Blackpill ve Looksmaxi ilk nasıl öğrendiniz

BladerFlame

BladerFlame

LeFort lover
Blackpill ve looksmaxi ilk nasıl ve ne zaman öğrendiniz sizi bu foruma getiren şey ne oldu

• +1
  • JFL
Reactions: stacyworshipper, balve, Fridx and 1 other person
Tiktok , bonesmash

• +1
Reactions: stacyworshipper and balve
Blackpill ve looksmaxi ilk nasıl ve ne zaman öğrendiniz sizi bu foruma getiren şey ne oldu
Lise 1 de sacimlan cok dalga geciliordu cok uzundu

Iste sosyal medyaya haircut maircut arattim sonra best haircut for faceshape falan cikiodu bende google a haircut faceshape looks mooks bisey yazinca org guidei cikmisti ondan beri

• +1
Reactions: yigittsaint, piuafl, Topkra and 3 others
Lise 1 de sacimlan cok dalga geciliordu cok uzundu

Iste sosyal medyaya haircut maircut arattim sonra best haircut for faceshape falan cikiodu bende google a haircut faceshape looks mooks bisey yazinca org guidei cikmisti ondan beri
Hiç araştırmayıp sadece berbere gitseydin nasıl olurdu acaba

• JFL
  • +1
Reactions: yigittsaint, Gordon Freeman, Topkra and 3 others

Bu video'dan sonra temele oturmuştu

• +1
Reactions: balve and Fridx
blackpilli 9-10 yaşlarımda kendim keşfetmiştim ama lookism alanında olan bp felsefesini düşünmemiştim

Sadece şunu düşünmüştüm küçükken “tamam biz ekranda en yetenekli futbolcuları görüyoruz ediyoruz ama daha yüksek potansiyele sahip afrikada insanlar olabilir ve bunun farkındalığına sahip değiller” diye bi düşünmüştüm unutmam, buna benzer düşünceler hep aklımda geziyordu

Looksmax’i ise 2023 yılında bi arkadaşım bana sormuştu kanka looksmaxxingi biliyor musun dedim ney dedi ki işte görünüşünü düzeltmeyle alakalı, kendisi baya high iq bi çocuktu çok iyi anlaşırdık normie değildi şu an amerikada okuyor

Başta tiktok ama daha org mainstream olmadan önce yorumlarda birinin orgdan bahsettiğini görüp buraya geldim, ama 2 senedir hesap açmadan sadece thread okudum tek yaptığım okumak arada bu forumu da okuyordum sizi az çok tanıyorum yani sadece

• +1
Reactions: Kayra139, balve and Fridx
7. Sinifta gorunusumu niyeyse biranda kafama takmistim arastirinca lookizmi ogrendim
Looksmaxi biraz gec cozdum
Hala cozebilmis degilim aslinda blackpilli fln

• +1
Reactions: Fridx
blackpilli 9-10 yaşlarımda kendim keşfetmiştim ama lookism alanında olan bp felsefesini düşünmemiştim

Sadece şunu düşünmüştüm küçükken “tamam biz ekranda en yetenekli futbolcuları görüyoruz ediyoruz ama daha yüksek potansiyele sahip afrikada insanlar olabilir ve bunun farkındalığına sahip değiller” diye bi düşünmüştüm unutmam, buna benzer düşünceler hep aklımda geziyordu

Looksmax’i ise 2023 yılında bi arkadaşım bana sormuştu kanka looksmaxxingi biliyor musun dedim ney dedi ki işte görünüşünü düzeltmeyle alakalı, kendisi baya high iq bi çocuktu çok iyi anlaşırdık normie değildi şu an amerikada okuyor

Başta tiktok ama daha org mainstream olmadan önce yorumlarda birinin orgdan bahsettiğini görüp buraya geldim, ama 2 senedir hesap açmadan sadece thread okudum tek yaptığım okumak arada bu forumu da okuyordum sizi az çok tanıyorum yani sadece
Suana kadar burdan hic ciddi ise yarar bi bilgi ogrendinmipeki

• +1
Reactions: Iranidnordid and Fridx
Tek işe yarar bilgiler estetik müdahaleler üzerine

