Acillllll bf level down

xlegend

xlegend

incel degilim
1000 acik var
Daha fazla ne yapabilirim yardımm Edinnnnn

Low bf olupta nt olamayanlar intihar etsin aq

Low bf = nt

• JFL
Reactions: atess
hız eğim sabit bişey değil nabzının ne kadar arttığı ile alakalı

• +1
Reactions: xlegend
ne alaka amk
Bendede öyleydi yag oranım 12-13ken tipim daha iyi diye bi ortama falan daha rahat giriyordum surekli kizlara cold approach yapiyordum falan sonra yag oranim yine 16-18lere geldi ozguvenım dustu

• +1
Bendede öyleydi yag oranım 12-13ken tipim daha iyi diye bi ortama falan daha rahat giriyordum surekli kizlara cold approach yapiyordum falan sonra yag oranim yine 16-18lere geldi ozguvenım dustu
kemikler iyiyse nt olursun zaten

1000 acik var
Daha fazla ne yapabilirim yardımm Edinnnnn
hiçbişe yapma ve 1000 açığı azalt amınakoyim biz daha fazla uzamak anabolik olmak için surplus atıyoz adam 1000 açığa giriyo mal misin olum ergenlikte over 1000 açık atarsan testo düşüyor ve testo düşse bile östrojen düşmüyor bu da testo östrojen rationu sikiyor

• +1
@xlegend okul aciliyo 2 güne pampa bu konu hakkinda dusuncelerin neler

• JFL
ben kendi instamı veriyom ismim falan yazıyo cok da sikimdeydi doxx ammına
görüyorum zaten, sbl videolarının hepsinde yorumun var zeref. seni bulacağım

• +1
  • JFL
Reactions: xlegend and ZerefDragnee1l
liseden once glow up😜✌️

yaz tatilinde glow up😎✌️

• JFL
Reactions: churmaxxed, why not me? and ZerefDragnee1l
görüyorum zaten, sbl videolarının hepsinde yorumun var zeref. seni bulacağım
knk instayı biliyon zaten hesabını düzenlemene gerek yok gir bir tane sbl videosuna at istek konusak

• +1
Reactions: xlegend and psikozbagimlisi
@xlegend okul aciliyo 2 güne pampa bu konu hakkinda
1.80 Taper fade , edgar cutlar tarafından anasının amına kadar cucklanacağımız yeni bir dönem hayırlı uğurlu olsun

• JFL
Reactions: ZerefDragnee1l
1.80 Taper fade , edgar cutlar tarafından anasının amına kadar cucklanacağımız yeni bir dönem hayırlı uğurlu olsun
knk ben benim okula kayıt olurken gittim baya heightmog attım ama yedim de hic htn gormedim cogu kisi mtnydi max hmtn gördüm fen lisesinde hmtn sasırttı aq

• Woah
Kemiklerin iyiyse lean sart ztn 16-18bfde yuzum topac gibi duruyor ev spor agalarla takilmaca uclusunde takılıp kalıom
Müthiş bizde oda yok

• +1
Reactions: orhanhic
hiçbişe yapma ve 1000 açığı azalt amınakoyim biz daha fazla uzamak anabolik olmak için surplus atıyoz adam 1000 açığa giriyo mal misin olum ergenlikte over 1000 açık atarsan testo düşüyor ve testo düşse bile östrojen düşmüyor bu da testo östrojen rationu sikiyor
1000 açık vermeden 1-2 yılda en az 15e falan düşerğm aq brnim metabolizma sikişik sokuşuk biraz tsh fszlaydı en son

1000 açık ne skinny fat olcan

• JFL
  • +1
Reactions: ZerefDragnee1l and xlegend
1000 açık vermeden 1-2 yılda en az 15e falan düşerğm aq brnim metabolizma sikişik sokuşuk biraz tsh fszlaydı en son
15'in altına düşme zaten

• +1
Haftada 3 gün havuz 3 gün yürüyüş ama yürüyüş hızı eğimi falan götümden sallıyom bilen biri var mı max verim kaç hız kaç eğim
Yağ yakmak istiyorsan uzun soluklu düşük tempoda yürüyüş yap

• +1
Ozempic vursam ölür müyüm