BladerFlame
LeFort lover
Blackpill ve looksmaxi ilk nasıl ve ne zaman öğrendiniz sizi bu foruma getiren şey ne oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kaç yaşında öğrenmiştinTiktok , bonesmash
Neyse tassak bi yana spora gittim sadece 14te falan başladım spora 18de yaratık oldumKaç yaşında öğrenmiştin
Lise 1 de sacimlan cok dalga geciliordu cok uzunduBlackpill ve looksmaxi ilk nasıl ve ne zaman öğrendiniz sizi bu foruma getiren şey ne oldu
Hiç araştırmayıp sadece berbere gitseydin nasıl olurdu acabaLise 1 de sacimlan cok dalga geciliordu cok uzundu
Iste sosyal medyaya haircut maircut arattim sonra best haircut for faceshape falan cikiodu bende google a haircut faceshape looks mooks bisey yazinca org guidei cikmisti ondan beri
Aksiyon almayan low t bir cuckmusumHiç araştırmayıp sadece berbere gitseydin nasıl olurdu acaba
Suana kadar burdan hic ciddi ise yarar bi bilgi ogrendinmipekiblackpilli 9-10 yaşlarımda kendim keşfetmiştim ama lookism alanında olan bp felsefesini düşünmemiştim
Sadece şunu düşünmüştüm küçükken “tamam biz ekranda en yetenekli futbolcuları görüyoruz ediyoruz ama daha yüksek potansiyele sahip afrikada insanlar olabilir ve bunun farkındalığına sahip değiller” diye bi düşünmüştüm unutmam, buna benzer düşünceler hep aklımda geziyordu
Looksmax’i ise 2023 yılında bi arkadaşım bana sormuştu kanka looksmaxxingi biliyor musun dedim ney dedi ki işte görünüşünü düzeltmeyle alakalı, kendisi baya high iq bi çocuktu çok iyi anlaşırdık normie değildi şu an amerikada okuyor
Başta tiktok ama daha org mainstream olmadan önce yorumlarda birinin orgdan bahsettiğini görüp buraya geldim, ama 2 senedir hesap açmadan sadece thread okudum tek yaptığım okumak arada bu forumu da okuyordum sizi az çok tanıyorum yani sadece
Suana kadar burdan hic ciddi ise yarar bi bilgi ogrendinmipeki
+hardmaxlarin bile pek ascendlemediğini öğrenip ropeladıTek işe yarar bilgiler estetik müdahaleler üzerine
Bak şimdi bir adam düşün adı üzeyir olsun
Üzeyir looksmaxxingden habersiz bir normie
ve tüm dış görünüşün genetik olduğunu düşünüyor
Üzeyir looksmaxxingi keşfetti ve her şeyin genetik olmadığını düşünmeye başlayıp looksmax yapmaya başladı ve 2 senesini geçirdi
Üzeyir fazla bi değişim yapamadı çünkü sorun kemik yapısındaydı, içtiği kafeinin uykusuna edeceği etkiyi düşünüp stres olurken chad sevgilisiyle sikişip evine gidip sabah 5’e kadar oyun oynadı ve monster içti
Üzeyir bunu görünce psikolojisi bozuldu
Üzeyir artık normie değil ama her şeyin genetik olduğunu 2. Kez daha acımasız şekilde anladı ve şu anda ameliyat ile mental mastürbasyon yapıyor
üzeyir her gün babasının godlike lower thirdine bakıp sonra kendi recessed cuck + büyük burnuna bakıp kafayı yiyor ve kimseyle konuşmak istemiyor iştahı yok+hardmaxlarin bile pek ascendlemediğini öğrenip ropeladı
Kitap yaz okuyak reisTek işe yarar bilgiler estetik müdahaleler üzerine
Bak şimdi bir adam düşün adı üzeyir olsun
Üzeyir looksmaxxingden habersiz bir normie
ve tüm dış görünüşün genetik olduğunu düşünüyor
Üzeyir looksmaxxingi keşfetti ve her şeyin genetik olmadığını düşünmeye başlayıp looksmax yapmaya başladı ve 2 senesini geçirdi
Üzeyir fazla bi değişim yapamadı çünkü sorun kemik yapısındaydı, içtiği kafeinin uykusuna edeceği etkiyi düşünüp stres olurken chad sevgilisiyle sikişip evine gidip sabah 5’e kadar oyun oynadı ve monster içti
Üzeyir bunu görünce psikolojisi bozuldu
Üzeyir artık normie değil ama her şeyin genetik olduğunu 2. Kez daha acımasız şekilde anladı ve şu anda ameliyat ile mental mastürbasyon yapıyor
Bi ara offtopicte birisi looksmaxing filmi yapıcam ilerde diyodu bagırttı amkKitap yaz okuyak reis
alain delon sairligi sezdim sendeBi ara offtopicte birisi looksmaxing filmi yapıcam ilerde diyodu bagırttı amk
hypergamous foidler üzerine şiirler yazacağımalain delon sairligi sezdim sende![]()
Şunun bi tofaşın arka camında yazdığını düşünseneHUNTER EYES BAKIŞLAR, O KUSURSUZ ORBİT YAPISI,
CHADE SONUNA KADAR AÇIK O CENNETİN KAPISI,
PILL’LERIN EN SIYAHI DÜŞTÜ DİLİNİN UCUNA,
SUBHUMAN ETIKETI YAPIŞTI KADERIN AVUCUNA…
FOIDLER YUKARI BAKAR, HYPERGAMY ZIRVEDE OKTAN,
TIERLAR COKTAN DIZILI MOGGLANDIN SEN EN BAŞTAN,
KISA RAMUS, ÇÖKÜK ÇENE… NE YAPSIN BONE SMASHING?
SOFTMAXXING YALANI BİTTİ, ARTIK HER ŞEY COPEMAXXING
yazdım bi kenara bu fikriŞunun bi tofaşın arka camında yazdığını düşünsene