Accutane ve kırışıklıklar

efe3344

efe3344

BENİM ASCENDLEMEM LAZIM GENÇ
Gözaltı Çöküklüğü ve kaş ortamda çizgiler var çok sivilcelerim olduğu için ve sivilce lekeleri olduğu için accutane kullanacağım doktor kontrolünde onun haricinde bu göz altı kırışıklığı yani çöküklüğü ve kaş ortamdaki kırışıklığı geçirebilecek bir ilaç biliyor musunuz yardım edin 🥲

yağını çek göz altına enjekte et @Serialsuicide evde yapmıştı atar sana video

• JFL
Reactions: jsbera, yigittsaint, Gordon Freeman and 1 other person

Attachments

• IMG_5895.jpeg
    IMG_5895.jpeg
    19.4 KB · Views: 0
  • WTF
Reactions: szenn
O nasıl olucak
tavsiye verdiğim halde benle dalga mı geçiyosun 2025 de katılan düşük yaşam formu 2024 yazıyo ve post sayıma ünvanıma bak bana bundan sonra saygı duyucaksın 1 uyarı verildi

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and Topkra
tavsiye verdiğim halde benle dalga mı geçiyosun 2025 de katılan düşük yaşam formu 2024 yazıyo ve post sayıma ünvanıma bak bana bundan sonra saygı duyucaksın 1 uyarı verildi
başka vasfı yok her laf atana 2024 join dateim var diyor amk

• WTF
  • JFL
Reactions: kerme99, Trenmaxx1, Gordon Freeman and 1 other person
Ya adam akıllı tavsiye versenize amk

• JFL
Reactions: Topkra
yağını çek göz altına enjekte et @Serialsuicide evde yapmıştı atar sana video
Knk auchelius deglsn bu arada etiketliyemezsn
Sadece gordon etiketliyeblr oda auchelius altı zaten

• JFL
  • So Sad
Reactions: Gordon Freeman, Topkra and szenn
Knk auchelius deglsn bu arada etiketliyemezsn
Sadece gordon etiketliyeblr oda auchelius altı zaten
siz çok bozdunuz aramızda bi samimiyet var sanıyodum yok bitti bitti benle KONUŞMAYIN BUNDAN SONRA!

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Topkra and Serialsuicide
demek kötü çocuk olmamı istiyosunuz bundan pişman duyacaksınız 😈

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, Gordon Freeman and Topkra
Gordon freeman auchelius ciddi diyom

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Gordon Freeman, Topkra and 1 other person
iyiyim beyler bi derdim yok 💔

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Trenmaxx1 and Topkra
Kardeşim tavsiye olarak kaşlarının ortaya lift göz altınada fat grafth yapacan alternatif volufiline var ama o da cope diyo üstad datrambik

• JFL
Reactions: Gordon Freeman
Gözaltı Çöküklüğü ve kaş ortamda çizgiler var çok sivilcelerim olduğu için ve sivilce lekeleri olduğu için accutane kullanacağım doktor kontrolünde onun haricinde bu göz altı kırışıklığı yani çöküklüğü ve kaş ortamdaki kırışıklığı geçirebilecek bir ilaç biliyor musunuz yardım edin 🥲
uzun bi sure taz - azelaik asit - topical estriol dene onlar da etki etmezse bi tanidik microneedling iyi geliyo demisti de onu retinoidlerlemkullanamazsin

Ama bildigim kadariyle tret ve taz kirisikliklar icin iso dan daha iyi dikkatli olursan beraber de deneyebilirsin ben su an isotret + tret kullaniyorum

• +1
Reactions: efe3344 and szenn
Ona ilaç yok heralde hafif gaylik varsa göz altı karışıklığı için hiç belli olmayacak kapatıcı için threadlere bakabilirsin

uzun bi sure taz - azelaik asit - topical estriol dene onlar da etki etmezse bi tanidik microneedling iyi geliyo demisti de onu retinoidlerlemkullanamazsin

Ama bildigim kadariyle tret ve taz kirisikliklar icin iso dan daha iyi dikkatli olursan beraber de deneyebilirsin ben su an isotret + tret kullaniyorum
Göz altıma microneedling yapsam üstüne ne sürmeliyim oranın dolgunlaşması için

Göz altıma microneedling yapsam üstüne ne sürmeliyim oranın dolgunlaşması için
bilmiyom benim genetik under eye iyi

daha çok kırışıklıklar ve izler için demiştim