alnım 4 parmak

D

Deleted member 100697

Sma Vurgunu
buzzcut kestirsem čok mu megamind durur

• +1
Reactions: Zodiac
Sakın öyle bi hata yapma

• +1
  • So Sad
Reactions: Zagro and Deleted member 100697
Sakın öyle bi hata yapma
Screenshot 2025 02 10 21 42 24 521 comandroidchrome
şu nası

• +1
Duz kanka sekil veremiyorum
benimki uzun ve kivircikta takinti yaptim şu son 1 senedir kisa kestirecem diye model bulamadiğim için kestirmiyomda en sonunda 3 e vurcam

• +1
benimki uzun ve kivircikta takinti yaptim şu son 1 senedir kisa kestirecem diye model bulamadiğim için kestirmiyomda en sonunda 3 e vurcam
kısa kestirme takıntın geçer ama pişmanlık geçmez

• +1
Reactions: Zagro
Kes aq kökü sende merakın gider en azından

benimde oylr amk :lul:

• So Sad
Reactions: Deleted member 100697
Benim 5 parnak

4 parmak anormal bir boyut değil saçında kırıklar vs varsa baştan uzatarak daha güzel bir biçimde çıkar saçların fakat bu bahsettiğim şey buzzcut kestirdikten sonra adam akıllı saç ürünleri kullanırsan olur

4 parmak anormal bir boyut değil saçında kırıklar vs varsa baştan uzatarak daha güzel bir biçimde çıkar saçların fakat bu bahsettiğim şey buzzcut kestirdikten sonra adam akıllı saç ürünleri kullanırsan olur
knk benim sacı uçe vurmak istememdeki amaç uzun saçla kari gibi hissetmeye başladim bide yüzüm kare gibi en boy orantılı saç stili onerenler hep ya uzun olcak yada cok kisa olcak ustte bırakınca garip durur diyorlar

4 paramak idealin bir üstü dostum kafan kareyse ve yüz hatların keskinse denemelisin