50 ilaç kullanırken kan testi GTFIH

susisesi

susisesi

short ester luvr
IMG 4350

yakinda karaciger icin de ayri test vercem o da temizse tum naturelleri health mogluyorum

• +1
  • Love it
  • Woah
Reactions: -BayHarbourButcher, IranicBvll, kumaddikt and 5 others
benim kanlar yarrak gibi geldi 6 haftalık health phase giriyorum sonrasında blasta devam

• So Sad
Reactions: -BayHarbourButcher and susisesi
50 ilaç ne aq allauteala herkesi kusursuz yaratmıştır ayeti bi daha cürüdü bu netice de
Her şeyi en güzel haliyle yaratıyor kusursuz haliyle değil

• JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher and erlang
  • +1
  • JFL
Reactions: iluvanavar, -BayHarbourButcher, caglar3 and 2 others
O Allah ki, yarattığı her şeyi en güzel bir şekilde yarattı; insanı yaratmaya da çamurdan başladı.

daha inandigin dinin kitabını okumamışsın savunuyorsun bide kafa sikme brom ya
En güzel hal güzel hal demek değildir insan en kapasiteli ve potansiyelli varlık olarak yaratılmıştır.
Bu "en güzel" yaratılma biçimi mankenlik seviyesinde bi simetri milimetrik bi kusursuzluk değil.
İnsanın varlık olarak en kompleks, en dengeli ve en yüksek potansiyele sahip biçimde tasarlanmış olmasıdır. Burada güzellik işlevsellik, akıl, şuur, irade, ahlak ve yaratıcısını tanıyabilme yeteneğidir.

İncilde bile Tanrı'nın bizi yıldızlara hükmedecek kapasitede yaratıldığı yazıyor. Merak etme Tanrı tarafından indirilen bozulup bozulmamış tüm kitapları okudum burda bana din dersi verecek son kişisin

O Allah ki, yarattığı her şeyi en güzel bir şekilde yarattı; insanı yaratmaya da çamurdan başladı.

daha inandigin dinin kitabını okumamışsın savunuyorsun bide kafa sikme brom ya
+ ilk başta kusursuz yaratılmadan bahsetmişsin tyanlışını düzelten kişiye daha kitabı okumamışsın diyon var bi retardlık

İncilde bile Tanrı'nın bizi yıldızlara hükmedecek kapasitede yaratıldığı yazıyor. Merak etme Tanrı tarafından indirilen bozulup bozulmamış tüm kitapları okudum burda bana din dersi verecek son kişisin
"din dersi verecek son kisisin" yazdigin icin cevap veriyorum sana dogru soyluyosun sana kim ders versin benim amacım inancdan sogutmak mi sence hemen sinirlendin bak sende retardlık var yaziyosun bide sana bisey diyen bile olmadı kendi kendine konusuyosun

inanmak isteyen herseye bir ima bulup inanır brom
En güzel hal güzel hal demek değildir insan en kapasiteli ve potansiyelli varlık olarak yaratılmıştır.
Bu "en güzel" yaratılma biçimi mankenlik seviyesinde bi simetri milimetrik bi kusursuzluk değil.
İnsanın varlık olarak en kompleks, en dengeli ve en yüksek potansiyele sahip biçimde tasarlanmış olmasıdır. Burada güzellik işlevsellik, akıl, şuur, irade, ahlak ve yaratıcısını tanıyabilme yeteneğidir.

Religious Classic.

• +1
  • Love it
Reactions: ascndndfrgt, -BayHarbourButcher, caglar3 and 1 other person
"din dersi verecek son kisisin" yazdigin icin cevap veriyorum sana dogru soyluyosun sana kim ders versin benim amacım inancdan sogutmak mi sence hemen sinirlendin bak sende retardlık var yaziyosun bide sana bisey diyen bile olmadı kendi kendine konusuyosun

inanmak isteyen herseye bir ima bulup inanır brom

Religious Classic.
Kanka özür dilerim ama küçükkendir iftiralara (burdaki amacın o olmasa bile) aşırı reaksiyon veriyorum. Beynim öyle algıladı ve bende ister istemez sinirlendim.
Bana bi şey diyen olmadı konusuna gelince bu threadde Allah'la alakalı 0 şey var (OP'nin vücudunun 50 farklı ilacı kaldırıp kusursuz çalışması ve bu işin Allah'ın elinden çıkması harici) gelmişsin hala laf atıyosun normalde haddime değil millettin inancına laf atmak (atmamış olsam bile) ama kendi inancım ayaklar altına alınıyor

• Love it
Reactions: christabelle0952