aktif olan varsa ratelermısınız

Helal kral devam et spora yakışıklı adamsın
teşekkür ederim spora devam ediyorum hayatimin bir parcasi oldu artık yorum yazan herkese cok teşekürler cok samimi adamlarsiniz ♥️♥️

• +1
Reactions: OversallSülo, velwetyy and NoxInfernum
1000255103

Sadece gözleri morphlayinca bile rate aşırı değişiyor.

Positive canthal tilt is law.

• +1
  • Love it
Reactions: Turanmethod, OversallSülo, velwetyy and 1 other person
pekı ılerde boyum uzarsa modelık dusunuyorum secme ıhtımallerı varmı en kotu gunes gozluklu reklamlar ıcın olabılırmı ayrıyetten pozıtıf olsaydı ne kadar ratıng degısırdı tahmını
Uzgunum kardesim

• +1
Reactions: Turanmethod
Kadınlar ortalamada daha yukarı dönük gözlere sahipler
Ct negatif olması daha maskülen durur
Negatif ct her turlu kotu neutral desen anlarim ama negatifse over

• +1
Reactions: NoxInfernum and mtn_dude_193
Okuma sıkıntınızmı var
Ortalama bir erkeğin ct 0'a daha yakın

Hiç bi zaman negatif ctye iyi demedim erkeklerde kadınlara göre daha küçük bi flaw sadece
Ben direkt - lerde bahsettin sandim evet erkeklerde fazla pozitif olunca kotu duruyor

• +1
Reactions: balve, NoxInfernum and Topkra
gercek hayatda hocalarımdan sureklı gozlerın cok guzel dıye ıltıfatlar alıyordum femınen gozlerımın olmasından sanırım
yok aga guzeller fakat canthal tilt cok dusuk oyuzden dedim

• +1
Reactions: Turanmethod and balve
16 yas ratelermısınız ve nasıl daha yukselebılırım potansıyel ratıngım nedır
Side htn fln front mtn ltn ortasi
Daha duzgun isikta mimik yapmadan front ratingi farkli olabilir
Birde sacina keratin yaptirmaya deneyebilirsin tam duz degilde cok hafif dalgali olmasi icin press asamasinda adni unuttugum bi tarak var ondan kullanip yaptiktan sonra sacini yikamadan gecircegin 3 gunde sacini tek bir yone yatirirsan hafif dalgali olur
Bide 1.6x te fln ayna fotografi cekseydinde sonuclar farkli olabilrdi
Ascendi simdi gordum ascend icinde ultra high terra zuffster chad veriyorm

• +1
  • JFL
Reactions: Turanmethod and NoxInfernum
Side htn fln front mtn ltn ortasi
Daha duzgun isikta mimik yapmadan front ratingi farkli olabilir
Birde sacina keratin yaptirmaya deneyebilirsin tam duz degilde cok hafif dalgali olmasi icin press asamasinda adni unuttugum bi tarak var ondan kullanip yaptiktan sonra sacini yikamadan gecircegin 3 gunde sacini tek bir yone yatirirsan hafif dalgali olur
Bide 1.6x te fln ayna fotografi cekseydinde sonuclar farkli olabilrdi
Ascendi simdi gordum ascend icinde ultra high terra zuffster chad veriyorm
puanladigin icin cok teşekkürler sonraki fotoyu ayna karsinsinda dedigin gibi 1.6 x de cekerim peki 2x de güzel işikda arka kamera ile başka biri cekse duzgün cikarmi onu da deneyebilirin çünkü belki foto acisindan dolayi negatif canthal cok cikmistir çünkü benim hatirladigim ya -1 yada naturel ct vardi bende iyi akşamlar

• +1
Ben Hypic kullanıyorum canim bir de apk fln indirirsen ücretsiz kullananiliyosun galiba
eyw agam bide beni ratelesen efsane olur tabi istersen iyi aksamlar

• +1
Reactions: NoxInfernum
eyw agam bide beni ratelesen efsane olur tabi istersen iyi aksamlar
Arkadaşların dediklerine katılıyorum Side kurtarıyor zaten o yüzden mtn muhtemelen

• +1
16 yas ratelermısınız ve nasıl daha yukselebılırım potansıyel ratıngım nedır
Zaten burada rate konusunda iyi olanlar rateni yapmış ama ben yinede kendim gördüğüm flawlarını söyliyim

Elmacıkların mid-low(daha çok mid) set arası duruyor bu da göz altı desteğini azaltığı için side fotoda gözlerinin daha dışa çıkık ve feminen durmasına neden oluyor olabilir ya da direkt infralardan kaynaklıda olabilir

Bunun dışında üst dudağın ve alt dudağın aynı gibi bildiğim kadarıyla alt dudağın üst dudağından bir tık daha dolgun olması lazım ve ayrıca burun ucun çok feminen duruyor ve yüzünün uzunluk genişliğine kıyasla burun ve dudağın dar ve feminen gözüküyor

Bunun dışında gördüğüm negatif cantal tilt özellikle bir gözünde daha fazla varmış gibi gözüküyor fotoğrafta. ve nazofrontal açın biraz daha iyi olabilir gibi sanki. ben tutup uygulama üzerinden ölçmedim ama öyle gözüküyor

Ayrıca kaş şeklin bir garip uçları aşırı ince ve buruna yaklaştıkça kalınlaşıyor ve aşırı derece uzun neredeyse şakaklarına kadar uzanmış kaşların. uçlarını kalınlaştırsan daha iyi olur

(Ratede Bir eksiğim ya da hatam varsa söyleyin)

• +1
Reactions: NoxInfernum and Topkra