pxverr
𝐜𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐞𝐝 .𝖌𝖌 𝖈𝖊𝖑
vy negry cesky ja vim ze tu rottujete bumpnete to pro vice truecel cechu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
“Truecel” — 56postsvy negry cesky ja vim ze tu rottujete bumpnete to pro vice truecel cechu![]()
citil jsem se vyjimecne za to ze nas tu bylo@imshort lol
Hej, kdyz jsem sd dival na archive, tak jsem tu videl nejakyho 2020cel cecha, ale uz je deleted, mozna i ropenul lolcitil jsem se vyjimecne za to ze nas tu bylo
malo
chudakHej, kdyz jsem sd dival na archive, tak jsem tu videl nejakyho 2020cel cecha, ale uz je deleted, mozna i ropenul lol
kdyz nechodi notifikace od holek tak aspon odsadA ty mas kurva zaply notifikace na org nbeo co xdd kurva ty vzdycky do 5m odpovis
zrovna jsem venku pred barem s kamosemaHej, kdyz jsem sd dival na archive, tak jsem tu videl nejakyho 2020cel cecha, ale uz je deleted, mozna i ropenul lol
A ty mas kurva zaply notifikace na org nbeo co xdd kurva ty vzdycky do 5m odpovis
Asi jo lol,chudak
kdyz nechodi notifikace od holek tak aspon odsad
Kurva to jsi takhle ve verejnosti na org xddd Ja jsem tyden nikde nebyl az ma gym lolzrovna jsem venku pred barem s kamosema
hodne stesti ahavikAle musim day autoskolu nebo hsem v pici fr

nevidej mi do telefonuKurva to jsi takhle ve verejnosti na org xddd Ja jsem tyden nikde nebyl az ma gym lol
privacymam screen protector
Insane, ani tak bych to neriskoval tbh, jako ja jsem retard i skrz muj nickname lol alebtak nevadi stava senevidej mi do telefonu
+
mam screen protector
pro me retard nikdy nebudesjako ja jsem retard i skrz muj nickname lol alebtak nevadi stava se

ahojvy negry cesky ja vim ze tu rottujete bumpnete to pro vice truecel cechu![]()
jaj to jsi tytruecel cechu
“Truecel” — 56posts
yesssHej konečně nějakej čech, no way

.gg je mrdka, moc se snazi mit moderni uinegre sem na .gg a byl sem i tu v 2023
fair ale nemame tam retardy a graye.gg je mrdka, moc se snazi mit moderni ui
ja tam jsem a jsem tam greyfair ale nemame tam retardy a graye
acc name? nejsi manletrage?ja tam jsem a jsem tam grey
nn, bud se jmenuju ahavik nebo jenom vikacc name? nejsi manletrage?
a navic ja myslim jako ze graye overall ne jenom ze tam ses unknownja tam jsem a jsem tam grey
dobry na thready z historie ale uz to neni tak aktivniCo si myslite o .onl