60k USD + 20CM lifefuel

hayat yakıtı amg. hatırladıkca ozguven gelır ıste sızı dusunuyom da nankorsunuz
ya neyin hayat yakıtı etraf 175 mtn ascend adam kaynıyor zaten amk hiç mi etrafına bakmıyorsun

• +1
Reactions: MogEater
belirt o zaman bana demissin gibi anlasıldı
belirtme ihtiyaci duymadim cunku yazdigim +90iq icin gayet acik, daha falza bu konu veya semih gerizekalisin oldugu posta bisey yazmaycagim, gereksiz vaktimizi harciyoruz.

:ROFLMAO:ibne yahu!

• +1
Reactions: Toyota Corolla
ya amk tamam kisayimda neden wingspan uzun degil yada neden biraz skalyoz var omuz asimetrisi filan oluyo yada pes planus boyle vucudun alalhini sikeyim, ll bile olsam mukemmel kusuruzsuz vucudu elde edemiyorum aaaaaaahahahhhhh
Bende de omuz asimetrisi var doktora gittim foto çektim skolyozun yok dedi güvenmeli miyim

Dr. Yurttaş'ın bu propagandasını dinlemeyin. Bu adam +6 cm kazanmak için gitti, sakat kaldı ve şimdi hayatının geri kalanını -60 cm'de geçiriyor. Tekerlekli sandalyede.

Asla ayağa kalkma - Jeremy Meeks

• +1
Reactions: maarda
Asla ayağa kalkma - Jeremy Meeks
1751150582894

• JFL
Reactions: MogEater
Genetiğini aldatamazsın. Çocukları yine manlet olabilir, hepsi bir devran LL mi olacak ? Saçmalık. Sadece ameliyat olup yükselişe geçen kişiye yarar.
Uzun biriyle evlen,ve sağlıklı sperm iyi prenatal dönem ilk 3 yaş gibi epigenetik şeylerde boyu baya etkiliyor

Uzun biriyle evlen,ve sağlıklı sperm iyi prenatal dönem ilk 3 yaş gibi epigenetik şeylerde boyu baya etkiliyor
Uzun kadın ile üremek boy genetiğini yukarılara çıkarabiliyor evet buna şahit çok örnek gördüm.

• +1
Genetiğini aldatamazsın. Çocukları yine manlet olabilir, hepsi bir devran LL mi olacak ? Saçmalık. Sadece ameliyat olup yükselişe geçen kişiye yarar.
bu genetik olayıda kişinin kendisine bağlı değil mi iyi bir çocukluk geçirse boyu aile pertlerinden dahada uzun olur rahat bir şekilde

• +1
cocuguma supplement ve pharma stack ile allah yaparim rahat ol biraderim

Users who are viewing this thread

• halife58
Back