xlegend
incel degilim
1000 acik var
Daha fazla ne yapabilirim yardımm Edinnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Haftada 3 gün havuz 3 gün yürüyüş ama yürüyüş hızı eğimi falan götümden sallıyom bilen biri var mı max verim kaç hız kaç eğimkardiyo?
ne alaka amkLow bf olupta nt olamayanlar intihar etsin aq
Low bf = nt
Bendede öyleydi yag oranım 12-13ken tipim daha iyi diye bi ortama falan daha rahat giriyordum surekli kizlara cold approach yapiyordum falan sonra yag oranim yine 16-18lere geldi ozguvenım dustune alaka amk
kemikler iyiyse nt olursun zatenBendede öyleydi yag oranım 12-13ken tipim daha iyi diye bi ortama falan daha rahat giriyordum surekli kizlara cold approach yapiyordum falan sonra yag oranim yine 16-18lere geldi ozguvenım dustu
olum 1000 açık var zaten kardiyo atarsa 1300 açık falan olcak aşırı zararlı aqkardiyo?
hiçbişe yapma ve 1000 açığı azalt amınakoyim biz daha fazla uzamak anabolik olmak için surplus atıyoz adam 1000 açığa giriyo mal misin olum ergenlikte over 1000 açık atarsan testo düşüyor ve testo düşse bile östrojen düşmüyor bu da testo östrojen rationu sikiyor1000 acik var
yapsın yapsın kardiyosunu. güzelce yapsınolum 1000 açık var zaten kardiyo atarsa 1300 açık falan olcak aşırı zararlı aq
sen niye insta vermiyon layapsın yapsın kardiyosunu. güzelce yapsın![]()
tam olarak bu muhabbetler icin yeni insta actım duzenliyim atarımsen niye insta vermiyon la
ben kendi instamı veriyom ismim falan yazıyo cok da sikimdeydi doxx ammınatam olarak bu muhabbetler icin yeni insta actım duzenliyim atarım
görüyorum zaten, sbl videolarının hepsinde yorumun var zeref. seni bulacağımben kendi instamı veriyom ismim falan yazıyo cok da sikimdeydi doxx ammına
Kemiklerin iyiyse lean sart ztn 16-18bfde yuzum topac gibi duruyor ev spor agalarla takilmaca uclusunde takılıp kalıomkemikler iyiyse nt olursun zaten
knk instayı biliyon zaten hesabını düzenlemene gerek yok gir bir tane sbl videosuna at istek konusakgörüyorum zaten, sbl videolarının hepsinde yorumun var zeref. seni bulacağım
1.80 Taper fade , edgar cutlar tarafından anasının amına kadar cucklanacağımız yeni bir dönem hayırlı uğurlu olsun@xlegend okul aciliyo 2 güne pampa bu konu hakkinda
knk ben benim okula kayıt olurken gittim baya heightmog attım ama yedim de hic htn gormedim cogu kisi mtnydi max hmtn gördüm fen lisesinde hmtn sasırttı aq1.80 Taper fade , edgar cutlar tarafından anasının amına kadar cucklanacağımız yeni bir dönem hayırlı uğurlu olsun
Müthiş bizde oda yokKemiklerin iyiyse lean sart ztn 16-18bfde yuzum topac gibi duruyor ev spor agalarla takilmaca uclusunde takılıp kalıom
Anadolu htn doluknk ben benim okula kayıt olurken gittim baya heightmog attım ama yedim de hic htn gormedim cogu kisi mtnydi max hmtn gördüm fen lisesinde hmtn sasırttı aq
1000 açık vermeden 1-2 yılda en az 15e falan düşerğm aq brnim metabolizma sikişik sokuşuk biraz tsh fszlaydı en sonhiçbişe yapma ve 1000 açığı azalt amınakoyim biz daha fazla uzamak anabolik olmak için surplus atıyoz adam 1000 açığa giriyo mal misin olum ergenlikte over 1000 açık atarsan testo düşüyor ve testo düşse bile östrojen düşmüyor bu da testo östrojen rationu sikiyor
Sbl ne aqgörüyorum zaten, sbl videolarının hepsinde yorumun var zeref. seni bulacağım
olmam yaq1000 açık ne skinny fat olcan
15'in altına düşme zaten1000 açık vermeden 1-2 yılda en az 15e falan düşerğm aq brnim metabolizma sikişik sokuşuk biraz tsh fszlaydı en son
Science Based LiftingSbl ne aq
Yağ yakmak istiyorsan uzun soluklu düşük tempoda yürüyüş yapHaftada 3 gün havuz 3 gün yürüyüş ama yürüyüş hızı eğimi falan götümden sallıyom bilen biri var mı max verim kaç hız kaç eğim
paran yetmezOzempic vursam ölür müyüm
Yeterparan yetmez