Bak şimdi bir adam düşün adı üzeyir olsun

Üzeyir looksmaxxingden habersiz bir normie

ve tüm dış görünüşün genetik olduğunu düşünüyor

Üzeyir looksmaxxingi keşfetti ve her şeyin genetik olmadığını düşünmeye başlayıp looksmax yapmaya başladı ve 2 senesini geçirdi

Üzeyir fazla bi değişim yapamadı çünkü sorun kemik yapısındaydı, içtiği kafeinin uykusuna edeceği etkiyi düşünüp stres olurken chad sevgilisiyle sikişip evine gidip sabah 5’e kadar oyun oynadı ve monster içti

Üzeyir bunu görünce psikolojisi bozuldu

Üzeyir artık normie değil ama her şeyin genetik olduğunu 2. Kez daha acımasız şekilde anladı ve şu anda ameliyat ile mental mastürbasyon yapıyor

Suana kadar burdan hic ciddi ise yarar bi bilgi ogrendinmipeki

• +1

Üzeyir looksmaxxingi keşfetti ve her şeyin genetik olmadığını düşünmeye başlayıp looksmax yapmaya başladı ve 2 senesini geçirdi

Üzeyir fazla bi değişim yapamadı çünkü sorun kemik yapısındaydı, içtiği kafeinin uykusuna edeceği etkiyi düşünüp stres olurken chad sevgilisiyle sikişip evine gidip sabah 5’e kadar oyun oynadı ve monster içti

Üzeyir artık normie değil ama her şeyin genetik olduğunu 2. Kez daha acımasız şekilde anladı ve şu anda ameliyat ile mental mastürbasyon yapıyor
+hardmaxlarin bile pek ascendlemediğini öğrenip ropeladı

• +1
+hardmaxlarin bile pek ascendlemediğini öğrenip ropeladı
üzeyir her gün babasının godlike lower thirdine bakıp sonra kendi recessed cuck + büyük burnuna bakıp kafayı yiyor ve kimseyle konuşmak istemiyor iştahı yok

• +1

Kitap yaz okuyak reis

• JFL
Reactions: yigittsaint, Gordon Freeman, Topkra and 1 other person
HUNTER EYES BAKIŞLAR, O KUSURSUZ ORBİT YAPISI,
CHADE SONUNA KADAR AÇIK O CENNETİN KAPISI,
PILL’LERIN EN SIYAHI DÜŞTÜ DİLİNİN UCUNA,
SUBHUMAN ETIKETI YAPIŞTI KADERIN AVUCUNA…

FOIDLER YUKARI BAKAR, HYPERGAMY ZIRVEDE OKTAN,
TIERLAR COKTAN DIZILI MOGGLANDIN SEN EN BAŞTAN,
KISA RAMUS, ÇÖKÜK ÇENE… NE YAPSIN BONE SMASHING?
SOFTMAXXING YALANI BİTTİ, ARTIK HER ŞEY COPEMAXXING

• JFL
  • Love it
Reactions: Topkra, OversallSülo and Fridx
HUNTER EYES BAKIŞLAR, O KUSURSUZ ORBİT YAPISI,
CHADE SONUNA KADAR AÇIK O CENNETİN KAPISI,
PILL’LERIN EN SIYAHI DÜŞTÜ DİLİNİN UCUNA,
SUBHUMAN ETIKETI YAPIŞTI KADERIN AVUCUNA…

FOIDLER YUKARI BAKAR, HYPERGAMY ZIRVEDE OKTAN,
TIERLAR COKTAN DIZILI MOGGLANDIN SEN EN BAŞTAN,
KISA RAMUS, ÇÖKÜK ÇENE… NE YAPSIN BONE SMASHING?
SOFTMAXXING YALANI BİTTİ, ARTIK HER ŞEY COPEMAXXING
Şunun bi tofaşın arka camında yazdığını düşünsene

• Love it
  • +1
Ya bu arada konudan bağımsız kim ne derse desin ben bimax olacam amına koyim ya, dişlerimi birleştirdiğimde burak sercan erçinin tedavi ettigi sfs olan elemana benziyorum sadece bi tık iyisiyim

• +1
Reactions: Fridx and OversallSülo
tiktoktan @Topkra ve @stacyworshipper sayesinde geldim

• JFL
Reactions: eniyiguresci, stacyworshipper and Topkra