foidsforlife
Iron
beyler bi tane Türkçe kocaman makyaj threadi vardı (fraudmaxx değil) bulamıyorum şimdi onu bulan veya kaydeden varsa atabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
lan makyaj ne karı kılıklı ibne.yani yanlış anlaşılmasın sadece göz çevresiyse sorun yokta bide bs yara izlerini fondotenle kapatmakta sorun yokta gidip yok bilmem ruj süreliym allık süreyim falan sakın habeyler bi tane Türkçe kocaman makyaj threadi vardı (fraudmaxx değil) bulamıyorum şimdi onu bulan veya kaydeden varsa atabilir mi
lan makyaj ne karı kılıklı ibne.yani yanlış anlaşılmasın sadece göz çevresiyse sorun yokta bide bs yara izlerini fondotenle kapatmakta sorun yokta gidip yok bilmem ruj süreliym allık süreyim falan sakın ha
bide gotume dont stop yaziyom o da sayılır mı yoksa ibine miyimlan makyaj ne karı kılıklı ibne.yani yanlış anlaşılmasın sadece göz çevresiyse sorun yokta bide bs yara izlerini fondotenle kapatmakta sorun yokta gidip yok bilmem ruj süreliym allık süreyim falan sakın ha
bide gotume dont stop yaziyom o da sayılır mı yoksa ibine miyim

iyi fikirmiş sana kim öğretiyo bunlarısiyah boya yanaklara surup hallow cheeksmi yapacan
instagramda gordum hatta adam hallow cheeks kalemi satiyodu iziyon orayi sonra parmaginla yayiyon hallow cheek oluyo zahmetsiziyi fikirmiş sana kim öğretiyo bunları
high risk low reward amına koyayım ben o adamın onun yerine tüm gün cheekbite yaparım daha iyiinstagramda gordum hatta adam hallow cheeks kalemi satiyodu iziyon orayi sonra parmaginla yayiyon hallow cheek oluyo zahmetsiz
ananın aq bi sussaniza olm dört dörtlük maskülen adammış gibi herşeyi yargiliyonuz bundan sonra bu mahallede gelen geçene yargı basmayacak oğlumlan makyaj ne karı kılıklı ibne.yani yanlış anlaşılmasın sadece göz çevresiyse sorun yokta bide bs yara izlerini fondotenle kapatmakta sorun yokta gidip yok bilmem ruj süreliym allık süreyim falan sakın ha
taşşak geçtiğimi anlayamadın mı bide annene niye küfür ediyorsunananın aq bi sussaniza olm dört dörtlük maskülen adammış gibi herşeyi yargiliyonuz
@foidsforlife belli olmayacak kadar yapman makuldur kardeşim gidip hollow cheeks diye cheekbite atacağına hafif makyajını yap kontürle pek farkedilmesin
Birini abartı yapmazsan farketmemeleri çok muhtemel ama cheekbiteyi normie bile anlıyor
bide erkeklerin ruj sürmesine halen karşıyımtaşşak geçtiğimi anlayamadın mı bide annene niye küfür ediyorsun
cheekbite+hollow cheek=holy makeupananın aq bi sussaniza olm dört dörtlük maskülen adammış gibi herşeyi yargiliyonuz bundan sonra bu mahallede gelen geçene yargı basmayacak oğlum
@foidsforlife belli olmayacak kadar yapman makuldur kardeşim gidip hollow cheeks diye cheekbite atacağına hafif makyajını yap kontürle pek farkedilmesin
Birini abartı yapmazsan farketmemeleri çok muhtemel ama cheekbiteyi normie bile anlıyor
Hangi kısımdan itibaren taşak geçmediğini anlayabiliyoruztaşşak geçtiğimi anlayamadın mı
yaw ruj ne zaten ruju kızların bazıları bile surmuyor nemlendirici suruceksinbide erkeklerin ruj sürmesine halen karşıyım
tamam anama sövmene gerek yok anlıyorsanHangi kısımdan itibaren taşak geçmediğini anlayabiliyoruz
yaw ruj ne zaten ruju kızların bazıları bile surmuyor nemlendirici suruceksin