D
Deleted member 136914
Bronze
- OP
aslinda guzel bir coloring ayarlasa daha da ascendleyecekte kaslari cok nerfliyor amqşu kaşların birazını archeon arkadaşımıza ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aslinda guzel bir coloring ayarlasa daha da ascendleyecekte kaslari cok nerfliyor amqşu kaşların birazını archeon arkadaşımıza ver
olm benim irlden arkadaşım seni takip ediyodu acaba koçluk aldı mı amkSoldaki fotoda bir tane bile ısık yok direkt dusta çektim amk sagdaki fotoda sadece cybershot var ama aci farkli. Simdi kaslari biraz aldirsam feminen durur mu durmaz mı bilmiyorum
Aga bak yukarı çekim attım squint demeyin diye@Acheron_v böyle mi hacı senin gözlerin şimdi squintlemeden dümdüz kameraya bakınca
bana yonlendirolm benim irlden arkadaşım seni takip ediyodu acaba koçluk aldı mı amk
o dudaklar ne la büzüyon mu zenci dudagı gibiSoldaki fotoda bir tane bile ısık yok direkt dusta çektim amk sagdaki fotoda sadece cybershot var ama aci farkli. Simdi kaslari biraz aldirsam feminen durur mu durmaz mı bilmiyorum
knk zaten yukaridan bakmayacaksin kamerayi karsiya tutacaksin bak tam karsiya kameraya bakAga bak yukarı çekim attım squint demeyin diye
o dudaklar ne la büzüyon mu zenci dudagı gibi
YA ANANAIZZI SİKEVEM BENZENMTELERE BAK KLAVYE YARRAĞI YEDİ AMKo dudaklar ne la büzüyon mu zenci dudagı gibi
bunuda yaşadıkamk accutane dudaklarimi dolgulu gibi yaptiydi bi ara
Aga kaşı düz yaptır ve sen olsam ben %30 unu alırdım kaşın bide ilk chalomlu fotoda daha low set ve uzun duruyor sağdan soldan aldıysan veya kaşı alttan aldıysan oda nerflemiş olabilirSoldaki fotoda bir tane bile ısık yok direkt dusta çektim amk sagdaki fotoda sadece cybershot var ama aci farkli. Simdi kaslari biraz aldirsam feminen durur mu durmaz mı bilmiyorum
evet o fotoda bayagi aldirmistim guzel cikiyordu fotolarda vesaire. bi bakayim aldiricam nasil olcakAga kaşı düz yaptır ve sen olsam ben %30 unu alırdım kaşın bide ilk chalomlu fotoda daha low set ve uzun duruyor sağdan soldan aldıysan veya kaşı alttan aldıysan oda nerflemiş olabilir
baldan dudak mmmmhbunuda yaşadık
Softmaxxing mogs roids@Ratonnn testoyu bıraktın mı
ANDORJENİJK İYİ HÖZÜJNMYÜSUN@Ratonnn testoyu bıraktın mı
evet ikinci kuru yapicam yakinda@Ratonnn testoyu bıraktın mı
stack neydi seninevet ikinci kuru yapicam yakinda
500 teststack neydi senin
only testo mu
ikinci kürde ne gircen bi de
cleni eklemicektin yada o sarhoş yayını yapmıcaktın500 test
300 mast
40-50mg anavar
son haftalarda clen ekledim
İlk stackte bunlarstack neydi senin
only testo mu
ikinci kürde ne gircen bi de
seni bayıltan şey neydi alkol müydü500 test
300 mast
40-50mg anavar
son haftalarda clen ekledim
çok tontondu olm o yayında sesicleni eklemicektin yada o sarhoş yayını yapmıcaktın
seni bayıltan şey neydi alkol müydü
Sanirsam bu ilk kürdeki 40 cm zenci dildoİlk stackte bunlar
Anavar, clen, testo, jack daniels, malboro, 40 cm zenci dildo.
