aptal foidler ve hipergami mağduru sıra arkadaşım😢

blacmetal666333

blacmetal666333

Iron
Bizim sınıfta en ön sırada oturup hocalara yalakalık yapan 3 tane foid vardı. Bu aptallar, Ramazan günü oruçlu olduklarını bildikleri halde poğaça alıp "orucu bozacağım" diye oruçla dalga geçtiler, sonra da bozup taşşak geçerek konuyu kapattılar (burayı unutmayın). Ben bunların masseter kası fazla sanıyordum ama dikkatli bakınca tamamen yağ olduğunu fark ettim; her gün poğaça yiye yiye benim vücut yağ oranım kadar yağı yanaklarına dağıtmışlar. Aralarındaki en beyinsiz olan foid, kendi tipine bakmadan erkekleri eleştiriyordu. IQ seviyesi o kadar düşük ki, sikim kadar şişeye saçı kıvırcık yapıyor diye 700 TL veriyordu ve büyük ihtimalle bir ayda bunlardan 7-6 tane falan alıyordu. Üstelik sıra arkadaşıma sırf sub5 diye sallayıp ağır taşşak geçiyor, bir de "ateist" diyerek dışlıyorlardı. İşin komik ve çelişkili kısmı, daha yeni orucu bozup taşşak geçmiş olmalarıydı; o an sinirden kafalarına masayı fırlatacaktım, çünkü bir yandan da her gün erkeklere yalakalık yapıyorlardı. Arkadaşıma kendisini geliştirmesi için bir sürü tavsiye verdim ama beyinsiz gibi beni dinlemedi, ben de artık saldım; şimdi sadece arada sırada "kendini bu orospulara ezdirme" diye yazıp geçiyorum.

Last edited:
  • +1
Reactions: Hanife and Demirs
sınıfta 3 tane foid vardı en önde hocalara yakalık yapıyorlardi falan klasik şeyler bu aptallar ramazan günü oruclu olduklarini bildikleri halde poğaça alıp orucu bozucam diye orucla dalga geçtiler sonra bozup tassak geçip kapattılar konuyu(burayı unutmayin). bunların masseteri fazla sanıyordum dikkatli bakınca yağ olduğunu fark ettim her gün poğaça yiye yiye yağ oranım kadar yağı yanağına dağıtmışlar en beyinsiz olan foid erkekleri eleştiriyordu kendine bakmayıp iq seviyesi o kadar düşük ki sikim kadar şişeye saçı kıvırcık yapıyor diye 700 tl veriyordu büyük ihtimalle 1 ayda 7-6 tane falan alıyordu, sıra arkadaşım sub5 diye sallıyorlardu ağır tassak geçiyordu ateist diyorlardi komik olan orucu bozup tassak gecmislerdi kafalarina masa firlatcaktim o an, erkeklere her gün yalakalık yapıyorlardı.
arkadaşıma gelişmesi için tavsiyeler verdim beyinsiz dinlemedi saldım bende arada yazıyorum bu orospulara ezdirme kendini diye
onlar sinifta yokken su siselerine tükür

onlar sinifta yokken su siselerine tükür
artık çok geç... gec olmasa radyoaktif madde bile koyardım ama çok gec.. ALLAH cc onları yukardan izliyor orucu bozduklari için çarpıcak onlari🙏☝️

artık çok geç... gec olmasa radyoaktif madde bile koyardım ama çok gec.. ALLAH cc onları yukardan izliyor orucu bozduklari için çarpıcak onlari🙏☝️
keske zamaninda koysaydin eger karma onlara vurmazsa sen vuracaksin

Keske zamaninda koysaydin eger karma onlara vurmazsa sen vuracaksin
allah çarpmış zaten bence gülümsedigi zaman tek tarafında 3 cm yağ genişliyordu kemikte görünüyordu gıdısı yanağı sarkan yaşlı köpekler gibiydi iq seviyesini de çekmiş tipide allaha bazen sovuyorum da iyi çocuk

Belkide arkadaşın onların aşağılamasından zevk almıştır🥵🤤🤤😋

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, blacmetal666333 and Cadvan