Turanmethod
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pp aynı laLan oc
Şu gifi yarım saat aradım benden çalmadıgında inanmamımı bekliyonpp aynı la
yabancı bırınden caldım az onceŞu gifi yarım saat aradım benden çalmadıgında inanmamımı bekliyon
neyse agam ratelermısınŞu gifi yarım saat aradım benden çalmadıgında inanmamımı bekliyon
tamam agam sonrakınde oyle cekıyımfotoyu yukarı bakarak çekme düz aynaya bak
eyw agam tesekürler rate versen ne olurduside iyi baya mogs me
side copeside iyi baya mogs me
değil aq benim de side iyi değil ama side cope değil kabullenin artık bende eskiden öyle düşünüyodumside cope
User veryabancı bırınden caldım az once
maalesef kanka asiri bozan bisey (belirgin kemer gibi) yoksa cogunlukla copedeğil aq benim de side iyi değil ama side cope değil kabullenin artık bende eskiden öyle düşünüyodum
one demekside cope
bırazdan verıyım bulabılırsemUser ver
hatalısın bence ama umarım öyledirmaalesef kanka asiri bozan bisey (belirgin kemer gibi) yoksa cogunlukla cope
kaşlara tam olarak ne yapmam gerekıyor tesekur ederım degerlendırme ıcınmtn ama kaşlara harbi bi el atsan fena olmaz gibi bide profili değiş amk kim kim belli değil
esitle diplere dogru kaslarin seyreliyor ortada ise cok kalinkaşlara tam olarak ne yapmam gerekıyor tesekur ederım degerlendırme ıcın
Mtn16 yas ratelermısınız ve nasıl daha yukselebılırım potansıyel ratıngım nedır
Gözleri hariç neredeyse tüm özellikleri maskülen zatenMtn
Maskülenlik düşük sakal uzat biraz
kaşları inceltme ama düzelt
Güneşte hafif esmerleş
Saçı hafif kulakların kepçesinin üzerine düşecek şekilde uzat fazla uzatma uzunluğunu korusun kepçe değil ama yandan büyük duruyor kafaya oranla
Gözleri hariç neredeyse tüm özellikleri maskülen zaten
Çene ucu gayet genişView attachment 5288692
Adam melek gibi aq bu mu maskülen
View attachment 5288696View attachment 5288697
maskülenlik sadece sakal mı amkView attachment 5288692
Adam melek gibi aq bu mu maskülen
View attachment 5288696View attachment 5288697
Kadınlar ortalamada daha yukarı dönük gözlere sahiplerDimosunu geri tutan şeyler büyük gözler nct
Maskülenlik diyom özellik sayıyon bana gardaş dışardan bakan x birisi olarak söylüyorum adam maskülen değil coloring bozmuş başka bi tabirle kadınsı güzelliği var adamınÇene ucu gayet geniş
Gonionları keskin ve geniş elmacıklara orantısı güzel
Kaşları kalın siyah saçlı ve kıvırcık
Dimosunu geri tutan şeyler büyük gözler nct fazla çıkık olmayan burun başka bir şey yok yani genel olarak dimosu gayet iyi
Lifefuel infoKadınlar ortalamada daha yukarı dönük gözlere sahipler
Ct negatif olması daha maskülen durur
Yok ama bu adama maskülenlik katmanın en basit yolu muhtemelen sakal olurdu boy kısa değilse kitap okuyorum klasik müzik dinliyorum gitar çalıuorum kedi seviyorum ayağı baya appeal kazanırdı onun harici türk foidlerin gay diye betimlediği fenoya uyuyormaskülenlik sadece sakal mı amk
degerlındırme ıcın saol sakal bana yakısmıyor bu sebeple hergun kesıyorum bu yaz uzatmayı denerım belkıMtn
Maskülenlik düşük sakal uzat biraz
kaşları inceltme ama düzelt
Güneşte hafif esmerleş
