drakenryuguji
Iron
forumda gördüğüm en low iq eleman yemin ederim elim ayağım titriyo bunun yazdıklarını gördükçeSuslan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
forumda gördüğüm en low iq eleman yemin ederim elim ayağım titriyo bunun yazdıklarını gördükçeSuslan
25kusd 1 limb lon 3 months recovery dahil
2, ve 3. baya indirim olmustur
porporsiyonu kotu gozukmuyor ama uzun gozukuyor, yani zaten cok uzun kimsenin proporsiyon guzel gozukmuyor bu yuzden 5,10 mukemmel boy vucut gelistirme icin
lifefuel,
öylesine sordum kanka sonradan dile getirdin zaten ne kadar boş bisey olduğunuolm niye böyle saçma sapan şeyler soruyosunuz ki gptye geçen biri daha vardı o da aynıydı. gpt ne bilsin semih çeliğin boyunu, forumdaki otistikler haricinde kimsenin umrunda değil
190 ustu herkes uzun parlement gibi duruyo ama zaten wingspan kisa degilmis ama yine kisa kalmisuzun parliament olmuş ama 170den iyidir
Katilmiyom lanklet yapan şey frame190 ustu herkes uzun parlement gibi duruyo
zaten rocveryye ihtiyaci olacak, zar yormayan bir kure girebilir hgh kullanmasi filanda lazimKatilmiyom lanklet yapan şey frame
Omuzlar kotu onun disi forearm uzatmanin yolu ciksin yaptirmayanin ammina koyim ll denen seyizaten rocveryye ihtiyaci olacak, zar yormayan bir kure girebilir hgh kullanmasi filanda lazim
limb lenghting her limb icin degil mi? ayrica clavicula uzatinca wingpsanda uzuyorOmuzlar kotu onun disi forearm uzatmanin yolu ciksin yaptirmayanin ammina koyim ll denen seyi
Wingspan uzuyo da kollarin dustugu yer degismiyo kısaysa yine kısa yani kağıt üstünde wingspan daha uzun çıkabilirlimb lenghting her limb icin degil mi? ayrica clavicula uzatinca wingpsanda uzuyor
knk 8cm uzatirsam kendimi 1-1 wingspan oluyo ama 8cm icin femur tibia proprosyonunu sikmek ll risklerini sorunlarini yasamak dogru mu bilmiyorum, yine euda kisa olacagim cunku. veya usada beyaz amerikalilar heightmoglayacak yine.Wingspan uzuyo da kollarin dustugu yer degismiyo kısaysa yine kısa yani kağıt üstünde wingspan daha uzun çıkabilir
Forearm uzatma yok kemik yapisi humerustan daha karmasik
wingspaninin boydan biraz kısa olmasında sakınca yok benceknk 8cm uzatirsam kendimi 1-1 wingspan oluyo ama 8cm icin femur tibia proprosyonunu sikmek ll risklerini sorunlarini yasamak dogru mu bilmiyorum, yine euda kisa olacagim cunku. veya usada beyaz amerikalilar heightmoglayacak yine.
kesinlikle ama iste mukemmeliyetcilik boyle bir sey.wingspaninin boydan biraz kısa olmasında sakınca yok bence
Koltuk altından orta parmak ucuna kadar ölç kol boyu icin daha isabetli olur wingspandenkesinlikle ama iste mukemmeliyetcilik boyle bir sey.
ben direk duvara kollarmi aciyom oyle olcuyomKoltuk altından orta parmak ucuna kadar ölç kol boyu icin daha isabetli olur wingspanden
Onda koprucuk de dahil oldugu için bence dediğim daha mantıklı kol boyu hakkında fikir edinmek içinben direk duvara kollarmi aciyom oyle olcuyom
o zaman onu 2x ile mi carpiyoruzOnda koprucuk de dahil oldugu için bence dediğim daha mantıklı kol boyu hakkında fikir edinmek için
Carpmaya gerek yok redditte arm length diye arat tall subinda falan cikiyo biseyler biraz irdelemen gerekir ama daha doğru fikrin oluro zaman onu 2x ile mi carpiyoruz
dedigin yontemi yaptim 0,9 cikiyom kollarimda kisa degil yani gorunus olarakCarpmaya gerek yok redditte arm length diye arat tall subinda falan cikiyo biseyler biraz irdelemen gerekir ama daha doğru fikrin olur
Kol kaç çıktı tek başına öyle ölcuncededigin yontemi yaptim 0,9 cikiyom kollarimda kisa degil yani gorunus olarak
88 filandi tam olcemekte zor onu, yani koltuk altinda neresi tam bitis oluyor emin degilim 86-90 arasi biseyKol kaç çıktı tek başına öyle ölcunce
günlük hayatta cok fark ediliyomu ki? hiç öyle birine dikkat etmedim galibaWingspan uzuyo da kollarin dustugu yer degismiyo kısaysa yine kısa yani kağıt üstünde wingspan daha uzun çıkabilir
Forearm uzatma yok kemik yapisi humerustan daha karmasik
ben yada biz bile birinin wingspani boya gore kisa diye farketmediysek farkedilmez bencegünlük hayatta cok fark ediliyomu ki? hiç öyle birine dikkat etmedim galiba
oha mk 88 değildir benim 68 çıktı ve normielerin bile farketceği kadar uzun kollarım vardı88 filandi tam olcemekte zor onu, yani koltuk altinda neresi tam bitis oluyor emin degilim 86-90 arasi bisey
