susisesi
short ester luvr
yakinda karaciger icin de ayri test vercem o da temizse tum naturelleri health mogluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Her şeyi en güzel haliyle yaratıyor kusursuz haliyle değil50 ilaç ne aq allauteala herkesi kusursuz yaratmıştır ayeti bi daha cürüdü bu netice de
herşeyi en guzel haliyle yaratiyosa sen niye burdasınHer şeyi en güzel haliyle yaratıyor kusursuz haliyle değil
En güzel halim buymuş demekkiherşeyi en guzel haliyle yaratiyosa sen niye burdasın
En güzel hal ≠ güzel halherseyi,herkesi en guzel haliyle yaratsaydı bu forumda 1 tane adam kalmazdı brom copelamaya devam et
En güzel hal güzel hal demek değildir insan en kapasiteli ve potansiyelli varlık olarak yaratılmıştır.O Allah ki, yarattığı her şeyi en güzel bir şekilde yarattı; insanı yaratmaya da çamurdan başladı.
daha inandigin dinin kitabını okumamışsın savunuyorsun bide kafa sikme brom ya
+ ilk başta kusursuz yaratılmadan bahsetmişsin tyanlışını düzelten kişiye daha kitabı okumamışsın diyon var bi retardlıkO Allah ki, yarattığı her şeyi en güzel bir şekilde yarattı; insanı yaratmaya da çamurdan başladı.
daha inandigin dinin kitabını okumamışsın savunuyorsun bide kafa sikme brom ya
"din dersi verecek son kisisin" yazdigin icin cevap veriyorum sana dogru soyluyosun sana kim ders versin benim amacım inancdan sogutmak mi sence hemen sinirlendin bak sende retardlık var yaziyosun bide sana bisey diyen bile olmadı kendi kendine konusuyosunİncilde bile Tanrı'nın bizi yıldızlara hükmedecek kapasitede yaratıldığı yazıyor. Merak etme Tanrı tarafından indirilen bozulup bozulmamış tüm kitapları okudum burda bana din dersi verecek son kişisin
Religious Classic.En güzel hal güzel hal demek değildir insan en kapasiteli ve potansiyelli varlık olarak yaratılmıştır.
Bu "en güzel" yaratılma biçimi mankenlik seviyesinde bi simetri milimetrik bi kusursuzluk değil.
İnsanın varlık olarak en kompleks, en dengeli ve en yüksek potansiyele sahip biçimde tasarlanmış olmasıdır. Burada güzellik işlevsellik, akıl, şuur, irade, ahlak ve yaratıcısını tanıyabilme yeteneğidir.
İncilde bile Tanrı'nın bizi yıldızlara hükmedecek kapasitede yaratıldığı yazıyor. Merak etme Tanrı tarafından indirilen bozulup bozulmamış tüm kitapları okudum burda bana din dersi verecek son kişisin
Kanka özür dilerim ama küçükkendir iftiralara (burdaki amacın o olmasa bile) aşırı reaksiyon veriyorum. Beynim öyle algıladı ve bende ister istemez sinirlendim."din dersi verecek son kisisin" yazdigin icin cevap veriyorum sana dogru soyluyosun sana kim ders versin benim amacım inancdan sogutmak mi sence hemen sinirlendin bak sende retardlık var yaziyosun bide sana bisey diyen bile olmadı kendi kendine konusuyosun
inanmak isteyen herseye bir ima bulup inanır brom
Religious Classic.
test tren halo masteron npp mtrenkullandıkların neyki
Yaav Allah ne alaka yeter50 ilaç ne aq allauteala herkesi kusursuz yaratmıştır ayeti bi daha cürüdü bu netice de
Büyüyünce anlarsın dostumYaav Allah ne alaka yeter