recai iskender
sub5 in kars
tanıdığım gotik olmaya çalışan bir foide benziyor Allah’ın izniyle ikisine de araba çarpar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tanıdığım gotik olmaya çalışan bir foide benziyor Allah’ın izniyle ikisine de araba çarpar
-sikismek isteyen kaç kişiyizşöyle küçük minnak kız görünce siki kalkan kaç kişiyiz
Onları direkt dikkate almıyorum bencarsaf giymeyen k*dınları dikkate almıyorum elhamdulillah
knk sen niye anadolu foidine sallayip duruyon aq sanki digerleri farksiz gibiYa türk kızının anasını götten sikeyim bunların hayatında hiçbir amacı olmaz mı amaçsız orospu evlatları bir tane pozitif yanına görmedim bir tane pozitif yandığını görmedim zaten kadınlar ev işi olarak alınıyordu şimdi tiktok'ta ev işi yapan kocalar diye videolar çıkmaya başladı bunların Bir artısı olmaz mı amına koyayım la bunların Bir artısı olmaz mı deliriyorum artık
hepsi cahil bosver daha looksmaxxingin anlamını bilmiyodurya bak looksmaxxing editlerine falan sallasa ok ama abi hani dış görünüşünü iyileştirmeye çalışanlara bi hatein var o zaman makyaj yapmayı falan bırakman lazım
kendini iyi görmek istemek ne zamandan beri kusur
gerçekten truecelmisin la incelmisinhepsi cahil bosver daha looksmaxxingin anlamını bilmiyodur