aptal bir sikiğim

jjaaw.775

jjaaw.775

Iron
bonesmash yapmaya calısıyorum 1 haftadır ezik bir oe olduğumdan dolayı bonesmash yapmayıo bile beceremiyorum doğru yaptrığıdman emin değilim aq beyler nasıl yapılıyor bu oç hız ve güç nasıl olmalı hani tam protokol atsanıza

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: ascndndfrgt, eniyiguresci, Kasana77 and 3 others
masaj tabancan var mı

• JFL
Reactions: ascndndfrgt, Iranidnordid, syringee and 2 others
bonesmash yapmaya calısıyorum 1 haftadır ezik bir oe olduğumdan dolayı bonesmash yapmayıo bile beceremiyorum doğru yaptrığıdman emin değilim aq beyler nasıl yapılıyor bu oç hız ve güç nasıl olmalı hani tam protokol atsanıza
estetik olarak seni iyilestirecek bisey katmicak sana bosuna yapma

• +1
Reactions: szenn
moruQ 6 ayda bir boklar değişir bence bea gelişim dönemli falan fistanovic

• +1
Reactions: veneficus
Yapamamandan değil de yapmandan dolayı aptal bi sikik olabilir misin :forcedsmile:

• +1
Reactions: syringee and stacyworshipper
hasar verdiğin kemiğin daha iri bir şekilde büyümeyecek, sadece kemik dokusu içindeki yoğunluk belki artabilir o kadar. Onun dışında evde sik sik kendine çekiçle vuracağına cycle'a vs. başlamak daha iyi olur

Baba şu wolfs lawı herkes çok yanlış anlamış herkes neden bu kadar salak

Kemiğin üstüne stres derken kemiğe vurmak demek değil kemiğe bağlı kası çalıştırabilmek bunu da yüze sadece çiğneyerek yapabilirsin

Baba şu wolfs lawı herkes çok yanlış anlamış herkes neden bu kadar salak

Kemiğin üstüne stres derken kemiğe vurmak demek değil kemiğe bağlı
mekanik adaptasyon sadece kemiğe bağlı kası çalıştırmak değil kemiğin maruz kaldığı mekanik yük ve strain de önemli kemiğe doğrudan darbe de mekanik stres oluşturur kemiklerin mekanik yüke verdiği yapısal cevap büyüme döneminde yetişkinliğe kıyasla daha güçlü özellikle kortikal kemiğin mekanik yüke verdiği modelleme cevabı büyüme döneminde daha belirgin ama bu bile "ergenken yüzüne vurursan elmacık kemiğin büyür" anlamına gelmiyo çünkü kraniofasiyal büyüme çok daha kompleks klasik literatürde mandibula ve maksilla da mekanik yüke adapte olan kemikler arasında sayılıyo wolff yasasını kısaca test etmek istersen 4 hafta boyunca duvara yumruk at metakarpal kemiklerinde gözle görülür bir yapısal adaptasyon göreceksin

• +1
Reactions: Iranidnordid
hasar verdiğin kemiğin daha iri bir şekilde büyümeyecek, sadece kemik dokusu içindeki yoğunluk belki artabilir o kadar. Onun dışında evde sik sik kendine çekiçle vuracağına cycle'a vs. başlamak daha iyi olur
cycle ne oluyor tam olaraq