anterior posterior spliti deneyecegim

psikozbagimlisi

psikozbagimlisi

Iron
full body every other day teoride suan gymde yapılabilecek en iyi split. memnunum, büyüyorum ağırlıklarım artıyor ama son 3-4 hareketi yapabilecek mecalim kalmamaya başladı, ya frekansı yada volümü tutturamıyorum. alt vucudu genelde sonlara bırakıyorum ve yorgunluktan setlerimin kalitesinin düstügünün farkındayım.

tamamen deneysel 1 hafta anterior posterior denicem sadece bicepsi arka vucuda tricepsi on vucuda koyarak, a p a p a p r yapacagım veya a p a p r duruma gore. gyme daha fazla gun gitmek kafayida toparlar gibi, dusuncelerimi buraya eklerim deney sonunda

• +1
Reactions: Kayra139, Auchelius and swaggy
full body every other day teoride suan gymde yapılabilecek en iyi split. memnunum, büyüyorum ağırlıklarım artıyor ama son 3-4 hareketi yapabilecek mecalim kalmamaya başladı, ya frekansı yada volümü tutturamıyorum. alt vucudu genelde sonlara bırakıyorum ve yorgunluktan setlerimin kalitesinin düstügünün farkındayım.

tamamen deneysel 1 hafta anterior posterior denicem sadece bicepsi arka vucuda tricepsi on vucuda koyarak, a p a p a p r yapacagım veya a p a p r duruma gore. gyme daha fazla gun gitmek kafayida toparlar gibi, dusuncelerimi buraya eklerim deney sonunda
knk bilime sövüyodumda ppl x ul geçıyom bende

• +1
Reactions: psikozbagimlisi
kanka ben oyle senin bahsettigin programlardan keyif alamiyorum hic o yuzden bu splite gectim ppl atmadan rahat edemıom
öyleyse onu yapcan eglenmeden gelissen ne gelismesen ne

Ondan dolayı sence neden pplxul kötü ki ağırlıklarım artıyor bi durgunluk olmadı daha
iki spliti mixlemek bana yanlış geliyo idk, bide pplde kas aralıkları dinlenme çok uzun

ön vücut arka vücut

• +1
Reactions: orhanhic

Terimleri hatırlamıyorum ama 6 gün idman 1 gün rest Hollyyy sinir sistemi fatique Yani vücut kaldırmaz muhtemelen 4. Günde ağırlıkların düşmeye başlar

• +1
Reactions: psikozbagimlisi

Users who are viewing this thread

Back