blacmetal666333
Iron
Bizim sınıfta en ön sırada oturup hocalara yalakalık yapan 3 tane foid vardı. Bu aptallar, Ramazan günü oruçlu olduklarını bildikleri halde poğaça alıp "orucu bozacağım" diye oruçla dalga geçtiler, sonra da bozup taşşak geçerek konuyu kapattılar (burayı unutmayın). Ben bunların masseter kası fazla sanıyordum ama dikkatli bakınca tamamen yağ olduğunu fark ettim; her gün poğaça yiye yiye benim vücut yağ oranım kadar yağı yanaklarına dağıtmışlar. Aralarındaki en beyinsiz olan foid, kendi tipine bakmadan erkekleri eleştiriyordu. IQ seviyesi o kadar düşük ki, sikim kadar şişeye saçı kıvırcık yapıyor diye 700 TL veriyordu ve büyük ihtimalle bir ayda bunlardan 7-6 tane falan alıyordu. Üstelik sıra arkadaşıma sırf sub5 diye sallayıp ağır taşşak geçiyor, bir de "ateist" diyerek dışlıyorlardı. İşin komik ve çelişkili kısmı, daha yeni orucu bozup taşşak geçmiş olmalarıydı; o an sinirden kafalarına masayı fırlatacaktım, çünkü bir yandan da her gün erkeklere yalakalık yapıyorlardı. Arkadaşıma kendisini geliştirmesi için bir sürü tavsiye verdim ama beyinsiz gibi beni dinlemedi, ben de artık saldım; şimdi sadece arada sırada "kendini bu orospulara ezdirme" diye yazıp geçiyorum.
Last edited: