici düzgün tipleme bi chad isen güzel bi kızla sağlıklı bi ilişkin olur anca o kadar ben her kızdan oo uakışıklıya bak off şimdi ben buna çekmezmiyim gibi yorumlar duyamayacaksam ne gereği var bıçak altına yatmanın ilişki zaten yapılır statüyle yutrdişinda biraz ayri ama chad face çok daha avantajlı
knk ben mi mogluyorum angrybirds mü sana fotoları attımZaten benim hali hazırda sağlıklı ilişkim var kadınlar için değilde yinede iyi görünmek isterim
Bimax ile düzelir mi bide filler felanZaten benim hali hazırda sağlıklı ilişkim var kadınlar için değilde yinede iyi görünmek isterim
Angrubirdsin yüzünü bilmiyorumknk ben mi mogluyorum angrybirds mü sana fotoları attım
aga bu yolun sonu yok öyle yada bôyle kendinle barışık olcan yoksa body dimorphism artıyor dürekli oranı buranı yaptırasın geliyo çoğu ünlü bu yüzden harmonysini bozuyorZaten benim hali hazırda sağlıklı ilişkim var kadınlar için değilde yinede iyi görünmek isterim
.Angrubirdsin yüzünü bilmiyorum
ne olm sendeki bu özgüvensizlikten kaynaklanan birinden onay alma çabası? seni sikine bile takmayan birini küçük düşürmeye çalışıyon denizden bi bardak su al
2 nizde mtn siziniz ama rdsde ogrelik var smv yi artırıyor +maskülenite olduğu için
2 nizde baseniz iyi ascendleyin amkknk ben mi mogluyorum angrybirds mü sana fotoları attım
kanka bu foto yaz tatilinden kalma videodan alıntı zaten güncel bi resim değil2 nizde mtn siziniz ama rdsde ogrelik var smv yi artırıyor +maskülenite olduğu için
benim hayatım bitti ama yanımda angrybirds'ü de istiyorum2 nizde baseniz iyi ascendleyin amk