Czy goatis ma racje?

copeuntilumakeit

copeuntilumakeit

Master
Zgadzacie sie z jego poglądami? Ja tak pol na pol. W tym co mowi jest prawda, prawda na ktora nie jestes gotowy albo totalna herezja

• +1
Reactions: ezet and Divineincel
zawsze ma racje, biorac pod uwage to jaka wiedza sie posluguje i nie opiera jej na losowych artykulach czy "badaniach", mowi jak powinien zyc kazdy czlowiek powolujac sie na organizm i to co czujemy i ogolnie to sie sprawdza w chuj. tym filmem zmienil on moj obraz patrzenia na swiat, i zycie

• +1
Reactions: Divineincel
Zgadzacie sie z jego poglądami? Ja tak pol na pol. W tym co mowi jest prawda, prawda na ktora nie jestes gotowy albo totalna herezja
Niby tak niby nie. Kiedyś ogólnie był lepszy ale obecnie się ztiktokizował. Fundamenty jego poglądów są raczej chwiejne

„people used to drink semen of somebody they killed and get an erection out of the excitement” albo „you would have to be severely mentally ill not to find a 15 year old girl attractive” to take’I które mam zawsze z tyłu głowy jak go słyszę ale podejście ma całkiem ciekawe. Zamiast powołując się na jakieś chuj wie jakie badania currycellow czy innych Somalijczyków na uniwersytecie na wyspach Owczych powołuje się na to jak działa nasz organizm

dobrze zauważa minusy obecnego spoleczeństwa ale jego poglądy szczególnie jeżeli chodzi o diete są chujowe

Ja tam mam bardziej problem do tego co kiedyś robił że chciał skrzywdzić córkę i żonę