ascendantwill
A
Tek zevkim oralet + sigara zatennatural disiplinli antreman yap 20 yaşında estetik bir fizik koyarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tek zevkim oralet + sigara zatennatural disiplinli antreman yap 20 yaşında estetik bir fizik koyarsın
olm dnp ne demek onu bılmıyom ben direkt hormonlar konusunda flan bilgisizim ben tehlikeli buldugumdan hiç araştırma gereği duymadım@Resistance. Bu suba DNP threadi lazım yoksa millet gebericek bu zıkkımın yan etkileri bi anda geliyor çok tehlikeli aslında
Kim ugrascak mk onla 20 yasına kadar elımızımı sıkelım bu yaz gırıyom bennatural disiplinli antreman yap 20 yaşında estetik bir fizik koyarsın
kanka patlayıcı hayvanlarda/insanlarda mitokontrilerinde delikler açıyor hidrofobik olduğu içinolm dnp ne demek onu bılmıyom ben direkt hormonlar konusunda flan bilgisizim ben tehlikeli buldugumdan hiç araştırma gereği duymadım
Clav dnp kullanırken sakso çektiriyomuş az daha kalp krizi geçiriyomuşkanka patlayıcı hayvanlarda/insanlarda mitokontrilerinde delikler açıyor hidrofobik olduğu için
bu sikindirik ilaç çok sinsi simulutant ve uyuşturucyla yan etkileri katlanıyor bende gebercek gibiydim baya kötüydüClav dnp kullanırken sakso çektiriyomuş az daha kalp krizi geçiriyomuş![]()
zaten natural daha iyi çok obez degilsen yada boktan frame yoksa ped kullanmak aptallık looksmaxden çıkıyo gymcel olmsk istiyosan degişirolm dnp ne demek onu bılmıyom ben direkt hormonlar konusunda flan bilgisizim ben tehlikeli buldugumdan hiç araştırma gereği duymadım
Olm roid sokunca ronie koleman olmuyon yine çok estetik fiziğin olabilir illa hayvan gibi büyümene gerek yokzaten natural daha iyi çok obez degilsen yada boktan frame yoksa ped kullanmak aptallık looksmaxden çıkıyo gymcel olmsk istiyosan degişir
tamam kardeşim boktan frame varsa kullan demişim ya senşn öyle demekkiOlm roid sokunca ronie koleman olmuyon yine çok estetik fiziğin olabilir
500 testoyla bb fiziği koyacağını zannediyorlarOlm roid sokunca ronie koleman olmuyon yine çok estetik fiziğin olabilir illa hayvan gibi büyümene gerek yok
Az önce bisey olmaz diyordunbu sikindirik ilaç çok sinsi simulutant ve uyuşturucyla yan etkileri katlanıyor bende gebercek gibiydim baya kötüydü
Şuan normal frame zayıfken kötüydü baya, ama natty 3 yılda yapacagın fızıgı 5 ayda yapıyontamam kardeşim boktan frame varsa kullan demişim ya senşn öyle demekki
ya olm siz 15-17 yaşında veletlersiniz gidin düzgün diyet ve ağırlık antremanızı yapın istediğiniz fiziği yaparsınızAz önce bisey olmaz diyordun
La sen kaç yaşındasınya olm siz 15-17 yaşında veletlersiniz gidin düzgün diyet ve ağırlık antremanızı yapın istediğiniz fiziği yaparsınız
kardeşim tshirtin altında büyük olup napacan? en iyisi düşük bfAyrıca natty olarak çok dar giyinmediğin sürece tişörtün sweatin altından normal gözükcen hep estetik fiziğin varsa, ya %20 bf olup büyük durcan ya güzel fiziğin olcak normal durcan
şubatta 21 olucamAyrıca natty olarak çok dar giyinmediğin sürece tişörtün sweatin altından normal gözükcen hep estetik fiziğin varsa, ya %20 bf olup büyük durcan ya güzel fiziğin olcak normal durcan
Body halo için önemli cem kurttekine bak t shirti giyince herhangi bir adam oluyorkardeşim tshirtin altında büyük olup napacan? en iyisi düşük bf
front load yaparken kullana bilirdin sonrası önermem@dogu 1gram alsam ne olur sence
amına koyim annem kombiyi köklemiş bende neden yanıyorum diyorumfront load yaparken kullana bilirdin sonrası önermem
T3 kullaniyom birakayim mikasları yakmıyor bu T3 değil ilk karbonhidratları yakıyor sonra yağ
tiroitlerin normalse bırakT3 kullaniyom birakayim mi
gerci sadece 6,25 kullaniyom da 25 e kadar yukseltcektim
t4 le tsh baktirdim t3 baktirmadim da her turlu t4 kullanmam lazim hgh den dolayitiroitlerin normalse bırak
doğru sen hgh kullanıyodun devam et reta dozajını yükselt gym diyete odaklant4 le tsh baktirdim t3 baktirmadim da her turlu t4 kullanmam lazim hgh den dolayi
reta 5mg ciktim bugundoğru sen hgh kullanıyodun devam et reta dozajını yükselt gym diyete odaklan
kanka varya dışarda tişörtle geziyom millet bana tip tip bakıyor buz gibi odada pervane açmış oturuyom sıkıntı vallaNe kadar sıcak tutuyor la harbi götü üşütmek imkansız gibi bir şey mi
Mont giyince rahatsız oluyor musun
Bosver sicak olmasi daha iidir yakanka varya dışarda tişörtle geziyom millet bana tip tip bakıyor buz gibi odada pervane açmış oturuyom sıkıntı valla
bunu yazın kullananlar var... çok tehlikeli bir zıkkım dozajlama çok iyi yapılmalıBosver sicak olmasi daha iidir ya
Ben dışarı çıkmıyom amınakoyim bana niye soruyon@senualF olm istanbul 15 derece olmuş bahar mı geldi la
sana soz yine bahar gelecek@senualF olm istanbul 15 derece olmuş bahar mı geldi la
amına koyim senin güldürdü piçBen dışarı çıkmıyom amınakoyim bana niye soruyon
amına koyim senin güldürdü piç
ben nie hep dislaniueum yauvsana soz yine bahar gelecek
Kemal dedem selo baskani salicakti ya ne guzel
sikicem o fındık kafalıya oy verdik...sana soz yine bahar gelecek
Kemal dedem selo baskani salicakti ya ne guzel
Onumuzdeki secimlerde apoya vermeyi dusunuorumsikicem o fındık kafalıya oy verdik...
Yasim yetior ozaman allaha sukur allah benim icin ayarlamis herseyi ELHAMDULILLAHOnumuzdeki secimlerde apoya vermeyi dusunuorum