analpsl hk.

maarda

maarda

Luminary
4 ay önce unfrauded foto at diyoduk unfrauded fotosunda da mavi lens takıp filtre basıuyodu ona rağmen zar zor hmtndi simdi low clyim 1 aya chad olcam diyo
galiba eski kandırdığı userlerin hepsi gidip yenileri geldiğinden yine koyun sikmek icin banını acmıs anlamadık lütfen bu adama irtibat etmeyiniz
unimpressed michael keaton GIF

• JFL
  • +1
  • Nerd
Reactions: yadih, ascendantwill, anathema and 14 others
4 ay önce unfrauded foto at diyoduk unfrauded fotosunda da mavi lens takıp filtre basıuyodu ona rağmen zar zor hmtndi simdi low clyim 1 aya chad olcam diyo
galiba eski kandırdığı userlerin hepsi gidip yenileri geldiğinden yine koyun sikmek icin banını acmıs anlamadık lütfen bu adama irtibat etmeyiniz
unimpressed michael keaton GIF
Bu adamda az değil beyler 40k borç takıp kaçtı bana sakın buna borç vermeyin

• JFL
Reactions: ascendantwill, Thrill, stacyworshipper and 5 others
Beni hiçbir zaman görmedin ve hiçbir zaman da hmtn değildim aq bari sallicaksan larplarimdan falan bahset bu hiç inandırıcı olmamış dox mox dersin newgenlere de biraz yarrani yalatirsin:feelskek:

• +1
  • Ugh..
Reactions: Thrill, stacyworshipper, BugraSA and 2 others
1000062440

• JFL
  • +1
Reactions: anathema, yadih, Thrill and 11 others
Beni hiçbir zaman görmedin ve hiçbir zaman da hmtn değildim aq bari sallicaksan larplarimdan falan bahset bu hiç inandırıcı olmamış dox mox dersin newgenlere de biraz yarrani yalatirsin:feelskek:
senin bana atmana gerek yok aq sen 30 kullanıcıyı falan kandırıp yüzlerini toplayınca herkes sana kin besleyip infolarını sağa sola fırlatıyodu amk gördüm ben göreceğim kadar

• +1
  • Woah
Reactions: yadih, Thrill, stacyworshipper and 6 others
senin bana atmana gerek yok aq sen 30 kullanıcıyı falan kandırıp yüzlerini toplayınca herkes sana kin besleyip infolarını sağa sola fırlatıyodu amk gördüm ben göreceğim kadar
30 kullanıcıyı kandirmamin sebebini yüzlerini toplamaya vurma siktirtme oc

Bu forumdaki insanlara şimdiye kadar sadece yardımım dokundu kimseye de kişisel olarak bir kin gutmedim. Yaptığım larplarda ileri gittiğimi kabul ediyorum lakin her zaman da dediğim gibi bu konularda hassasim.

Bir şey soyleyeceksen kelimeyi çevirmeye çalışma da doğruları söyle bari. Şimdiye kadar bana yuzlerini atan kullanicilarin bir tanesinin bile yüzünü hiçbir yerde gördün mü ? He şimdiye kadar bana yuzlerini atanlara sadece potential morphlarini yaptim yardımcı oldum o kadar, zaten morphunu yaptıklarım da ne dediğimi anlarlar.

• +1
  • Love it
Reactions: OversallSülo, Thrill, stacyworshipper and 1 other person
30 kullanıcıyı kandirmamin sebebini yüzlerini toplamaya vurma siktirtme oc

Bu forumdaki insanlara şimdiye kadar sadece yardımım dokundu kimseye de kişisel olarak bir kin gutmedim. Yaptığım larplarda ileri gittiğimi kabul ediyorum lakin her zaman da dediğim gibi bu konularda hassasim.

Bir şey soyleyeceksen kelimeyi çevirmeye çalışma da doğruları söyle bari. Şimdiye kadar bana yuzlerini atan kullanicilarin bir tanesinin bile yüzünü hiçbir yerde gördün mü ? He şimdiye kadar bana yuzlerini atanlara sadece potential morphlarini yaptim yardımcı oldum o kadar, zaten morphunu yaptıklarım da ne dediğimi anlarlar.
Kanka benim merak ettiğim neden bu larpları yapma ihtiyacı hissettin ve fotoları almandaki sebep neydi

• JFL
Reactions: Thrill, stacyworshipper and Serialsuicide
Üzerinden o kadar zaman geçmesine rağmen hala böyle boş yapacaksaniz da hiç çekilmez

He beni gorup bana LCL diyen de subforumda 3 kişi var direkt .org'da da vardır 6-7 kişi

Insanlarla muhabbet ederkm bağ kurarım diye geri geldim soylenene bak amg

Delete cakiyorum bir daha da subforuma gelmem görüşürüz

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, veneficus, talha_ and 3 others
Kanka benim merak ettiğim neden bu larpları yapma ihtiyacı hissettin ve fotoları almandaki sebep neydi
Her şeyi önceden yazdım zaten, ağlayarak yazdığım threadler var gecmisten bakabilirsin.

• +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper and BugraSA
Vay canına dostum izole edilmiş insanların olduğu bir ortamda bir yarrak olduğun için çok gururlu bir insan olmalısın !

Yarrak yalamaya devam diyecek bir şeyim yok

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, stacyworshipper, Gordon Freeman and 4 others
Ulaşacak olan da Discorddan ya da tt'den ulaşsın daha çekemem

• +1
Reactions: OversallSülo, Thrill, stacyworshipper and 2 others
Vay canına dostum izole edilmiş insanların olduğu bir ortamda bir yarrak olduğun için çok gururlu bir insan olmalısın !

Yarrak yalamaya devam diyecek bir şeyim yok
Boş yapma amk oglu gitmicegini hepimiz biliyorz

• +1
Reactions: Thrill and stacyworshipper
eminim o fotolar da kendisinin değildir az bilinen yerlerden alıp görsel aramada çıkmasın diye kırpıp editliyordur yazık gerçekten

• +1
Reactions: stacyworshipper and Serialsuicide
Baran kimseyi doxxlamadı diye biliyorum ben.

• +1
Reactions: Gordon Freeman, stacyworshipper, kullancı1998572619 and 2 others
lafına dikkat et dostum bu adamın faceiq da 9.6 frontalı var true adam seviyesi

dogpilled high iq vs schizo ltn-chad

• JFL
Reactions: yigittsaint, velwetyy, Thrill and 2 others