Accutane kullanırken Dövüş sporlarına gitsek ne olur

Bjelicaist

Bjelicaist

Iron
Karma dövüş sanatlarına gidiyorum ve yakında Accutane de kullanmaya başlayacağım ama bu yaptığım spora engel olur mu? Cildi inceltip hassaslaştırdığına göre yaralanma riskini de arttırır

• +1
Reactions: stacyworshipper and kullancı1998572619
Karma dövüş sanatlarına gidiyorum ve yakında Accutane de kullanmaya başlayacağım ama bu yaptığım spora engel olur mu? Cildi inceltip hassaslaştırdığına göre yaralanma riskini de arttırır
Dozaja göre eklem ağrısı çekebilirsin ve evet cildin daha hassas olacagı için yırtılır yüzün yumruk yediğinde gerek yok

• +1
Reactions: Orcairis, kullancı1998572619 and Bjelicaist
Dozaja göre eklem ağrısı çekebilirsin ve evet cildin daha hassas olacagı için yırtılır yüzün yumruk yediğinde gerek yok
Accutane yerine önerebileceğiniz bir şey var mı peki? Cildimden çok burnumun büyüklüğü rahatsız ediyor

• +1
Reactions: kullancı1998572619
bro kaç mg kullanıyorsun
Accutane yerine önerebileceğiniz bir şey var mı peki? Cildimden çok burnumun büyüklüğü rahatsız ediyor
botbda theared var bunla alakalı

Last edited:
  • +1
Reactions: Bjelicaist
Daha ilk haftam ilk 4 gün 10 ve 2 gündür 20mg kullanıyorum, ona baktım ama soruma cevap bulamadım
bro kaç mg kullanıyorsun

botbda theared var bunla alakalı

Birşey olmaz

• +1
Reactions: Bjelicaist, Topkra and Orcairis
Hangi spor

• +1
Reactions: stacyworshipper, Bjelicaist and Topkra
yav kardeşim daşşak mı geçiyonuz adam sanki maça çıkacak amk antrenmanlarda yüzüne darbe almayacak bile bi sikim olmaz

• +1
Reactions: stacyworshipper, Bjelicaist and blackpillruinedmyli
1776697334782

• JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Bjelicaist and Topkra
yav kardeşim daşşak mı geçiyonuz adam sanki maça çıkacak amk antrenmanlarda yüzüne darbe almayacak bile bi sikim olmaz
Şimdiye amatörde 2 maça çıktım ciddiyiz bu konuda yani, sadece antremanla kalsa sormazdım ki zaten

ya siktir edin dovus falan trentyol sarmlarla gymmaxxing 2026 new meta

• +1
Reactions: Naughty America