Turanmethod
Iron
- OP
teşekkür ederim spora devam ediyorum hayatimin bir parcasi oldu artık yorum yazan herkese cok teşekürler cok samimi adamlarsinizHelal kral devam et spora yakışıklı adamsın

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
teşekkür ederim spora devam ediyorum hayatimin bir parcasi oldu artık yorum yazan herkese cok teşekürler cok samimi adamlarsinizHelal kral devam et spora yakışıklı adamsın

Uzgunum kardesimpekı ılerde boyum uzarsa modelık dusunuyorum secme ıhtımallerı varmı en kotu gunes gozluklu reklamlar ıcın olabılırmı ayrıyetten pozıtıf olsaydı ne kadar ratıng degısırdı tahmını
holy copeKadınlar ortalamada daha yukarı dönük gözlere sahipler
Ct negatif olması daha maskülen durur
holy cope
Negatif ct her turlu kotu neutral desen anlarim ama negatifse overKadınlar ortalamada daha yukarı dönük gözlere sahipler
Ct negatif olması daha maskülen durur
genede dimo bi özellik olduğunu düşünmüyorum
Okuma sıkıntınızmı varNegatif ct her turlu kotu neutral desen anlarim ama negatifse over
Hiç bi zaman negatif ctye iyi demedim erkeklerde kadınlara göre daha küçük bi flaw sadece
Ben direkt - lerde bahsettin sandim evet erkeklerde fazla pozitif olunca kotu duruyorOkuma sıkıntınızmı var
Ortalama bir erkeğin ct 0'a daha yakın
Hiç bi zaman negatif ctye iyi demedim erkeklerde kadınlara göre daha küçük bi flaw sadece
yok aga guzeller fakat canthal tilt cok dusuk oyuzden dedimgercek hayatda hocalarımdan sureklı gozlerın cok guzel dıye ıltıfatlar alıyordum femınen gozlerımın olmasından sanırım
Side htn fln front mtn ltn ortasi16 yas ratelermısınız ve nasıl daha yukselebılırım potansıyel ratıngım nedır
puanladigin icin cok teşekkürler sonraki fotoyu ayna karsinsinda dedigin gibi 1.6 x de cekerim peki 2x de güzel işikda arka kamera ile başka biri cekse duzgün cikarmi onu da deneyebilirin çünkü belki foto acisindan dolayi negatif canthal cok cikmistir çünkü benim hatirladigim ya -1 yada naturel ct vardi bende iyi akşamlarSide htn fln front mtn ltn ortasi
Daha duzgun isikta mimik yapmadan front ratingi farkli olabilir
Birde sacina keratin yaptirmaya deneyebilirsin tam duz degilde cok hafif dalgali olmasi icin press asamasinda adni unuttugum bi tarak var ondan kullanip yaptiktan sonra sacini yikamadan gecircegin 3 gunde sacini tek bir yone yatirirsan hafif dalgali olur
Bide 1.6x te fln ayna fotografi cekseydinde sonuclar farkli olabilrdi
Ascendi simdi gordum ascend icinde ultra high terra zuffster chad veriyorm
agam bu morph u nerden yapiyorsun paralimiView attachment 5289052
Sadece gözleri morphlayinca bile rate aşırı değişiyor.
Positive canthal tilt is law.
Ben Hypic kullanıyorum canim bir de apk fln indirirsen ücretsiz kullananiliyosun galibaagam bu morph u nerden yapiyorsun paralimi
eyw agam bide beni ratelesen efsane olur tabi istersen iyi aksamlarBen Hypic kullanıyorum canim bir de apk fln indirirsen ücretsiz kullananiliyosun galiba
Arkadaşların dediklerine katılıyorum Side kurtarıyor zaten o yüzden mtn muhtemeleneyw agam bide beni ratelesen efsane olur tabi istersen iyi aksamlar
Zaten burada rate konusunda iyi olanlar rateni yapmış ama ben yinede kendim gördüğüm flawlarını söyliyim16 yas ratelermısınız ve nasıl daha yukselebılırım potansıyel ratıngım nedır
Yakışıklı adamsın16 yas ratelermısınız ve nasıl daha yukselebılırım potansıyel ratıngım nedır