2. sini bilmiyorum
yayında şey demişti "anavar la clen overdoselıcam" sonra olan olduseni bayıltan şey neydi alkol müydü
yeşil çay döktrüduın masaya ocasdspu cocuçok tontondu olm o yayında sesi
tontiş adam labubu
subforum yarra yedi amkyeşil çay döktrüduın masaya ocasdspu cocu
knk ben gunde 2-3 paket sigara iciyordum, neredeyse her gun viski iciyordum anavar clen zaten butun kalp ritmimi sikip atti bir sure kalp ilaci kullandim ritim sorununu duzeltmek icin en son hastaneye gittim, yanilmiyorsam 3-4 aylık bir tedavi surecim vardi doktorum yonetti her şeyi ve şu an durumlar gayet iyiseni bayıltan şey neydi alkol müydü
neden öyle diyonki şimdisubforum yarra yedi amk

sana source attığım günün amınakoyim ölümden dönen adamknk ben gunde 2-3 paket sigara iciyordum, neredeyse her gun viski iciyordum anavar clen zaten butun kalp ritmimi sikip atti bir sure kalp ilaci kullandim ritim sorununu duzeltmek icin en son hastaneye gittim, yanilmiyorsam 3-4 aylık bir tedavi surecim vardi doktorum yonetti her şeyi ve şu an durumlar gayet iyi
View attachment 4345732
source unu bizede atsana büyük adamsana source attığım günün amınakoyim ölümden dönen adam
amk adamin ilaclari cok doluymus oturdugum yerde nabzim 160 bpm falandisana source attığım günün amınakoyim ölümden dönen adam
clen iğrenç bir ilaç her an kalp krizi geçircek gibiydimknk ben gunde 2-3 paket sigara iciyordum, neredeyse her gun viski iciyordum anavar clen zaten butun kalp ritmimi sikip atti bir sure kalp ilaci kullandim ritim sorununu duzeltmek icin en son hastaneye gittim, yanilmiyorsam 3-4 aylık bir tedavi surecim vardi doktorum yonetti her şeyi ve şu an durumlar gayet iyi
View attachment 4345732
elden alıyom artık bu konuştuğumuz adam paket oldu içeri aldılarsource unu bizede atsana büyük adam
o adam manyak amk sikişirken foto attı banaamk adamin ilaclari cok doluymus oturdugum yerde nabzim 160 bpm falandi
aga bana kadın bul acilBen seni nasıl egoist yapayım knk boyle bir şey nasil mumkun amk orgda tabii ki farklı olucam sıkıldım senin boyle davranislarindan aramada bile gozlerini flexliyorsun inan boyle davranmaya devam edersen cevrende kimse kalmayacak
Almond-Hunter goz alani iyi

Olum okey anlasamiyosunuz tiktok tayfasiniz felanda niye 10 kişilik bu tayfada kusup barisip tekrar yayin aciyosunuz birlikte sizi takip eden bi magazinde yok sebep ne aq madem anlasamiyosunuz birbirinize laf atmayin engelleyin direk no hate bu aradaView attachment 4345535Lütfen bana biri bunun gözlerinin hunter olup olmadığını söylesin her yayında hunter eyes diye flex atıyor bende mi sorun var yoksa gerçekten hunter mı amk
knk cok haklisin ben yoruldum zaten bin bir seyle ugrasiyorum egoist insan bulundurmayacagim artik cevremdeOlum okey anlasamiyosunuz tiktok tayfasiniz felanda niye 10 kişilik bu tayfada kusup barisip tekrar yayin aciyosunuz birlikte sizi takip eden bi magazinde yok sebep ne aq madem anlasamiyosunuz birbirinize laf atmayin engelleyin direk no hate bu arada![]()
mistik 400 tlOlum okey anlasamiyosunuz tiktok tayfasiniz felanda niye 10 kişilik bu tayfada kusup barisip tekrar yayin aciyosunuz birlikte sizi takip eden bi magazinde yok sebep ne aq madem anlasamiyosunuz birbirinize laf atmayin engelleyin direk no hate bu arada![]()
Clen + alkolden sonra en iyi kararknk cok haklisin ben yoruldum zaten bin bir seyle ugrasiyorum egoist insan bulundurmayacagim artik cevremde
aga uzun kollu kırmızı comp varmı sizdeknk cok haklisin ben yoruldum zaten bin bir seyle ugrasiyorum egoist insan bulundurmayacagim artik cevremde
Rüzgsr yılmazın yayınında bana neler neler dedin kendine edit yapıyor dedin ki sana gmaillerimi gösterdiğiö halde hala bana egolu diyosun neden böyle yapıyorsun anlamadım ama konuşmamamız daha iyiknk cok haklisin ben yoruldum zaten bin bir seyle ugrasiyorum egoist insan bulundurmayacagim artik cevremde
kanka ananızı sikiyim bak tadım ıkaçnmaya başladıClen + alkolden sonra en iyi karar
klaveyene noldu lankanka ananızı sikiyim bak tadım ıkaçnmaya başladı
ANASINI SİKTİNİZ KLAVYENİN FOTO ATCAM BEKLE
var aga hatta crunch aromalı protein tozu geldi yeni bugün ben denedim cok guzel bir sey amk rat10 koduyla %10 indirimli alabilirsinaga uzun kollu kırmızı comp varmı sizde
SAHUGADIPYSGY8ADS ADAMSIN KRALvar aga hatta crunch aromalı protein tozu geldi yeni bugün ben denedim cok guzel bir sey amk rat10 koduyla %10 indirimli alabilirsin![]()
kanka simdi bi dusunuyorum da niye boyle yaptim bilmiyorum herhalde cok fazla zyzz izliyodum amkClen + alkolden sonra en iyi karar