abilify hakkında

heartsonfire

heartsonfire

Iron
Joined
Sep 5, 2025
Posts
25
Reputation
48
bu cuma günü psikiyatristim, intihara meyilli düşüncelerim ve antidepresanımın çok işe yaramaması dolayısıyla, hem böyle düşünceleri engeller hem de antidepresanı güçlendirir diye yazdı. yorumlara baktım çoğu rezalet. 1 ay boyunca 2.5mg kullanacağım. kullanan, deneyimleyen varsa eğer fikirlerinizi ve etkilerini paylaşabilir misiniz?
 
  • JFL
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and why not me?
neden İNTİHAR etmek istiyorsun ??
 
  • +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, why not me? and Deleted member 159303
Niye rezalet
 
  • +1
Reactions: Auchelius
benim için bırakması çok zor oldu, kullanan arkadaşlarımdan ısrar ederek temin ettiğim vakitlere kadar düştüm. eğer benim gibi bünyen bir tık zayıfsa abilifyın 2.5mgsi bile çok etki ediyor. daha fazlasını istiyorsun.

kısa vadede işe yarıyor evet ama beni intihardan en çok uzaklaştıran şey genel sağlığımı düzeltmek ve aklımı bulandıracak şeylerden uzak durmak oldu. durumun kritik değilse önermem ilaç kullanımını. sonuçta bu boku derin psikoz ve kişilik bozukluğu yaşayanlara uzun esterli enjekte ettikleri bile oluyor.
 

Similar threads

lichtfromverse
Replies
19
Views
173
Resistance.
Resistance.
iblamehamz
Replies
43
Views
641
Fridx
Fridx
BKASSASSIN
Replies
53
Views
550
tekeng
tekeng
xlegend
Replies
5
Views
103
xlegend
xlegend
J
Replies
27
Views
273
tekeng
tekeng

Users who are viewing this thread

Back
Top