D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
60g protein varmıdır bunda
Protein ne60g protein varmıdır bunda
Protein degil onemli olan tum yumurtalar balik tavuk devekusu yarak zatt zort hepsi asiri iyi micronutrient degerlerine sahip60g protein varmıdır bunda
selenyum zinc cart curtu iyi alman testonu yükseltir fasa fiso ama hala protein çok önemli amkProtein degil onemli olan tum yumurtalar balik tavuk devekusu yarak zatt zort hepsi asiri iyi micronutrient degerlerine sahip
Evet protein ve yağ önemliselenyum zinc cart curtu iyi alman testonu yükseltir fasa fiso ama hala protein çok önemli amk
Karb bos kolu geldiEvet protein ve yağ önemli
Ama proteinde aminoasitler yağında saturated olmasida önemli
ZAten 3 macronutrient var 2si önemli karb boş
Beyin ve kalp enerji kaynagi olarak yag kullanmayi tercih ediyor ama sen bilirsinKarb bos kolu geldi
Kan testi kolu geldi
250ngdl kolu geldi
Goatis falan mı izledinknkkarb boş
Goatis karb yiyor haberin olsunGoatis falan mı izledinknk
low ıq oldugundan pek tanımıyomGoatis karb yiyor haberin olsun
Acıklalow ıq oldugundan pek tanımıyom
no carb da low ıq biraz
glükzounu carb harici nerden alıyosunAcıkla
Almıyorum gerek yok yaglari kullaniyorum full ketosisglükzounu carb harici nerden alıyosun
meyvelerde carb var en saglikli carb ordan almali essek degulseglükzounu carb harici nerden alıyosun
Sg almiyoruz occccccccccc vucudu katabolige sokcammeyvelerde carb var en saglikli carb ordan almali essek degulse
katabolige alcam diye olunce erkeklerSg almiyoruz occccccccccc vucudu katabolige sokcam
Salak misin olmm etle karb yesem vucut insulin mi glukagon mu salgiliycak glukagon salgilasinki kilo verryimkatabolige alcam diye olunce erkekler
karb ile 1 kerede alabileceğin şeyi yağ ile tüm günde zar zor alıyon yaniAlmıyorum gerek yok yaglari kullaniyorum full ketosis
carb almassan bayilirsin zaten snaa yuksek glisemik indeks kotu karb al demiyorum meyve ye muz elma bal ye pekmez yeSalak misin olmm etle karb yesem vucut insulin mi glukagon mu salgiliycak glukagon salgilasinki kilo verryim
Ben 1 ay bisi yemesemde vucut yaglari anca tuketir amk
Bide katabolige sokmadan yag yakamazsin
Harbi aq Ketojenik diyet vb. carbsiz yag ve protein dengeli diyetler cok sacma insanlar omnivore carblara ihtuyacin var bayilir olursun amk elektrolit ve kaliteli karb (meyve bal pekmez) insani ayakta tutan seylerdir amkkarb ile 1 kerede alabileceğin şeyi yağ ile tüm günde zar zor alıyon yani
Insanlar omnivoreHarbi aq Ketojenik diyet vb. carbsiz yag ve protein dengeli diyetler cok sacma insanlar omnivore carblara ihtuyacin var bayilir olursun amk elektrolit ve kaliteli karb (meyve bal pekmez) insani ayakta tutan seylerdir amk
HAYIR YIYEMEM ZEHIR LANET OLASI YAHUDILER DEFOLUN ZEHIR AAAkarb ile 1 kerede alabileceğin şeyi yağ ile tüm günde zar zor alıyon yani
sana git ekmek ye demiyoz ki kaliteli karb yeHAYIR YIYEMEM ZEHIR LANET OLASI YAHUDILER DEFOLUN ZEHIR AAA
Kaliteli karb diye bisey yok hepsi zehir aaaasana git ekmek ye demiyoz ki kaliteli karb ye
Growth parami kendim karsiliyorum 22 k asgari ucretli calisanim annem artik almiyoKullanacagin tavanin ben aq anana soyle growth parasinin bir kismiyla karacadan paslanmaz celik tava alsin