dogu
Kraken
1.83 oldum botla ama herkes ayakabı giydiği için 3cm kısalt 1.80 de çoğu kişiden uzun oldum ama nedense tiktokta herkesin boyu 1.85-90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Genç nesilde 180 ortalama bence ama sen eski bıyundan 180 olduğun için ötle hissetmiş olabilirsin1.83 oldum botla ama herkes ayakabı giydiği için 3cm kısalt 1.80 de çoğu kişiden uzun oldum ama nedense tiktokta herkesin boyu 1.85-90
Rezalet ip asapBoy 190 yaş 13 iyi mi bilmiyom
176 falan ortalamaGenç nesilde 180 ortalama bence ama sen eski bıyundan 180 olduğun için ötle hissetmiş olabilirsin
Ben öyle hissetmiyom ya bir de genç nesil için konultum benim 180 den kısa arkadaşım az 10 kişiden 3ü 180den kısa gibi176 falan ortalama
Nereye oc gitmeşu deletem açılsında hesabı silicem
kanka bilmiyon ben 180cm im arkadaş gruplarında genelde hep en uzun ben oluyorumBen öyle hissetmiyom ya bir de genç nesil için konultum benim 180 den kısa arkadaşım az 10 kişiden 3ü 180den kısa gibi
wassup mateGreetings turks
Hooooop nereye gidion daha teke tek atcaktikşu deletem açılsında hesabı silicem
this nigga said matewassup mate
Ben 86yım hep average oluyorum amk yakın arkadaş gruplarımda kimle tanışsam da 180den uzun oluyo geneldekanka bilmiyon ben 180cm im arkadaş gruplarında genelde hep en uzun ben oluyorum
onu atıcaz raat ol bu aralar boşluktayım hayatım iyi bi yere gitmiyor kafayı toparlamam lazımHooooop nereye gidion daha teke tek atcaktik
Nice one ladthis nigga said mate
hes tapped in on the UK pill
too much british showthis nigga said mate
hes tapped in on the UK pill
oi mate can i get bo'oh'o'wa'er pleaseNice one lad
knk sen sivaslisin yapma ya bole isler JAAHAJAJAKAJWKJAoi mate can i get bo'oh'o'wa'er please
wassup mate
Nice one lad
Uzuldu uzulduknk sen sivaslisin yapma ya bole isler JAAHAJAJAKAJWKJA
this lad needs some tea![]()