60k USD + 20CM lifefuel

25kusd 1 limb lon 3 months recovery dahil
2, ve 3. baya indirim olmustur

porporsiyonu kotu gozukmuyor ama uzun gozukuyor, yani zaten cok uzun kimsenin proporsiyon guzel gozukmuyor bu yuzden 5,10 mukemmel boy vucut gelistirme icin

lifefuel,

Farmer calves

• +1
Reactions: MogEater
zaten rocveryye ihtiyaci olacak, zar yormayan bir kure girebilir hgh kullanmasi filanda lazim
Omuzlar kotu onun disi forearm uzatmanin yolu ciksin yaptirmayanin ammina koyim ll denen seyi

• +1
Omuzlar kotu onun disi forearm uzatmanin yolu ciksin yaptirmayanin ammina koyim ll denen seyi
limb lenghting her limb icin degil mi? ayrica clavicula uzatinca wingpsanda uzuyor

• +1
Reactions: Angutoid
limb lenghting her limb icin degil mi? ayrica clavicula uzatinca wingpsanda uzuyor
Wingspan uzuyo da kollarin dustugu yer degismiyo kısaysa yine kısa yani kağıt üstünde wingspan daha uzun çıkabilir
Forearm uzatma yok kemik yapisi humerustan daha karmasik

• +1
Wingspan uzuyo da kollarin dustugu yer degismiyo kısaysa yine kısa yani kağıt üstünde wingspan daha uzun çıkabilir
knk 8cm uzatirsam kendimi 1-1 wingspan oluyo ama 8cm icin femur tibia proprosyonunu sikmek ll risklerini sorunlarini yasamak dogru mu bilmiyorum, yine euda kisa olacagim cunku. veya usada beyaz amerikalilar heightmoglayacak yine.

• +1
knk 8cm uzatirsam kendimi 1-1 wingspan oluyo ama 8cm icin femur tibia proprosyonunu sikmek ll risklerini sorunlarini yasamak dogru mu bilmiyorum, yine euda kisa olacagim cunku. veya usada beyaz amerikalilar heightmoglayacak yine.
wingspaninin boydan biraz kısa olmasında sakınca yok bence

• +1
kesinlikle ama iste mukemmeliyetcilik boyle bir sey.
Koltuk altından orta parmak ucuna kadar ölç kol boyu icin daha isabetli olur wingspanden

• +1
ben direk duvara kollarmi aciyom oyle olcuyom
Onda koprucuk de dahil oldugu için bence dediğim daha mantıklı kol boyu hakkında fikir edinmek için

• +1
o zaman onu 2x ile mi carpiyoruz
Carpmaya gerek yok redditte arm length diye arat tall subinda falan cikiyo biseyler biraz irdelemen gerekir ama daha doğru fikrin olur

• +1
Carpmaya gerek yok redditte arm length diye arat tall subinda falan cikiyo biseyler biraz irdelemen gerekir ama daha doğru fikrin olur
dedigin yontemi yaptim 0,9 cikiyom kollarimda kisa degil yani gorunus olarak

dedigin yontemi yaptim 0,9 cikiyom kollarimda kisa degil yani gorunus olarak
Kol kaç çıktı tek başına öyle ölcunce

• +1
Kol kaç çıktı tek başına öyle ölcunce
88 filandi tam olcemekte zor onu, yani koltuk altinda neresi tam bitis oluyor emin degilim 86-90 arasi bisey

• +1
günlük hayatta cok fark ediliyomu ki? hiç öyle birine dikkat etmedim galiba

• +1
Reactions: MogEater and Angutoid
ben yada biz bile birinin wingspani boya gore kisa diye farketmediysek farkedilmez bence

• +1
Reactions: maarda
88 filandi tam olcemekte zor onu, yani koltuk altinda neresi tam bitis oluyor emin degilim 86-90 arasi bisey
oha mk 88 değildir benim 68 çıktı ve normielerin bile farketceği kadar uzun kollarım vardı
knk doğal gelişimini tamamlamış bir adamın ape indexi llciler kadar eksilerde olamaz diye düşünüyom barış bra gibi istisnalar dışında

• JFL
  • +1
Reactions: MogEater and maarda
knk doğal gelişimini tamamlamış bir adamın ape indexi llciler kadar eksilerde olamaz diye düşünüyom barış bra gibi istisnalar dışında
1749411287579

• JFL
  • +1
Reactions: MogEater and Angutoid
oha mk 88 değildir benim 68 çıktı ve normielerin bile farketceği kadar uzun kollarım vardı

knk iki sekilde olcutum 86 filan cikiyo, mezuaryi aliyorum orta parmak ucundan koltuk altina dogru olcuyorum 65 imaknsiz 140 olsan bile 65 olamaz benim olcum seklime gore

knk iki sekilde olcutum 86 filan cikiyo, mezuaryi aliyorum orta parmak ucundan koltuk altina dogru olcuyorum 65 imaknsiz 140 olsan bile 65 olamaz benim olcum seklime gore
redditteki 6'8 boyundaki adamın 93 cm çıkıyor ordan hesap et kollarınız arasında 5 cm mi var şimdi onla

• +1

simdi semih celik kol uzunlugunu tahmin edelim

simdi semih celik kol uzunlugunu tahmin edelim
semihin bacakları kısacık ona göre hesap edin gerçekte boyu neyse ondan kısa gözükcek

• +1
Reactions: turcoman
turco birader bak lutfen sal su konuyu forumun amaci disi, ppden rirayi kaldir bence kotu insanlari pp yapmanin anlami yok.

turco birader bak lutfen sal su konuyu forumun amaci disi, ppden rirayi kaldir bence kotu insanlari pp yapmanin anlami yok.
la riro değil o amk cizim sadece pinden gordum rira bile yazmıyodu

ya sikiyim hala sempiç çelik boyunu konuşuyor şu forumu silin @adminler

• +1
Reactions: turcoman and MogEater
hayat yakıtı amg. hatırladıkca ozguven gelır ıste sızı dusunuyom da nankorsunuz
hicbirimiz o orospu evladini siklemiyoruz ve semptai duymuyoruz, islamci gerizekali twitter incellerinin bu forumda yeri yok. bizler ATATURKCU dis gorunusunu daha iyi yapmak isteyen hayatin her alaninda kendini gelistirmek isteyen gencleriz.

• +1
Reactions: orbitalover
hicbirimiz o orospu evladini siklemiyoruz ve semptai duymuyoruz, islamci gerizekali twitter incellerinin bu forumda yeri yok. bizler ATATURKCU dis gorunusunu daha iyi yapmak isteyen hayatin her alaninda kendini gelistirmek isteyen gencleriz.
yaw amına kodumun salagı ben sempati mi besliyorum ben islamcı incel miyim ppmdeki adama bak bi dingilini siktigim

yaw amına kodumun salagı ben sempati mi besliyorum ben islamcı incel miyim ppmdeki adama bak bi dingilini siktigim
sana demedim, diline dikkat etmezsen engelleyecegim.

Users who are viewing this thread

Back