D
Deleted member 100697
Sma Vurgunu
buzzcut kestirsem čok mu megamind durur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sakın öyle bi hata yapma
fena değil
senin sac nasıl kankafena değil
Duz kanka sekil veremiyorumsenin sac nasıl kanka
benimki uzun ve kivircikta takinti yaptim şu son 1 senedir kisa kestirecem diye model bulamadiğim için kestirmiyomda en sonunda 3 e vurcamDuz kanka sekil veremiyorum
kısa kestirme takıntın geçer ama pişmanlık geçmezbenimki uzun ve kivircikta takinti yaptim şu son 1 senedir kisa kestirecem diye model bulamadiğim için kestirmiyomda en sonunda 3 e vurcam
Kes aq kökü sende merakın gider en azındanbenimki uzun ve kivircikta takinti yaptim şu son 1 senedir kisa kestirecem diye model bulamadiğim için kestirmiyomda en sonunda 3 e vurcam
kahkülbuzzcut kestirsem čok mu megamind durur
knk benim sacı uçe vurmak istememdeki amaç uzun saçla kari gibi hissetmeye başladim bide yüzüm kare gibi en boy orantılı saç stili onerenler hep ya uzun olcak yada cok kisa olcak ustte bırakınca garip durur diyorlar4 parmak anormal bir boyut değil saçında kırıklar vs varsa baştan uzatarak daha güzel bir biçimde çıkar saçların fakat bu bahsettiğim şey buzzcut kestirdikten sonra adam akıllı saç ürünleri kullanırsan olur
Sarıya boyat 3e vur kürt eminem gibi gezersinbuzzcut kestirsem čok mu megamind durur
Sarıya boyat 3e vur kürt eminem gibi gezersin