Acil yardim 100. Zoretanin threadi

appealboss

appealboss

Iron
1.5 aydir izotretinoin krem kullaniyorum etkisi cok az aktif sivilcelerde etkisi fazla ve bunu 7-8 ay kullaninca gideceginide biliyorum zoretanin hapina başlayacaktım ama aklımda sorular var ilki ben niye bi ton yan etkiye katlanayim diyorum baslamaya gerek yok diyorum belli olan ama siddetli olmayan geçmeyen aknelerim var bu arada yani ama şöyle birşeyde var zoretanin kullananlarda bırakınca tekrar sivilce çıkması oranı krem kullananlara göre daha düşük nasıl bir şey yapsam acaba tatmalı mıyım zoretanin hapını doktora gidicem zaten azelaik+krem yazdirsam nasil olur

Izo kullan gec bende krem ise yaramadi sirtimda gogsumde de var kremle ugrasilmiyo bide terletiyodu surdugum yerleri

azelaik+tret başla azelaik belki devlet karşılar ama treti devlet karşılamiyo 926 lira hepsi toplam 1300e falan patlar bide nemlendirici güneş kremi falan 2100 civarı olur ama hormonel sivilce hastalığın yoksa zoratenin başlamak saçma bence yan etkileri dediğin gibi aşırı fazla bende param olunca tret azelaik başlicam 2 haftaya falan bide dermastampt alırsan on numara

• JFL
Reactions: ENEFB
İsotret başla sonra kreme geç 005 le basla