appealboss
Iron
Beyler şuan da yüzümü nerfleyen iki şey var biri akneler biride göz altım akneler konusunda zoretanine başlayacaktım ama olmadı o yüzden izotretinoin 0,05 kreme başladım 1 haftadır kullanıyorum iltihaplı sivilcelerim yok ufak aknelerim var ben her akşam kremi kullanıyorum 3-4 güne birde azelaik asit süruyodum sabahları ama forumda ikisini birlikte kullanınca kimi taraf etkili kimi taraf zararlı olarak yorumluyor sanırım azelaik asiri bırakacağım nemlendirici kullanmıyorum ama dışarı çıkarken la roche Güneş kremi kullanıyorum ve ek olarak azelaik asiti göz çevreme uyguluyordum zararlı olduğunu duydum forumda izotretinoin ve göz çevrei hakkında birşeyler duydum nasıl birşey yapmalıyım göz çevresine falan mı sürülüyor hepsi hakkında bilgi istiyorum sizden ne yapabilirim zaten doktora şuan gitsem bile zoretanine başlatır ama kışı bekliyorum çünkü bu beni baya zorlayacak 2. Olarak göz çevrem göz çevremin yapısı iyi ama hiç geçmeyen göz altlarım var hergün gunde 2 kez buz uyguluyorum yüzüme uykumu 8 saat alıyorum ama göz altlarım geçmiyor ekran süremi kısıtladığım zamanlarda oldu ama göz altım geçmedi şuan hergün cafein serum uyguluyorum ama göz altlarımda siyahlık var bunu nasıl bir yol izleyebilirim lütfen yardim eder misiniz sevgili org tr kullanıcıları bir rehber falan gönderebilirsenizde iyi olabilir