knk doğal gelişimini tamamlamış bir adamın ape indexi llciler kadar eksilerde olamaz diye düşünüyom barış bra gibi istisnalar dışındagünlük hayatta cok fark ediliyomu ki? hiç öyle birine dikkat etmedim galiba
knk doğal gelişimini tamamlamış bir adamın ape indexi llciler kadar eksilerde olamaz diye düşünüyom barış bra gibi istisnalar dışında
knk iki sekilde olcutum 86 filan cikiyo, mezuaryi aliyorum orta parmak ucundan koltuk altina dogru olcuyorum 65 imaknsiz 140 olsan bile 65 olamaz benim olcum seklime goreoha mk 88 değildir benim 68 çıktı ve normielerin bile farketceği kadar uzun kollarım vardı
knk doğal gelişimini tamamlamış bir adamın ape indexi llciler kadar eksilerde olamaz diye düşünüyom barış bra gibi istisnalar dışında
ll olmamasinda ragmen, yani gizlice ll mi yaptirdi desek mantikli degil yine belinde amk, benim femurun ortasina denk geliyor hatta biraz daha altina, yani cook sacma bir kisalik var
redditteki 6'8 boyundaki adamın 93 cm çıkıyor ordan hesap et kollarınız arasında 5 cm mi var şimdi onlaknk iki sekilde olcutum 86 filan cikiyo, mezuaryi aliyorum orta parmak ucundan koltuk altina dogru olcuyorum 65 imaknsiz 140 olsan bile 65 olamaz benim olcum seklime gore
bu varya sonic gibi yumruk atar amk kac yumruk yedigini goremezsin
redditteki 6'8 boyundaki adamın 93 cm çıkıyor ordan hesap et kollarınız arasında 5 cm mi var şimdi onla
View attachment 3809105
bu sekilde olcuyom ben
sg hava alforumda gördüğüm en low iq eleman yemin ederim elim ayağım titriyo bunun yazdıklarını gördükçe
simdi semih celik kol uzunlugunu tahmin edelimoha mk 88 değildir benim 68 çıktı ve normielerin bile farketceği kadar uzun kollarım vardı
semihin bacakları kısacık ona göre hesap edin gerçekte boyu neyse ondan kısa gözükceksimdi semih celik kol uzunlugunu tahmin edelim
semihin bacakları kısacık ona göre hesap edin gerçekte boyu neyse ondan kısa gözükcek
gövde bacağa baktığında gövdesi uzun gibi pantulu daşağının dibine kadar çekmiş ondan o açıdan o kadar kısa çıkmamış FİKRİMCE
burdan matematiksel dusundugumuzde eli cebinin bi 5-8cm altına geliyorgövde bacağa baktığında gövdesi uzun gibi pantulu daşağının dibine kadar çekmiş ondan o açıdan o kadar kısa çıkmamış FİKRİMCE
View attachment 3809250
canın mı sıkkın babuşburdan matematiksel dusundugumuzde eli cebinin bi 5-8cm altına geliyor
tum gun evdeyım ugrasacak seyler arıyom ılk kez bırı benı anladı agcanın mı sıkkın babuş
siktieetcanın mı sıkkın babuş
ben hesabımı silecemde oncedeen bi silmeyi cancelledigim icin silemiyom ne zaman gider osiktieet
yabugecegel yada bu gece gel
la riro değil o amk cizim sadece pinden gordum rira bile yazmıyoduturco birader bak lutfen sal su konuyu forumun amaci disi, ppden rirayi kaldir bence kotu insanlari pp yapmanin anlami yok.
hayat yakıtı amg. hatırladıkca ozguven gelır ıste sızı dusunuyom da nankorsunuzya sikiyim hala sempiç çelik boyunu konuşuyor şu forumu silin @adminler
hicbirimiz o orospu evladini siklemiyoruz ve semptai duymuyoruz, islamci gerizekali twitter incellerinin bu forumda yeri yok. bizler ATATURKCU dis gorunusunu daha iyi yapmak isteyen hayatin her alaninda kendini gelistirmek isteyen gencleriz.hayat yakıtı amg. hatırladıkca ozguven gelır ıste sızı dusunuyom da nankorsunuz
Yararları neyastiksiz direk dumduz mumya gibi sirtustu uyumak bu arada harbiden looksmax gatekeep method ama uyuyabilen kisi icin
yaw amına kodumun salagı ben sempati mi besliyorum ben islamcı incel miyim ppmdeki adama bak bi dingilini siktigimhicbirimiz o orospu evladini siklemiyoruz ve semptai duymuyoruz, islamci gerizekali twitter incellerinin bu forumda yeri yok. bizler ATATURKCU dis gorunusunu daha iyi yapmak isteyen hayatin her alaninda kendini gelistirmek isteyen gencleriz.
sana demedim, diline dikkat etmezsen engelleyecegim.yaw amına kodumun salagı ben sempati mi besliyorum ben islamcı incel miyim ppmdeki adama bak bi dingilini siktigim
cook var postur boyun duzlesmesi vucut asimetrisi kas asimetrisi yuz asimetrisi filan baya etkiliYararları ne
belirt o zaman bana demissin gibi anlasıldısana demedim, diline dikkat etmezsen engelleyecegim.