EK0
Equinox
noldu amkAnanızı sikeyim ya.hangi orospu çocuğunun gözü değdi çok kötü bişey oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
noldu amkAnanızı sikeyim ya.hangi orospu çocuğunun gözü değdi çok kötü bişey oldu
noldu la engel mi yedinSizin ben amınıza koyim ya.şu forum lanetli harbi bişey yazdım iyi giden şey mahvoldu aq
Ben malım sikin beni nerden yazdım ya allah kahretsin daha ascendlemem lazımdı sonra yazmalıydım.neyse evren kararlılığımı test ediyor100k takipcili htbyi nasil ele almayi bekliyonki cok yuksekten ucuyon
Nolacak amk baska kizmi kalmadi bide ozbek karilari cok oc burnu havada oluyor haBen malım sikin beni nerden yazdım ya allah kahretsin daha ascendlemem lazımdı sonra yazmalıydım.neyse evren kararlılığımı test ediyor
Yok o olmalı kafaya taktım.evet kız egolu ama bu normal ya güzel çünkü videoları binlerce like alıyor bıde eskıden boyle değilmiş ascendlemiş oda bunu paylaşmıştı.demekki güç zehirlenmesi yaşıyor.şu an yapabileceğim en güçlü şey statümaxxing yapmak çünkü bu biraz paragöz gibiNolacak amk baska kizmi kalmadi bide ozbek karilari cok oc burnu havada oluyor ha
Full reklam içeriği ve cosplay paylaşıyor paragöz belli zaten.ayran gönüllü değilim çok nadir kız beğeniyorum.keşke hiç yazmasaydım ona çok kötü oldu ya daha beni tanımadan öffffff sikim böyle işi.özbekistanda benden iyisi yoktur zaten ondan eminim.onu elde edip duygularıyla oynayıp atmak istiyorum çok büyük takıntı yaptım şu an nasıl böyle bişey yapar banaKnk siktir et yav kendini gelistirmeye bak zaten leyla bi tipe benziyon daha cok gonul kaptirirsin yok 190 chadin altinda ahliyo filan he amk bu chad sayisi ne kadar yuksekmis buyuk ihtimal siktiri boktan senden alt birine veriyodur max ya da zengindir para icin yalamayi cok sever kizlar cunku hayatlarindaki tek dopamin kaynagi basari ask veya baska seyler degil baskasindan ustun gozukmektir sinifsal olarak
Kimsenin sana am borcu yok yarrak kafali kiz kisacasi reddetmis gidip herkese bu oe bana yurudu reddettim zort demedigi surece anasini sikmeFull reklam içeriği ve cosplay paylaşıyor paragöz belli zaten.ayran gönüllü değilim çok nadir kız beğeniyorum.keşke hiç yazmasaydım ona çok kötü oldu ya daha beni tanımadan öffffff sikim böyle işi.özbekistanda benden iyisi yoktur zaten ondan eminim.onu elde edip duygularıyla oynayıp atmak istiyorum çok büyük takıntı yaptım şu an nasıl böyle bişey yapar bana
Dayı bu nasıl mesaj altıma sıçtım aq subforumu a habere falan çıkardılar sandım yemin ediyom sana sıfır şakaBeyler acil amk @EK0 @Iranidnordid @maarda
reis ne yaşadın anlamadık ki noldu ne bu kadar kırdı gururu ne arada takıntı yaptınFull reklam içeriği ve cosplay paylaşıyor paragöz belli zaten.ayran gönüllü değilim çok nadir kız beğeniyorum.keşke hiç yazmasaydım ona çok kötü oldu ya daha beni tanımadan öffffff sikim böyle işi.özbekistanda benden iyisi yoktur zaten ondan eminim.onu elde edip duygularıyla oynayıp atmak istiyorum çok büyük takıntı yaptım şu an nasıl böyle bişey yapar bana
genemi cuck abi @Gordon Freemansen bu threadi atarken o karı 190 buzzcut rus chadin altında inliyordu kardeşim geçmiş olsun
Statüsmaxxing her babayiğidin harcı değil @BugraSAYok o olmalı kafaya taktım.evet kız egolu ama bu normal ya güzel çünkü videoları binlerce like alıyor bıde eskıden boyle değilmiş ascendlemiş oda bunu paylaşmıştı.demekki güç zehirlenmesi yaşıyor.şu an yapabileceğim en güçlü şey statümaxxing yapmak çünkü bu biraz paragöz gibi
Bu sana Rus erkeği utandırdığın ve zavallı genci çağırdığın içinÖzbek kız story atmıştı nasılsa bakmaz diye bişey yazdım bu emojiyi attışimdi konuşmayı sürdüreyim ni yoksa ascrndlemeyi mi bekliyim
I Dont understandBu sana Rus erkeği utandırdığın ve zavallı genci çağırdığın için
@AmetistI Dont understand
Yuta deseydin düşerdiTİpime atmadı ha toji midir ne yarramdır onu atmıştı bende suguru better yazdım