Saçı hafif kulakların kepçesinin üzerine düşecek şekilde uzat fazla uzatma uzunluğunu korusun kepçe değil ama yandan büyük duruyor kafaya oranla
Konudan bağımsız az önce önümden bi adam geçti androgenic’in giudiği botlara benzer bişey giyiyodu ayak ucuyla yürüyodu kolları trex gibiydi adam hem ll olmuş hem ekstra 7-8 cm fraudluyodu çok ilginç bi görüntüydü aqBrowridge var ama gözler pörtlek biraz daha kafatasının içine monte edilmiş gibi olmaları gerek
Burun köprüsü feminen ve önden fazla ince burnu
Ağzınında dar olması ince burnu dengeliyor biraz fakat dar ağız feminen bir özellik
Nadir bir yüzü var
bu ıyı bırseymı pekı appeal artırır mıBrowridge var ama gözler pörtlek biraz daha kafatasının içine monte edilmiş gibi olmaları gerek
Burun köprüsü feminen ve önden fazla ince burnu
Ağzınında dar olması ince burnu dengeliyor biraz fakat dar ağız feminen bir özellik
Nadir bir yüzü var
Ender bir yüzün olması iyi birşey fakat ender olmasının sebepleri kötübu ıyı bırseymı pekı appeal artırır mı
boyum 170 cıvarı ama hala uzuyorum gecen ay 168 dım bu yazda olmazsa dedıgın gıbı tabanlıklı ayakkabı ıle gezıcegımKonudan bağımsız az önce önümden bi adam geçti androgenic’in giudiği botlara benzer bişey giyiyodu ayak ucuyla yürüyodu kolları trex gibiydi adam hem ll olmuş hem ekstra 7-8 cm fraudluyodu çok ilginç bi görüntüydü aq
mmtn gozler fena nerfliyo16 yas ratelermısınız ve nasıl daha yukselebılırım potansıyel ratıngım nedır
pekı ılerde boyum uzarsa modelık dusunuyorum secme ıhtımallerı varmı en kotu gunes gozluklu reklamlar ıcın olabılırmı ayrıyetten pozıtıf olsaydı ne kadar ratıng degısırdı tahmınıEnder bir yüzün olması iyi birşey fakat ender olmasının sebepleri kötü
Boyun büyük ihtimal asla o kadar uzamayacakpekı ılerde boyum uzarsa modelık dusunuyorum secme ıhtımallerı varmı en kotu gunes gozluklu reklamlar ıcın olabılırmı ayrıyetten pozıtıf olsaydı ne kadar ratıng degısırdı tahmını
gercek hayatda hocalarımdan sureklı gozlerın cok guzel dıye ıltıfatlar alıyordum femınen gozlerımın olmasından sanırımmmtn gozler fena nerfliyo
Boyun büyük ihtimal asla o kadar uzamayacak
Uzasan bile şu anda sahip olduğun yüzle model olabileceğini düşünmüyorum özür dilerim
Ne gerekli çekiciliğe nede nadirliğe sahipsin

teşşekur ederım durustce cevapladıgın ıcın ıyı gunlerama tabıkı ascend lenmeye devam edıcem bu gecen seneden fotomteşşekur ederım durustce cevapladıgın ıcın ıyı gunler
kanka iyi değişmişin la bu hal neama tabıkı ascend lenmeye devam edıcem bu gecen seneden fotom
teşşekur ederım cok zor oldu -30kg ayrıyetten spor kardıyo 1 yılımı aldı ve halo effect harbıden gercek umut olsun benım gıbı gorunenler ıcın. ıts never overkanka iyi değişmişin la bu hal ne
Relatable çok mutlu oldum senin adınateşşekur ederım cok zor oldu -30kg ayrıyetten spor kardıyo 1 yılımı aldı ve halo effect harbıden gercek umut olsun benım gıbı gorunenler ıcın. ıts never over
Helal kral devam et spora yakışıklı adamsınteşşekur ederım cok zor oldu -30kg ayrıyetten spor kardıyo 1 yılımı aldı ve halo effect harbıden gercek umut olsun benım gıbı gorunenler ıcın. ıts never over